אוי לא ...

סטלנרי

New member
אוי לא ...

מזה ?? אני חשבתי שסאם 41 אמורה להיות להקת פאנק , ובפורום הזה חצי מהאנשים לא יודעים מזה בכלל..

סטלנרי

New member
כן אההה

מספיק לראות את התגובות בפורום הזה ולהבין . "למישהו יש תמונה של דריק וויבלי? הוא כזה חתייך!!"

אז יש אנשים שחושבים שהוא

חתיך יש בנות אלו זה בידיוק כמו בנים שחושבים שפמלה אנדרסון כוסית! ועם זה לא מתאים לך הפורום הזה אתה לא חייב להיות פה!

tacat

New member
יש לך מה?

חוץ מזה זה שאנשים אומרים תביא לי תתמונה לא אומר שהם לא יודעים מזה פאנק

סטלנרי

New member
זה פשוט פתטי

אני אוהב את הלהקה, אבל לרוב בלהקות פאנק , יש משמעות מאחורי המילים.

DamageChargo

New member
אוייש באמת, למה אתה חסר חוש הומור

ולמה אתה חושב שאתה היחיד שאוהב את המוזיקה שלהם. אני לא חושבת שהלהקה הזאת הם ערמה של כוסונים, ממש לא, אני אוהבת את המוזיקה!, ובתור אחד שצץ משום מקום ובכלל לא יודע מה הוא כותב אז אתה הפתטי פה ואפחד אחר!. אז סלאמת אחי!

סטלנרי

New member
כנראה לא הבנתם אותי

לא באתי להטיף לכם , אבל זה שקהל היעד של הלהקה הזאת זה ילדים שכל מה שחשוב להם זה איך הם נראים ודברים שוליים , זה לא המסר של הפאנק ולא מה שהלהקה מנסה להעביר בשירים שלה. רק רציתי להבהיר את זה, תעשו מה שבא לכם .

DamageChargo

New member
מישהו פה בכלל ציין את העובדה

שהם "יפים" או שדייב מזכיר להם בטרוף את בר רפאלי? לא! אז לך תשמע פאנק(קלי קלארקסון ואבריל לאבין) במקום אחר חבוב!

בנטליקע

New member
מסרים של "פאנק" אין להם כבר הרבה זמ

ן. אולי אתה מדבר על שירים מALL KILLER NO FILLER שזה דיסק יחסית ישן אבל בשני הדיסקים האחרונים אין את זה. סורי ואם ראית אי פעם סרטונים של סאם, היית מגלה שמסר הפאנק הוא בהחלט לא הדבר הכי חשוב להם.. הם מעדיפים להתעסק בג'קאס ובנות ערומות. תעשה אתה מה שבא לך יצאת טיפש שבכלל נכנסת לפה כדי להתווכח על השטויות האלה ומה אכפת לך מקהל היעד למה, אם ערסים יתחילו לשמוע NOFX אני אבכה ואעשה הפגנות? שיעשו מה שבראש שלהם

חמודי...אתה אידיוט

אתה בא לפה עם ביקורת ואתה בכלל לא יודע על מה אתה מדבר או אל מי אתה מדבר לך מפה לפני שאני אתעצבן ואל תחזור לפני שאמא שלך הביאה לך כמה סטירות בתחת... shoo. ביי אגב נראלי לפני שאתה קובע שאתה מבין בפאנק ובא לבקר אנשים בפורום שעומד למות, תברר מה זה פאנק בכלל...

סטלנרי

New member
פחחחחחחח

מותר לי לבוא עם ביקורת למי שאני רוצה . אף אחד לא אמר לכם מה לעשות, זה הרושם שלי מהפורום הזה. אני יודע טוב מאוד מזה פאנק, ותפסיקו לחשוב שבאתי אליכם בגישה מתנשאת או קשוחה, אמרתי את דעתי . ואמילי , כדאי שתשמרי על העצבים שלך , אם את בכל זאת רוצה לגרור את זה למסרים אישיים את מוזמנת לשלוח הודעה.

בלי עצבים

אתה פשוט לא שם לב לדברים שאתה אומר... ולא, אם אתה בא בביקורת כזאתי שאתה אפילו לא יודע על מה מדובר ומה עבר הפורום הזה ומי האנשים פה בכלל ומה בצחוק ומה לא, אז אין לך זכות לבוא עם שום ביקורת לאף אחד. וחוצמזה....בלי קשר לפורום מי אתה שתחליט מזאת מוסיקה טובה ומזאת מוסיקה חרא? או מזה פאנק ומזה לא? ועוד שאמרת שסאם הם פאנק...אין לך מה לדבר אז ששש...

למעלה