אוי לבושה

zakhi

New member
אוי לבושה

מילא להפסיד 20 הפרש לקליבלנד בבית. אבל להפסיד לניו ג'רזי בבית?? במשחק שהנטס הובילו כמעט כולו וההפרש הגיע עד ל-18?? מה זה צריך להיות? הסלטיקס שיחקו רק בשלוש הדקות הראשונות והאחרונות. גארנט עם 26 נקודות, אבל רובן רק עזרו להוריד את ההפרש בסוף. רונדו עם עוד דאבל-דאבל נחמד. ההגנה הייתה חושך - כמעט כל התקפה של ניו ג'רזי הסתיימה בסל או שתי זריקות. אין מה לומר, בוסטון איבדו את הקילר אינסטינקט. היו ימים שהם היו סוגרים את ההגנה ולא מאפשרים סל, ובמקביל היו שוטפים את המגרש. הם נראו מאוד אנמיים היום, מלבד השלוש דקות האחרונות, שהם עשו קולות של קאמבק.

Orenseg

New member
מזעזע

הנטס מובילים על הסלטיקס מסוף הרבע הראשון, ולוקחים 30 זריקות עונשין יותר מהסלטיקס (41 לעומת 11. לופז לבדו זרק 14, האריס והאמפריז 10 כ"א).

בן הNלך

New member
רשמתי כבר בפוסט הקודם

שהבעיה העיקרית זה פרקינס, הנה גם הפעם רק 2 נקודות משחקן ברמתו, עובר עליו משהו לא טוב ... אולי משהו בחיים האישיים משפיע עליו? בכל מקרה אני דווקא שמח שזה קרה, זה יכול לעשות לבוסטון רק טוב, מין שוק-תרפי ;) + גארנט סוף סוף מגיע למספרים שלו. מכאן אפשר רק להשתפר ...

Puskas

New member
בוסטון אסון טבע

האמת? גם אם הם ימצאו יציבות בפלייאוף זה לא יספיק ליותר מחצי גמר אזורי.. הם חייבים להשתפר בכמה רמות בנוסף למציאת יציבות בשביל להאבק על גמר NBA העונה.. כרגע פרקינס בכושר רע וגארנט אמנם התעורר אבל מול ז'יאנליין זה לא חוכמה..עם כל הכבוד הוא נותן עונה איומה.. בכושר הנוכחי שלו ושל פרקינס לסלטיקס אין כלום בצבע (יחסי כמובן כי מול הוויזארדס זה יספיק אבל בפלייאוף מול העומק בצבע של הקאבס זה לא יספיק) זה מדהים איך דווקא העונה במכה אחת גם ראשיד וגם גארנט וגם פרקינס נפלו כולם יחד על עונה כל כך גרועה..אם אחד מהם היה חלש והשניים האחרים היו ברמה הרגילה שלהם אז הם היו עדיין מועמדים לתואר אבל כל השלוש נותנים עונות שפל וזה נאחס רציני אבל זה המצב.. בנוסף ריי אלן רק לאחרונה חזר למספרים שלו והתקווה היא שהוא יכנס בכושר הזה לפלייאוף כי הכושר הרע של שלישיית הגבוהים+החיסורים הרבים של פירס שמים את הסלטיקס במצב שבו יש שם המון שמות גדולים אבל מעט מאוד יכולת וגם ההרתעה שלהם כבר לא קיימת (כמו שהנטס הוכיחו הלילה). ריברס צריך ליצור שם מהפך מטורף ולקוות שהפציעות יגמרו אחרת אני באמת לא רואה אותם עוברים חצי גמר אזורי וגם הדחה סיבוב 1 לא תפתיע אותי..

WorldCenter

New member
אני דווקא שמח מההפסד הזה

אני רוצה לראות את אטלנטה תופסת את מקום 2 או 3 במזרח כדי שכבר בסיבוב השני ללברון אהיה מפגש או מול בוסטון או מול אורלנדו.

Puskas

New member
זה לא יקרה

ראשי בתים אוטומטית ממוקמים 3 מקומות ראשונים.. אטלנטה לא בבית של בוסטון בכלל ולכן לא יכולה לעקוף אותה כל זמן שהסלטיקס מקום ראשון בבית שלהם (ויש להם בית ממש עלוב שהשנייה בו היא טורונטו בהפרש של 5 משחקים מהם) כדי להיות מקום 2-3 ההוקס צריכים לעקוף את המג'יק (כרגע המג'יק ביתרון 2 משחקים עליהם) ואז המג'יק ידחקו למקום 4 ויפגשו את הקאבס בחצי גמר..

Orenseg

New member
לא

ראשי בתים נמצאים ב3 מ4 המקומות הראשונים בקונפרנס, לא ה3 הראשונים. ההוקס יכולים לעקוף את הסלטיקס ולסיים במקום השלישי בקונפרנס מאחרי המג'יק.

../images/Emo45.gif אבל אם בוסטון ואטלנטה יסיימו עם אותו מאז

מאזן כשאורלדנו מעל שתיהן, אז זה בכלל לא משנה שההוקס נתנו לבוסטון סוויפ 4-0, ההוקס יהיה אולה שיקבלו את המקום הרביעי בגלל שראש בית כן שובר במקרה של שיוויון, לפני שמסתכלים על מאזן פנימי....

Orenseg

New member
כמובן

רק שיש כאלה שהתגייסו ולא יכולים לזכור מאזנים פנימיים בע"פ
עד מתי באזרחות?

Orenseg

New member
זה היומולדת של הידידה שהתגייסה היום ../images/Emo3.gif

תחזיק מעמד. אני התגייסתי שבוע לפני תחילת העונה הסדירה, אתה שבוע לפני הפלייאוף. באיזה חיל/מסלול אתה?

כן. כל העונה אני רואה משחקים ודווקא בפלייאוף

אני לא אהיה. אני מתגייס למודיעין אלקטרוני, אין לי ממש מושג מה זה ככה אני לא יודע מה לספר על זה. איפה אתה משרת?

למעלה