נ ר ק י ס י
New member
אוי לא....../images/Emo5.gif
טוב אני בבעיה...ואני לא יודעת מאיפה להתחיל..וגם אין לי עם מי לדבר כרגע כי כולם ישנים...ואני יודעת שאף אחד לא יגיב לי מיידית אבל הייתי חייבת לפרוק החוצה... יש לי בעיה קטנטונת...אני עושה יותר מדי שטיות...ומה הכוונה בשטויות...שטיות במסיבות עם בנים שאני מכירה בדיוק 5 דקות (אני לא חלילה
איתם...אבל מספיק שטיות...) בפעם האחרונה זה גרם לי להרבה בעיות של לב (בטעות התאהבתי בבחור...ולצערי הוא לא רצה יותר מ...). לא משנה...אחרי מספיק שטיות החלטתי שאני עם בנים סיימתי בתקופה הקרובה כי מגיע לי הרבה יותר ולא סתם בחור שיגרום לי לעשות דברים שאני אתחרט עליהם... אז החלטתי שחסל סדר שטיות במסיבות. וכאן מגיעה הבעיה- כמו שסיפרתי לכם קודם...יצאתי קודם עם חברה שלי...היו מלא מהממים וחלקם אפילו פלירטטו קצת...אבל אני החלטתי שעכשיו לא!. ואז........ידיד שלנו הגיע עם איזה חבר מ-ה-מ-ם מהסוג הזה שכולם מסכימים שהוא מהמם...חברה שלי ואני התלהבנו מ-א-ד וביקשנו מידיד שלנו פרטים בדי התלהבות..אבל הוא אמר לנו בצורה נימוסית וידידותית שאנחנו לא הסגנון שלו..ושחוץ מזה הוא לא בשבילי כי הוא לא רציני לגבי בנות. טוב. אז לא עשיתי כלום..אבל הוא חייך אלי המון...ואז חברה שלי נעלמה ונשארנו רק שנינו ודיברנו תוך כדי ריקוד...איך שהוא קרה שהריקוד נעשה יותר ויותר צמוד...ו...שטיות הגיעו...ממש שטויות רציניות...באמצע המקום מול כולם...בהתחלה סירבתי...אבל הוא היה כ"כ אבל כ"כ מהמם שלא יכולתי שלא...מסוג האנשים שגורמים לנשימה להעתק...ולבטן להרגיש מוזר וליכולת הדיבור להשתבש...מכירים את הסוג? בסוף חברה שלי ביקשה ממני שנלך..אז הוא שאל אם הוא יראה אותי במסיבה הזאת בפעם הבאה..אז עניתי לו או שכן או שלא...לא משנה...בסופו של דבר הוא אמר שהוא ייקח את המספר שלי מחבר שלו (ידיד שלנו..) וכאן מתחילה הבעיה.......הוא מהמם!!!1 אני לא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו...סוג של התאהבות מידית בשניה...במיוחד כי הוא כ"כ יפה (אני עם הביטחון העצמי הגרוע שלי מרשה לעצמי לצאת רק עם מכוערים...). למה לעזאזל יש לי נטיה להסתבך עם אלה שה-כ-י לא מתאימים לי??? אני כזאתי בחורה טובה...לא מגיע לי משהו טוב??? אוף והבטחתי לעצמי שאני אפזיק להסתובב ככה בגלל בחורים!!! עכשיו אני בדיכאון
ולא כייף לי בכלל (למרות שבלי שום קשר המסיבה הייתה כייפית). וחוצמזה משהו שפעם התחלתי איתו וטען שאני ילדה בשבילו...התחיל עם חברה שלי... ועוד משהו שאני וחברה שלי פלירטטנו איתו היום...ועשה רושם שהוא הביע עניין בי...עכשיו נהרס כי הוא ראה אותי מתנשקת+ עם משהו אחר... ה-צ-י-ל-ו..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אוף...
טוב אני בבעיה...ואני לא יודעת מאיפה להתחיל..וגם אין לי עם מי לדבר כרגע כי כולם ישנים...ואני יודעת שאף אחד לא יגיב לי מיידית אבל הייתי חייבת לפרוק החוצה... יש לי בעיה קטנטונת...אני עושה יותר מדי שטיות...ומה הכוונה בשטויות...שטיות במסיבות עם בנים שאני מכירה בדיוק 5 דקות (אני לא חלילה