אוי לא!

dikiss

New member
אוי לא! ../images/Emo58.gif

אז ככה: בפרק של היום, ברוק מסרבת לחתום על ביטול הנישואין בינה לבין רידג'. אריק וסטפני מודיעים לנכדים שהם חוזרים לגור ביחד. תומאס נחוש בדעתו להחזיר את ברוק ורידג' להיות ביחד. והשיא???? הרופאה של ברוק מקבלת הודעה, שהיתה תקלה במחשב ושבדיקות האבהות של מספר לקוחות (ביניהן ברוק כמובן) לא מדוייקות- כלומר, יכול להיות שהתינוק הוא באמת של רידג'. כל כך שמחתי וקיוויתי שסוף סוף הייסורים יגמרו וברוק ורידג' ישובו אחד לזרועות השני. אבל לא! טעיתי. כמובן שייסרו אותנו. אז הרופאה השאירה הודעה לברוק שלא ענתה לטלפון (כי הייתה עסוקה בלהסביר לרידג' שהיא לא יכולה לשכוח מהאהבה שלהם) ומשם היא הלכה לבית של ג'קי ומאסימו. הפרק הסתיים כשג'קי מנסה לסחוט את המידע מהרופאה, והיא מבינה שזה קשור לבדיקות האבהות.. עכשיו- אחרי מה שג'קי הפכה להיות... אני ממש לא סומכת עליה עם המידע הזה על הבדיקות. ונראה לי שהיא הולכת לסבך הכל, רק כדי שניק וברוק יהיו ביחד. אני ממש לא סומכת עליה- היא ממש מעצבנת אותי!

לינה18

New member
וואו, תודה על ../images/Emo58.gif

החדשות הטובות! ברוק לא חותמת על ביטול הנישואין זה ממש יופי ותוצאות בדיקת אבהות לא מדוייקות זה עוד יותר מצויין. אם הילד של ריג' אז לא אכפת לי אפילו שג'קי תסתיר מהם את המידה הזה. מצד שני, אם הילד מריג', אז ברוק בוודאי תעבור הפלה, כי אני מתקשה להאמין שבל ירשה להם להנות מילד משותף. איך הוא יפריד בניהם אז? ולמה לתומס כל-כך אכפת שברוק וריג' יהיו ביחד? בכל מקרה, אני שמחה שהוא תומך בכך. אבל אל תגידו שזה בגלל שהוא מעוניין בסאם?

dikiss

New member
כן, אבל...

לדעתי לתומאס נמאס לראות את אבא שלו חמוץ פנים כל הזמן... הוא רוצה לראות אותו מאושר, ויודע שרק ברוק מסוגלת לעשות אותו מאושר. חוץ מזה, עכשיו כשסטפני עוברת לגור עם אריק, לא תהיה דמות נשית בבית. ברוק לא חתמה בינתיים. אבל כמו שהסיפורים מתפתחים פה תמיד, ג'קי תסתיר את המידע מברוק מספיק זמן, עד שברוק תשתכנע לחתום על הטפסים. ואז כשהנשואים שלהם יתבטלו- הם יקבלו את החדשות על התוצאות של הבדיקות. לא נראה לי שברוק תעבור הפלה. א. זה כבר די מאוחר. ב. הילד הזה מאד חשוב. ג. לא נראה לי שבל מעודד הפלות. אני מאמינה שעם המח הקרימינלי של התסריטאים, הם ימצאו איך להפריד ביניהם שוב. וזה מה שמעצבן אותי !

SupeRonit

New member
באופרות סבון

בשביל הפלה לא צריך מרפאה בגלל הסיבות שמצויינות בכוכבית (
) הבאה:
הפלות זה משהו שקורה באופן טבעי (ע"ע:נפילה ממדרגות,מסוס,סופת טורדנו וכדומה) אז אם על הפלה אתם בונים-דרך הטבע תגרום לה (וזה לא
,כי מדובר בהשערה בלבד,של כמה מוחות מהפורום)

לינה18

New member
התכוונתי ל-../images/Emo58.gif

הפלה טבעית, לא מלאכותית. היא הרי כבר היתה בהריון מריג' פעמיים ופעמיים עברה הפלה. נקבה שאם הילד של ריג', הפעם זה לא יקרה.

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif וגם קראתי עכשיו משהו

נורא מפגר בספוילרים.
ד"ר פקסון מתה בדרך לספר לברוק את האמת. נו, באמת!!!!!!! איזו דרך "מקורית" להסתיר מידע, עכשיו ג'קי בטח תדע שהילד של רידג', לא תספר לאף אחד וככה יעברו עוד 20 שנה עד שרידג' יגלה שהילד הזה שלו (אם הוא לא ימות מזקנה עד אז...
) למה, למה, למה זה כל-כך מפגר????????????

S c a r l e t t

New member
באמת? ../images/Emo58.gif

איזה טמטום, כמה אשפר למרוח את הסיפור המשעמם והדפוק הזה? באמת הגזימו הפעם

לינה18

New member
זה כבר מוגזם!../images/Emo58.gif

להרוג את הרופאה של ברוק כדי שברוק לא תגלה את האמת?מה עוד? אבל האמת, אם הילד יהיה של ריג' לא אכפת לי בעוד כמה זמן הם יגלו. אני אתנחם בעובדה שסוף-סוף יהיה להם ילד משותף.

למעלה