אוי נו נעלבת?

אוי נו נעלבת?

אני מתנצל מקרב לב, שכחתי שלך יש את המונופול על עקיצות בפורום. אם הייתי יכול הייתי מתקשר לסבי ושואל איך אומרים את זה באידיש, אבל אני לא יכול. [ולחשוב שפעם היינו יכולים להנות מצחצוח חרבות משובח]

אניג

מה קרה לחושים שלך? ממה שאני הבנתי, הוא בכלל לא נעלב, אלא נהנה מצחצוח חרבות שעשוי להיות משובח. מה... שוב טעיתי באבחנה? (ולחשוב שפעם הייתי קולט בצ´יק את הכוונה של כל ניק וניק)
סקסופון

בוקר...

אמש חזרנו מארוחת ערב משפחתית. הרוחות ייללו, הכביש היה רטוב ואפילו אני חגרתי חגורת בטיחות לאחר ששמעתי ש- 7 (!) אנשים נהרגו אתמול בתאונות דרכים. ביצעתי עקיפה במהירות סבירה אבל איזשהו טייס החליט להצמד אלי מאחור ולהבהב לי נחרצות באורות הגבוהים לאורך כל העקיפה. חזרתי לנתיב הימני אבל הסוויץ´ נתפס לי. שכחתי את מזג האויר, ההרוגים והעובדה שאני לא לבד ברכב, חזרתי לנתיב השמאלי, אחריו, והדלקתי את האורות הגבוהים. הוא היה בלחץ, ללא ספק. נהיגתו הוכיחה את זה. אבל כל שעשיתי הוא להראות לו שגם התנהגותו היתה טפשית (וגם התנהגותי). ברמזור הוא עצר ואני עמדתי במקביל אליו. פתחתי את החלון וגיליתי חננה מבוהלת. "כמעט עשיתי תאונה בכללך" הוא אמר בבהלה. "זה לא נעים שנצמדים אליך מאחור באורות גבוהים במזג אויר כזה, נכון?" שאלתי בניחותא. "כמעט עשיתי תאונה בגללך!" הוא השיב שוב, מבוהל. סגרתי את החלון ועל רקע נזיפותיה (הצודקות) של האניגמטית חשבתי לעצמי שבסה"כ השבתי לו בדיוק על מה שהוא עשה, בדיוק באותה התנהגות. אבל הוא נעלב כאילו התעללתי בו ללא סיבה. אם תרצה, כאילו דחפתי את אפי הארוך למקום לא לי... ובנוגע למשובח...טוב, זה כבר מונח סובייקטיבי. יום נעים

טליה34

New member
כפי שנאמר

בכביש תהיה חכם.....לא צודק. נכון, מגיע לו שתעשה לו מה שהוא עשה לך אבל זה מסוכן. כמו שהיה מוסכן לך, זה גם מסוכן לו. פעם, כשהייתי פחות חכמה על הכביש, הייתי "מכניסה להם" "מראה להם מה זה" ואילו עכשיו, מאז שאני אם בישראל שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה. אני נזהרת. אני לא נדחפת, אני נותנת זכות קדימה לכל אחד שרק טיפה נדחף או מהבהב, אני מפנה נתיב למי שממש חייב לעקוף אותי וכו´. אניגמטי וכולם....בבקשה.....תיזהרו. זה מטורף שם בחוץ. ואם כל אחד יוותר פעם אחת, יתן זכות קדימה, יוריד קצת רגל מהגז.....אולי נחסוך בחיים של איזה ילד או נמנע נכות ממישהו....בבקשה.

טליה34

New member
שאחזיר ת´קודמת? ../images/Emo3.gif

אבל לפני שתענה לי..... תתעמק קצת בנוכחית. יש בה גם משהו.

מו שיקו

New member
ברור שקראתי לעומק

אבל הם כל כך שונים כאן , ההתחכמות היא פילוסופית הקודמת היתה יותר חמה,יותר עצובה , יותר נוגעת...

מו שיקו

New member
יוווווו

לא יפה ...תישארי עם הנוכחית וזהו, היא מקסימה גם זה שאני אהבתי את הקודמת לא אומר כלום

מלחמות הכביש

פשוט נזכרתי... הנהגים המסוכנים האלו, הדחף להראות להם, שיבינו כמה זה מסוכן... חוסר האונים מול העובדה שהם לא לומדים, רק נבהלים או נלחצים או, יותר שכיח, מתרגזים עוד יותר... פעם חשבתי לבנות אקדח היורה חומצה שמעכלת צבע... נהג חותך אותך? אתה יורה לו קפסולה... זה לא מפריע לו לנהוג, זה לא מסכן אף אחד וכשהוא יגלה את זה, כבר יהיה מאוחר מדי... אבל ביננו, להראות להם, לנקום בהם וכו´ - מה זה תורם? עדיף שנתמקד בנהיגה המונעת שלנו ונשמור את המשפחה שלנו בריאה ושלמה.

הצופה.

New member
סתם הערה

הוא לא טעה באבחנה...ולא היה צחצוח חרבות חיבור רצף של מילים עשירות בחושניות אינו מבטיח תוכן

למעלה