אוי כמה בעיות עם הצבא.....

s.p.y

New member
אוי כמה בעיות עם הצבא.....

הבת שלי עם פרופיל נמוך , לפני 4-5 חוד' עשתה טירונות בחיל אויר בדרום הארץ. היה לה קשה מאוד פיזית ולא הצליחה להגיע לרופא כל הטירונות. (בזמנו כתבתי כאן).ומיד התחילה בקורס של מודיעין חיל אויר. (הקשיים בטירונות גרמו לה שבר מאמץ). הקורס היה קשה מאוד אבל הידיעה שהיא תשרת במרכז הארץ בבסיס פתוח החזיקה אותה איכשהו עד סוף הקורס. בסיום הקורס היו להם שיחות והיא חזרה וביקשה והדגישה שחשוב לה מאוד להיות קרובה ובבסיס פתוח גם בגלל בעיות הבריאות שלה ועוד. אבל הצבא הציב אותה בבסיס סגור צפוני. (אע"פ שהיו בנות אחרות שלא היה אכפת להן איפה הן ישרתו). היה הרבה בכי שלה ובכי שלי. , אבל ניסינו לעודד ולהסביר שיהיה לה כיף. כשהיא הגיעה לבסיס הצפוני התברר שהתנאים שם איומים, העבודה שם היא כל יום מהבוקר עד הלילה. פה היא כבר נשברה. וכמובן במקביל אני נשברתי. עכשיו לאחר שיחות עם המפקדים הם מנסים לעשות משהו בנידון! אני לא מבינה למה צריכים לעבור את הסבל הזה, במקום להקשיב קצת יותר לחיילים. למה אני צריכה להרגיש את חוסר הישע הזה, את אי היכולת לעזור לבת שלי. היא לא חייל קרבי. היא כמעט ולא גוייסה בגלל בעיות בריאות. איך הצבא כל כך טועה. ב- 4-5 חודשים כל כך הרבה טעויות. (כמובן שלא סיפרתי את הכל). ממש דיכאון. מקווה שיהיה טוב. תודה על ההקשבה

נשמע פשוט לא הגיוני שלא הגיעה לרופא

מה שאת מתארת נשמע פשוט לא הגיוני. תוך 24 שעות זכותו של כל חייל להגיע למסדר חולים. באיזה קורס היא הייתה? כל חייל יכול לקבל הפנייה לרופא היחידה. רופא היחידה ע"פ שיקול דעתו מפנה הלאה. בהצלחה לבת

s.p.y

New member
לא רציתי אבל נאלצתי להתערב

פניתי לפניות הציבור בצבא, זה היה ב- 11 בלילה, הם פעלו תוך מספר דקות. המפקדות של הבת שלי מיד הגיעו אליה עשו תחקיר וכבר למחרת היא הגיע לרופא. זה היה ביום האחרון של הטירונות. התוצאה - שבר הליכה לקח לה 3 שבועות להחלים. אבל כל זה שייך לעבר. עכשיו יש בעיות חדשות.

סמדר בנ

New member
בוקר טוב ספיי

מקווה שהענינים עם הבת ייסתדרו. האם הבת ניסתה להגיש טופס 55? אופציה נוספת היא פניה לקצין פניות הציבור (על ידכם). זה לפעמים עוזר. שיהיה לך יום טוב.

s.p.y

New member
תודה, לפי מה שנראה עכשיו

המפקדים שלה מנסים לעזור בהעברה. רק חבל שלא חוסכים את כל העוגמת נפש הזו. אם היו מקשיבים לה, היו חוסכים גם להם בעיות של העברה עכשיו. ה- 4-5 החודשים שלה בצבא גרמו לה ולי להרבה ימים קשים. ופתאום צצו לי שערות לבנות שלא היו לי עד עכשיו. זה מצחיק וגם עצוב. מקווה לטוב.

oshiko

New member
נקווה שסוף סוף תמצאו מנוחה

המקרה שציינת הוא דוגמא למקרה שבו כן צריך להתערב. עובדה שההתערבות שלך מנעה עגמת נפש יותר גדולה. בקשר להעברה הנוכחית, נקווה שזה יסתדר; אם לא, אני חושב שאת צריכה להתעקש, כולל הפעלת "חמ"ל" אם צריך. לאף אחד לא מגיע לסבול כל כך עקב השירות הצבאי.

למעלה