אוי נוסטלגיה נוסטלגיה.

SilentMike

New member
אוי נוסטלגיה נוסטלגיה.

אך! אתם מזכירים לי נשכחות. כמה זמן עבר מאז אחזתי לראשונה בספר של רומח הדרקון? 10 שנים? לא. יותר. אולי 14. ספר אדום בכריכה קשה. ומאז. שישה ספרים, ועוד שישה מפגשים, ועוד עולמות אחרים. ועוד ממלכות נשכחות השוכנות תחת שמש שחורה, וטיולים בגהינום של רייבנלופט, וכמובן אל עוד מהכישרון של וייס והיקמן דרך המערבולת של שער המוות. מסעות רבים, אבל תמיד זוכרים זכות ראשוניפ לאהבה ראשונה. זכות שגרמה לי לפני כמה שנים לקנות בשבוע הספר את "דרקוני להבת קיץ". ספר נפלא בוא מקבל סופסוף גדילן היקר את הכבוד המגיע לו, בו סופסוף חזרתם של וייס היקמן מורגשת. היה קסום ונחמד מאוד. רק דבר אחד. אפשר לירות במתרגם? מה זה "חצי-שד" לכל חצאי השדים והרוחות? מה זה "נואומים"? השתגעתם לגמרי? שחטו אותי אלה. היו עוד הרבה "הברקות" כאלה בתרגום אבל את היתר הצלחתי להדחיק.

סרינה99

New member
יא גם אני רוצה לירות בו

היה גם קטע שבמקום לכתוב דרגונים הוא כתב דרקונים בכל מקרה ברוך הבא

python 4

New member
ברוך הבא, מייק השקט!

אכן נוסטלגיה. האם אתה קורא גם באנגלית? בקשר למתרגם דשל"ק זה בסדר - כבר סגרנו איתו חשבון. חפש בארכיון הפורום הודעות עם המילים: "תרגום", "crush kill and destroy" ו- "פרוטקציה".

SilentMike

New member
רומח הדרקון לא קראתי באנגלית

בזמנו לא אהבתי לקרוא באנגלית. זה היה עושה לי כאב ראש. היום אני כבר מעבר לגבעה So to speak.

E l y s s a

New member
נואומים...

באופן מפתיע, זאת המילה היחידה שהוא לא פישל בה, והיא בעצם טעות של כל שאר המתרגמים... הרי ה-G ב-Gnomes לא מבוטאת. אבל כן, אפשר לירות במתרגם.

SilentMike

New member
אני ידוע.

אבל 20 או 30 או 40 שנה (או כמה זמן שלא עבר מאז שתרגמו את הספר הראשון בנושא) שקוראים לזה בארץ גנומים. יש דבר כזה שנקרא עקביות בתרגום. הבן-אדם צריך היה לשבת עם ספר וללמוד את הנושא, ואת התרגומים המקובלים. לא?

SilentMike

New member
אמור להיות "אני יודע"

שגיאת הדפסה מביכה ועוד בשורת הנושא. אוף הקאבסה לא מה שהיתה פעם.

midnight dragon

New member
בהחלט אפשר לירות במתרגם...../images/Emo15.gif

או אפילו יותר טוב, אפשר לסקול אותו

Dragon Flame182

New member
נראה לי שלירות בו יהיה נורמלי יותר

הסקילה יותר כואבת לבן אדם אבל היא יותר כיפית, אז למי אכפת אני בעד לסקול!!

midnight dragon

New member
חוץ מזה שאנחנו בפורום 497../images/Emo15.gif

וכאן רק סוקלים.. (אלא אם כן פייטון ירשה לי לעלות על המוקד מתי שהוא? הבטחת שננסה!!)

python 4

New member
פז'לסטה

את החדש הבא נושיב על מוקד. שלא תגידי שאני לא בנאדם נחמד ומתחשב!

למעלה