אוי לאאאא

ת^עלול

New member
אוי לאאאא

אוי כל כך הרבה התאמצתי, ואלו התגובות שלכם? אסיק את המסקנות, ואוריד בשבילכם את הרמה, אז הנה הודעה לרמה החדשה של הפורום: אני חדש פה ויש לי שאלה מה אתם אומרים על איסור נגיעה, מה אתה חושבים שהדתיים לא מסכנים, עם כל הדברים האלה שלהם? אתם חושבים שאפשר להיגמל מצ`אט, מותר בכלל צ`אט לדתיים? אני חשבתי שהרבנים אמרו שאסור אינטרנט. אז מה אתם אומרים?

מה אני אגיד לך

זה הסטייל החדש כאן בשבוע האחרון הגיעו לפה כל מיני חדשים שמציגים את עצמם ושואלים שאלות כאלה. אני מודה שאני עניתי להם. לא לכולם. יש הרבה שלא התייחסתי. כי לא היה פה משהו אחר מעניין אבל רואים שהשאלות שהם מעלים הם מוקרצות. יש מספיק ותיקים כאן שמוזמנים להעלות את הרמה. גם אתה! במקום לרדת פשוט תנסה להעלות!!!

בעל אוב

New member
קצת כבוד לחדשים

תנו להם קצת קרדיט, עד שיבינו מה הולך כאן.. ואגב, רציתי לדעת אם אני אוכל שניצל עם מלח בצלחת חלבית שלא נגעו בה, האם זה מתיר לי מבחינה רעיונית, כמובן, לשבת ליד בת-דודתי מצד רביעי אשר אביה ממוצא זנזיברי, ואמה היא אשת כהן? אוב.

אנקונדה

New member
לדרוש כזה דבר מתעלול?? באמת!

סתאאאאם! צוחק בן אדם! ואני חושב שצריך לבטל את הדבר האוילי הזה שאם כותבים הרבה הודעות מופיעים למטה, אז תראי שהרמה תעלה כאלו לא הופיעו לכאן לפתע פתאום כמתוך חלום אלפי הודעות שמורידות (מורידות?? לא חבל ללכלך מילה כזאת...) את הרמה! סתאאם, אני כותב ככה בגלל השעה המאוחרת אבל שמץ של אצת יש בדברי...

כפיתוש

New member
אתה צודק.. ;-)

נוסטלגיה... כשהיו לי 2 הודעות, כבר הייתי חברת פורום. פעם היו חיים קלים!! היום, אני כבר לא מתעמקת בסוף העמוד... (גם בזמנים שלא הייתי חברה בכלל) :cool: ד``ר, מז``ט על המספר העגול. ת`עלול, אם לא הגבנו זה אומר שלא אהבנו את זה????? כפית.

מיקי*

New member
תעלולי פלא . . .

תעלולי, לא רק שהקטע הקודם היה גדול, אבל גם בהודעה הזו הצלחת להצחיק אותי, אז חסר לך שתפסיק. אבל . . . תשתדל שהן יהיו כמו הראשונה. (וכמה פרקים של מיומנו של - יעזרו כאן) ממני המתגעגע

למעלה