אוי לא

Sababush

New member
אוי לא

אני חושבת שחליתי בדאנקופוביה מחדשששששש אהההההההההה

chicolico

New member
יו, אני לא מקנא בך...

יש פה כמה בנות שהולכות לשלוף עלייך את ציפורניהם...

Sababush

New member
חחחחח

לאאאא אני לא אוהבת אותו... נראה לך?? הסנוב הזה?? חחח אבל פעם היה לי פחד נוראי ממנו, ממש רעדתי.. חחח... ואיכשהו נרפאתי מזה בספטמבר.. ועכשיו זה חזר... הוא מפחיד אותייי

chicolico

New member
אה... דאנקנפוביה...

as in phobia... פחד... עכשיו הבנתי... רק שלא יבוא לך בחלומות ותתעוררי מבהולת עם זיעה...

Sababush

New member
חחחח אשכרה

איזה בן אדם מפחיד אתה לא יודע מה עובר עלי איתו... כמעט כל פעם שראיתי אותם במציאות, כשאני רואה אותו אני קופאת!

chicolico

New member
לומר לך את האמת?

הוא באמת נראה לי רשע מהפעם הראשונה שראיתי אותו... הרי בכל חבורה/להקה יש את התמים, החכם המתוחכם, הדביל והרשע... ומהתחלה דאנקן נראה לי הרשע...

chicolico

New member
כן!

איך ידעת? גם לך הוא לא נראה חכם במיוחד? הוא נראה כמו דחליל טיפש כזה שיודע רק לומר: אההההה, i are lee, who you is? טוב, אם לא איכפת לך אני עכשיו אתחבא מדניאלה - כי אני בטוח שעל זה היא לא תעבור בשתיקה...

Sababush

New member
חחח כמוני כמוך

יש מקום טוב להתחבא? אפילו אימא שלי אומרת שהוא נראה דביל... חחח טוב... אה... רק דביל יכול לחטוף כזה דבר בקארטינג (וואי, עכשיו אני כבר צריכה להתחיל לחפור את הקבר, חחח) ומי החכם ומי המתוחכם?

chicolico

New member
אמא. עכשיו גם אני מפחד... ../images/Emo5.gif

החכם המתוחכם הוא סיימון - הוא נראה הכי בוגר והכי רציני... הוא גם הכי מבוגר מביניהם לא? והתמים הוא אנטוני... לא יודע הוא שקט כזה... לא עושה יותר מדי בלאגן... אבל לי הוא בהחלט הדביל! עזבי את הקארטינג, שמעת אותו פעם מתראיין? שואלים אותו שאלה והוא עונה על ה-כ-ל, חוץ מעל מה ששאלו אותו... פעם הבאה תשימי לב - זו תופעה... וגם תזכרי מה שהוא אמר בראיון על אסון התאומים, הוא פשוט דפק להם את כל הסיכויים להצליח בארצות הברית...

Sababush

New member
מסכימה

כן, הקטע עם התאומים היה הדבר ההכי דבילי שבן אדם יכל היה לומר :-| סיימון הכי מבוגר.. 24... אנטוני? תמים? פחחחחחחחחח... חחח... אנטוני הוא דיי משוגע.. אבל זה תלוי במצב רוח שלו... הוא יכול להיות מה זה מרוגז לפעמים בCDUK ובהופעה הראשונה שהייתי בסיבוב הופעות... הבן אדם לגמרי LOST IT (השתגע... חח)

Sababush

New member
חחח

סיפרתי לך איזה רשע הוא, נכון? בן אדם רשע, סנוב ומפחיד... חבל שהוא כזה חתיך
חחח

למעלה