אוי לא!

בלה בלה

New member
אוי לא!

הוא כאן! היום מתחיל השישוס הזה... למה? מה עשינו? האם חטאנו? (טוב, האמת שכן..) קשת עם כל ההבטחות האלו שלהם, ומה אנחנו מקבלים? תוכניות עממיות בשידור חוזר, דודו טופז ועוד כמה זוועות מהלכות.. עד לא מזמן יום שישי נחשב כ ``בית קברות לתוכניות`` אבל משום מה קשה לי להאמין שהוא יצליח לקבור את דודו טופז הפעם (גם את שמעון פרנס והטברנה שלו הוא לא הצליח לקבור...) וחבל.. מאוד חבל.. אני אישית לא מתכוונת לפתוח את הטלויזיה היום, גם לי יש גבולות ואת הזבל של ``שישוס`` אני לא מוכנה לסבול.. בלה בלה (-: (שמועות שהגיעו אליי טוענות שיוקרן היום ``בלייד ראנר`` אם הם נכונות אז אולי יש סיכוי שאני בסופו של דבר כן אצפה קצת בטלויזיה)

tvguy

New member
אז זהו ש

אז זהו ש

באמת מגיע לנו ושלא תגידו שלא צפיתי את זה. לפני מספר דקות נדמר דודו טופז. נגמר וטוב שכך חשבתי שיהיה שינוי מסוים בקונספט, על מנת לחדש ולעניין לא מתיחת פנים כללית אבל משהו קוסמטי ועדין ומה קיבלנו: משהו קל ופריך. האמת היו שני אייטמים טובים: אייבי נתן - היה טוב מאוד ואפילו ראוי ומיוחד. למרות שהיה חסר לי משהו קצת יותר עמוק ופחות פופוליסטי כמו כמה מילים אישיות ממספר אנשים שמכירים אותו, משפטים שהוא אמר וכד`, במקום קיבלנו קליפ שערוך ברמת מתחילים ותקציר אירוע ברמת מתחילים מינוס. אבל לא נורא, הכוונה היתה טובה. האייטם השני זה החברה מדומינו - מצחיקים בטירוף ואחלה שחקנים - בחירה נהדרת של ההפקה. וכרגיל, משהו בנימה אישית: דודו יקירי,ף הבדיחות שלך הן ברמה נמוכה מאוד, מאוד לא מתוחכמות ומאוד לא מצחיקות, אפילו נדמה לי ששמעתי אותן בוריאציה כזו או אחרת. בלייד ראנר: אני מסיים פב כמה שיותר מהר כדי להספיק לצפות: זה סרט חובה

למעלה