אוי לא....

אוי לא....../images/Emo5.gif

טוב אני בבעיה...ואני לא יודעת מאיפה להתחיל..וגם אין לי עם מי לדבר כרגע כי כולם ישנים...ואני יודעת שאף אחד לא יגיב לי מיידית אבל הייתי חייבת לפרוק החוצה... יש לי בעיה קטנטונת...אני עושה יותר מדי שטיות...ומה הכוונה בשטויות...שטיות במסיבות עם בנים שאני מכירה בדיוק 5 דקות (אני לא חלילה
איתם...אבל מספיק שטיות...) בפעם האחרונה זה גרם לי להרבה בעיות של לב (בטעות התאהבתי בבחור...ולצערי הוא לא רצה יותר מ...). לא משנה...אחרי מספיק שטיות החלטתי שאני עם בנים סיימתי בתקופה הקרובה כי מגיע לי הרבה יותר ולא סתם בחור שיגרום לי לעשות דברים שאני אתחרט עליהם... אז החלטתי שחסל סדר שטיות במסיבות. וכאן מגיעה הבעיה- כמו שסיפרתי לכם קודם...יצאתי קודם עם חברה שלי...היו מלא מהממים וחלקם אפילו פלירטטו קצת...אבל אני החלטתי שעכשיו לא!. ואז........ידיד שלנו הגיע עם איזה חבר מ-ה-מ-ם מהסוג הזה שכולם מסכימים שהוא מהמם...חברה שלי ואני התלהבנו מ-א-ד וביקשנו מידיד שלנו פרטים בדי התלהבות..אבל הוא אמר לנו בצורה נימוסית וידידותית שאנחנו לא הסגנון שלו..ושחוץ מזה הוא לא בשבילי כי הוא לא רציני לגבי בנות. טוב. אז לא עשיתי כלום..אבל הוא חייך אלי המון...ואז חברה שלי נעלמה ונשארנו רק שנינו ודיברנו תוך כדי ריקוד...איך שהוא קרה שהריקוד נעשה יותר ויותר צמוד...ו...שטיות הגיעו...ממש שטויות רציניות...באמצע המקום מול כולם...בהתחלה סירבתי...אבל הוא היה כ"כ אבל כ"כ מהמם שלא יכולתי שלא...מסוג האנשים שגורמים לנשימה להעתק...ולבטן להרגיש מוזר וליכולת הדיבור להשתבש...מכירים את הסוג? בסוף חברה שלי ביקשה ממני שנלך..אז הוא שאל אם הוא יראה אותי במסיבה הזאת בפעם הבאה..אז עניתי לו או שכן או שלא...לא משנה...בסופו של דבר הוא אמר שהוא ייקח את המספר שלי מחבר שלו (ידיד שלנו..) וכאן מתחילה הבעיה.......הוא מהמם!!!1 אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו...סוג של התאהבות מידית בשניה...במיוחד כי הוא כ"כ יפה (אני עם הביטחון העצמי הגרוע שלי מרשה לעצמי לצאת רק עם מכוערים...). למה לעזאזל יש לי נטיה להסתבך עם אלה שה-כ-י לא מתאימים לי??? אני כזאתי בחורה טובה...לא מגיע לי משהו טוב??? אוף והבטחתי לעצמי שאני אפזיק להסתובב ככה בגלל בחורים!!! עכשיו אני בדיכאון
ולא כייף לי בכלל (למרות שבלי שום קשר המסיבה הייתה כייפית). וחוצמזה משהו שפעם התחלתי איתו וטען שאני ילדה בשבילו...התחיל עם חברה שלי... ועוד משהו שאני וחברה שלי פלירטטנו איתו היום...ועשה רושם שהוא הביע עניין בי...עכשיו נהרס כי הוא ראה אותי מתנשקת+ עם משהו אחר... ה-צ-י-ל-ו..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוף...

ניקולי

New member
נרקיסי בוקר טוב../images/Emo24.gif

מתוקה אני יכולה רק לעודד אותך ולאמר לך שככה זה בחיים לצערי הרבה בחורות מתלהבות דוקא מאלו שדוחים אותם דוקא מאלו שלא רוצים קשר מחייב. יש להם לאותם בחורים קסם מיוחד שמושך (לצערי
).. תראי את ראית מתחילת הערב ושמעת במו אוזנייך שהוא לא רציני ושהוא לא מעוניין להיות עם מישהי באופן רציני ואף אמר שהוא לא רציני כלל. אז מה אם הוא חתיך ? אז מה אם הוא מושך? תחשבי על זה תארי לך..שהוא יתקשר אלייך ותהיו בקשר יום יומי, ובסוף הוא יזרוק אותך?? מה אז תעשי?? לדעתי את תכאבי כ"כ שבאמת בסוף לא תרצי לראות אף גבר בחייך. וחבל כי יש שפע של בחורים שיש להם לב טוב וכן רוצים קשר מחייב (וזה לא מחייב חתונה אלא חבר כמו שצריך).. בקשר לבחור השני אין מה לעשות הוא ראה אותך מתנשקת עם אחר..ואת לא פיספסת כלום כנראה ששניהם לא בשבילך. נרקיסי זה דבר בהחלט לגיטימי שיש משיכה לבחור מהמם את שפויה לחלוטין..את פשוט צריכה לתפוס את עצמך בידיים..לא להתלהב מכל פוץ קטן ולהתחיל לשאול את עצמך מה היית רוצה מבחור שיכול להיות חבר שלך..גם בשביל להכנס למיטה עם מישהו צריך לדעת עם מי..דרך אגב בחורים אוהבים את הבחורה הבלתי מושגת בחורה שלא רצה אחרי כל מילה שלהם..אפילו שיגידו שאת ילדה קטנה אפילו אם תגידי לאותו בחור אל תיגע בי (בימים הראשונים הכוונה)..הוא ינסה וינסה עד מתי שיצליח כל אותו זמן את תבחני אותו לעצמך.. כל אותו זמן תראי אם הוא מתאים לך אם הוא עונה על הדרישות שלך וזה אומר הכל (משיכה, שכל, יחס, נתינה, התנהגות וכו´) רק אחרי שאת רואה שהוא כן מתאים לך רק אז תתחילי לאט לאט..לתת לו גם ממך (ואני מתכוונת לניתנת אהבים).. נשמה אל לך להתעצב את יודעת יש לי סיפור נחמד: דייג אחד הלך לדוג דג וכפי שאת כבר יודעת בים יש הרבה דגים..ישב שעות על גבי שעות ולבסוף דג את הדג..לצערו יצא דג מאוד קטן..מיד זרק אותו בחזרה למים ושוב ישב וניסה לדוג..במשך כמה שעות דג רק דגים קטנים וכל הזמן החזיר אותם למים...לפני רדת החשיכה עלה בחקתו דג..אך הדג היה כבד..עד מאוד הדייג שמח ואמר לעצמו "יופי אני מעלה על חקתי דג גדול..מלא בשר.." הוא כ"כ התעקש להרים את הדג מעל פני המים התעקש התעקש ולבסוף הצליח.. רק שעל החקה עלה כריש גדול ותוך שניות בלע את הדייג. כשהדייג עלה לשמיים ועמד בפני בורא עולם..אמר לו הדייג : "אדוני,מה קרה? הלכתי רק לדוג דג לערב שישי..ולבסוף הדג שהעלתי על חקתי אכל אותי..עכשיו מה יהיה לילדיי ולבני ביתי לאכול לשבת?" ענה לו בורא עולם: "תראה דייג נחמד, בים יש הרבה דגים, העלת על חקתך המון דגים..אבל את אף אחד מהם לא רצית..כשראיתי שאת לא מרוצה החלטתי לשלוח לך דג גדול..עם הרבה בשר וכן כך עשיתי" ענה לו הדייג :"כן אבל..הוא בלע אותי" ענה לו בורא עולם :"ובכן.. לא כל מה שרוצים מקבלים..גם הדג היה רעב ואני בורא עולם מתפקידי לדאוג לכולם". הדייג התחנן לבורא עולם להזדמנות נוספת. בורא עולם התחשב בו והבין שלמד את הלקח. שלח אותו לים שממנו יצא הדג הגדול..והביט בו מלמעלה... הדייג ישב עוד כשעה ולבסוף העלה דג קטן..לקח הדייג את הדג ורץ לאישתו לילדים..האישה בישלה את הדג..הם ישבו לאכול..והדג היה טעים עד מאוד..הדייג הלך לחדרו ישב על ברכיו הפנה ראשה למעלה ואמר :"תודה לך בורא עולם, היום למדת אותי להסתפק במה שיש ולאהוב כמו שמעולם לא אהבתי את חיי" מוסר השכל יקרתי: אל לך להתלהב מחתיכים ומהממים הסתכלי אך תוך קנקנו!! כי לא כל מה שרואים ורוצים יעשה לך טוב בחיים..ובמיוחד אחד שכבר אמר לך מראש שהוא לא רציני.. הפני את ראשך לכיוון אחר יש הרבה בחורים=דגים. אוהת ניקול*

ניקולי.את כזאת מקסימה.

טוב...קמתי עם החיוך האדיוטי הזה על הפנים...זה שמבשר על
... כל מה שאמרת הוא נכון (והסיפור נורא יפה..מאיפה הוא דרך אגב?)...ואני מודעת לכל מה שאמרת ומסכימה עם זה...הבעיה היא שמרוב שנפגעתי מכ"כ הרבה בחורים בחיים שלי, פיתחתי גישה אנטית בחורים...והפעם היחידה שאני מתקרבת אליהם היא כשאני רוצה לספק צרכים זמניים (אם את מבינה למה אני מתכוונת...). זאת גישה נוראית וילדותית וגברית לחלוטין..אבל זה סוג של התמכרות כזאת. אני לא במצב שאני יכולה לבטוח במשהו כרגע. באמת שלא. אז אם מגיע משהו מזדמן..והוא באמת מהמם (כמו זה של אתמול הוא היה הכי מדהים בעולם...רק מלחשוב על זה עולה לי חיוך )...אז אם אני במצב רוח טוב...אני זורמת. יש בעיה נוספת..אבל אני לא יכולה לדבר עליה ככה שכולם יכולים לקרוא אותה... את מתוקה על התגובה שלך...אני באמת מתה עליך. קבלי

ליאור 30

New member
נרקיסי חמודה

יש לי הרגשה שאתץ בכוונה דוחה את כולם ומכלילה את כל הבנים אני חושב קודם כל שברגע שאת יודעת מה הבעיה שלך אז את חייבת לעבוד על עצמך ולא להתפתות אני בטוח שאת יודעת שיש דרכים אחרים גם באיך לספק את עצמך ואני לא אפרט מטעמי צניעות אפילו שדעתי בנושא קצת אחרת ממך אבל כל אחד אם הדעה שלו ובקשר לקשר ארוך יש לי איזה שהוא הרגשה שאת פשוט דוחה את זה מכל מיני סיבות כאילו בורחת ואומרת לא מתאים לי קשר ארוך אני חושב שאת חייבת לשבת עם עצמך ולעשות חושבים ולא לעשות דברים שישר אחרי זה את מתחרטת חבל מאוד את צעירה עדיין תהיי חזקה ותחשבי על כל מה שאמרתי לך ואני מקווה שלא אמרתי לך משהו שתיפגעי ואם כן אני מבקש את סליחתך ליאור

ליאור 30

New member
אחרי מה שניקולי רשמה אין לי מה

להוסיף כל מילה שהיא כתבה היא צודקת

jess ועוד

New member
אוי ... מוכר מוכר

אבל למה לחשוב ככה אם את יודעת שהבחור מראש לא היה רציני מה אכפת לך מה הוא חושב עכשיו ואם בכלל הוא חושב ???? אני אישית לא אוהבת בחורים מהממים (למרות שהתחתנתי עם אחד כזה לדעתי...) הם די תופסים מעצמם ולא תמיד אפשר להגיע איתם להרבה יותר ממה שכבר קרה לך בחייך צאי מזה אמא שלי תמיד אומרת :"לא לרדוף אחרי אוטובוסים וגברים !!! תמיד מגיע עוד אחד " ותארי לך שיבוא אחד עם מיזוג (אוטובוס לא גבר...
) יאללה תמשיכי בהילולים וזהו

mariana

New member
ככה זה בחיים

אנחנו תמיד נידלקים על החתיכים אבל מה הלאה? כלום פשוט כלום לא כל החתיכים הם גם לא רציניים. ישנם מעטים שהם רציניים. הרי הבחור הזה אמר לך מלכתחילה שהוא לא מעוניין בקשר מחייב, אין דבר כזה אי אפשר לעצור את הרגשות. אלוהים עשה כך שנוכל לשלוט על כל דבר בגוף, אז אפשר גם לשלוט על הלב, נכון זה קשה אבל אפשרי לדוגמא כשאני רואה בחורים חתיכים אני נידלקת לרגע וזהו, אני יודעת שלא יצא לי איתם כלום, כי אני רואה זאת דרך העיניים. גם בנים זה אותו דבר הם רואים בחורה יפה הם נדלקים לשנייה כי זה דבר יפה ואז זה עובר להם. את צריכה קודם להיתנקות נפשית ולראות ולדעת מה את רוצה מעצמך, לעשות לך סדר בבלאגן ואז תראי שיהיה הרבה יותר קל מקווה שעזרתי אוהבתתתתתתת ומאחלת לך יום נלפא מרין

../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

ג´ס....בחורה חכמה אמא שלך....... הלוואי שהייתי יודעת מה אני רוצה מעצמי כרגע. מצד אחד ברור שאני רוצה חבר. אני בת 20 ועדיין לא היה לי כלום רציני...(3 שבועות= הקשר הכי ארוך שלי...)ברור שאני רוצה לאהוב ושיאהבו אותי... אבל מצד שני...למי יש כוח לסערות רגשיות עכשיו...התאהבות ופגיעה...ממה שלמדתי עד עכשיו זה תמיד הולך ביחד... יש לי חולשה לאנשים יפים. אני לא בדיוק בנאדם עם בטחון עצמי גבוהה...ובדרך כלל אני יוצאת רק עם בחורים סתמיים במראה ואפילו די מכוערים... ופתאום שבחור כ"כ מהמם מראה התעניניות...אני נמסה מזה...זה מעלה לי את הבטחון העצמי... אוףףףףףףףףףףףףףף הואאאאאאאאאאא כזה ממממממהההההההמממם!! פשוט להסתכל ולהתפעל!!! יוםםם יפיפה לככככככככווווולללםםםםםםםם!!!!!

ליאור 30

New member
ודרך אגב תבואי קצת יותר מוקדם

אני רק יצאתי מכאן בלילה בשעה 3.30 בערךךךךךךךךךךךךך

ליאורי.....

כן שמתי לב שיצאת ב3:30...חבל שלא חצי שעה אח"כ. האמת...נמאס לי כבר לעשות חושבים כל הזמן...אני בסה"כ בת 20...אם עכשיו זה לא הזמן לעשות שטויות... אז מתי כן? בתיכון הייתי כזאת חנונה
אז עכשיו זה הזמן לעשות שטויות לא?
ודרך אגב...מה קרה לבטחון העצמי שלך? למה אתה חושב שאתה אומר דברים שפוגעים באחרים? הדעה שלך חשובה בכל מצב.גם אם היא חיובית וגם אם היא שלילית! צהריים טובים ותרגיש טוב...(השמועות אומרות שאתה חולה..)

ליאורוש קוקי...נראה לי שנדבקתי ממך

הלכתי לנמנם לי את שנת הצהריים שלי, שנת היופי וקמתי עם כאב גרון נוראי, בחילה אוף סתום יעוד כל מיני שטויות...
טוב לא נורא נשתה קצת
תה וזה יעבור.

*rinat*

New member
זה סיפור שקשה לי לענות עליו....../images/Emo4.gif

אויש מה אני יגיד לך קשה לענות לך..... תיראי אני חושבת שאת עסוקה בלפרטט אם בנים במקום לדוג אותם!!!! כי חומד זה לא הדרך הנכונה.... עכשיו לגבי הבחור שנידלקת עליו אני חושבת שאת צריכה לבחון יותר את "הרצון" שלו לתקשר איתך כי אולי הוא מחפש רק...... (מה שהקודם חיפש אצלך) כי את האמת זה מה שאת משדרת לגברים את צריכה להציב לעצמך גבולות כל שהם ולעמוד בהם אין כל רע בלצאת לבלות להתפרע (לפעמים) ולהשתחרר להתחיל אם בחורים וכו´ אבל יש גבול כל שהוא שאת צריכה לא לעבור אותו תאמיני לי שהמשחק הוא לפתות אותם ושזה כמעט מגיע לדחות אותם זה הורג אותם וככה גם תוכלי להבין מי באמת מעוניין בך תחשבי על זה אשמח אם תגיבי לי .... רינת

רינתוש...

אין ספק שאת צודקת. בחורה צריכה לשחק אותה קשה להשגה בהתחלה- זה מוסיף את אלמנט הפיתוי. אני חושבת שהייתי מודעת למה שעשיתי אתמול. ידעתי שהבחור לא רציני- אז השתעשעתי קצת. האמת היא...ובבקשה לא לכעוס עלי... שבא לי להיות ביצ´ית. כ"כ הרבה בנים שיחקו בי ומיררו לי את החיים, בא לי קצת לנקום- להוציא ולפרוק זעם על העם הזה...אני יודעת שזאת גישה תינוקית- אבל ברגע שאני היא זאת שמחליטה וקובעת וקמה והולכת מתי שבא לי מבלי בכלל לחשוב על הצד השני...זהקצת יגרום לי להרגיש טוב עם עצמי. אוי וואי איזה גישה תינוקית
. אבל אז מה אני סה"כ בת 20- זה הזמן לעשות שטיוית!

GALI02

New member
נרקיסוש../images/Emo24.gif

היי מה שלומך?????? מצטערת על התגובה הקצת מאוחרת(חרשתי כל היום ורק כעשיו נכנסתי וקראתי) האמת היא שממש קטונתי לייעץ לך בנושא הזה(כמו שאת יודעת גם הנסיון שלי הוא לא מדהים) אבל רק דבר אחד. אני חושבת שכל הבעיות שלך בתחום הזה נובעות מחוסר בטחון. את במין מעגל כזה שבו את חושבת שלא מגיע לך משהו רציני או שמישהו רציני לא יירצה אותך ואז את מלחתחילה מתלהבת רק מאלו שאו לא בליגה שלך או לא רציניים. אני מקווה שלא סיבכתי אותך... אה ועוד משהו, את אומרת שאת צעירה ושעכשיו הזמן לעשות שטויות- השאלה היא אם זה באמת מה שאת רוצה או שהגעת לזה בגלל הנסיון בעבר וכי את לא מאמינה שאת יכולה להיות במערכת יחסים רצינית. מקווה שבכל זאת עזרתי קצתאוהבת גילי

למעלה