אוי יוון...מה יהיה?

איתמר2002

New member
אוי יוון...מה יהיה?../images/Emo7.gif

איזה שיר מזעזע יוון בחרה! חשבתי שאחרי 2001 הם קצת למדו את הלקח אבל מסתבר שלא-הם היו צריכים להקה שבדית כדי להצליח ולבד הם פשוט נופלים שוב! עכשיו שנבחרו 14 שירים אפשר לומר בודאות שאירוויזיון 2002 מוכתר כאירוויזיון הגרוע ביותר בתולדותיו (מבחינת השירים לפחות)! ארבעת השירים בבריטניה נוראיים,נשאר לראות מה יבחר ברומניה ולטביה-לא מעודד במיוחד... צרפת שוב תשלח בלדה נעימה.רק בשבדיה-כל אחד מ-10 השירים יותר טוב ממה שנבחר עד עכשיו-אז אפשר להגיד שלשבדיה יש השנה את השיר הכי טוב! (טוב,נחכה לשרית ולספרד). חבל שהשיר URGENTE של דויד בוסטאמנטה נפסל אתמול בספרד-שיר פצצה! ממה שנבחר אתמול בספרד "CORAZON LATINO" של דויד ביסבאל הוא היחיד הטוב. "EUROPE´S LIVING A CELEBRATION" של רוסה גם יכול לנצח שם אבל הוא פחות טוב.חבל...

אהוד_

New member
כן, אירוויזיון 2002 הכי גרוע !

עצוב להגיד, אבל גרוע יותר מ 1984.... תמיד יש נקודות שפל, אסור שיהיו שנים כאלו

איליה.

New member
כל שנה אומרים את זה.

גם לפני 2000 אמרו שאירוויזיון 2000 יהיה הכי גרוע, וגם לפני 2001 אמרו ש-2001 הכי גרוע. תמיד זה ככה. ואחרי האירוויזיון פתאם כולם מגלים שהוא בעצם לא היה גרוע כמו שהיה נדמה לפני. לא רק ש-14 השירים האלה הם עדיין רק 14 מתוך 24, אלא שמה ששמענו עד עכשיו אלה גרסאות עם עיבוד שעוד הולך להשתפר, ועוד לא ראינו את ההופעות החיות, ועוד לא התרגלנו לשירים. איתמר, בוא נדבר כמה חודשים אחרי האירוויזיון. כי גם לפני 2001 היו המון דיבורים ב-esc_gen על כמה שהאירוויזיון הגיע לשפל מדרגה ואף שיר טוב לא נבחר עד עכשיו... ובסוף תראה איזה אירוויזיון טוב היה. רק השירים כמובן
איליה.

לפני 2000 דיברו שהולך להיות

ארוויזיון גרוע והוא אכן היה ככה.......... ב2001 לא זכור לי שהיו כל כך הרבה דיברוים במיילינג ליסט על זה שהארוויזיון גרוע אבל אני אאמין לך... אבל השירים השנה פשוט..... איך אני אגדיר את זה.... עדיף כבר לשמוע היי פייב

איתמר2002

New member
אני חושב אחרת...

אף פעם לא אמרתי על 2000,לפני או אחרי, שהוא הכי גרוע.להיפך-לדעתי זה האירוויזיון הכי טוב! חוץ מרומניה ומקדוניה וקצת אירלנד-כל השירים שם מעולים! ואכן,אירוויזיון 2001 היה האירוויזיון הגרוע ביותר עם שירים מעפנים אבל אז הגיעו 14 השירים שנבחרו עד עכשיו...הם פשוט שברו כל שיא!

ביג דיל

New member
השנה באמת הולך להיות רע

השירים שנבחרו ממש רעים, ואולי ספרד וישראל ישפרו קצת את המצב הכללי, אבל שני שירים בכל התחרות זה לא טוב. אני חייב לציין שאני חושב שהשיר הגרמני בנתיים המועמד הרציני לזכייה, אבל המבנה שלו לא ברור לי. מה יהיה???

ek2002

New member
אני לא מסכים

יש כמה שירים מאוד יפים השנה כמו ליטא,אסטוניה,מלטה וגרמניה.

איליה.

New member
גם אני לא מסכים.

לוקח זמן להתרגל לשירים. השיר הגרמני חמוד, גם הליטאי.

ביג דיל

New member
זאת בדיוק הבעיה...

זה לא אמור לקחת זמן לאהוב את השירים, זה אירוויזיון. רוב הצופים והמצביעים רואים את השירים לראשונה בתחרות, ולהם לא יהיה זמן להתרגל אליהם. עבור מי הם יצביעו, אם בכלל??? מהתגובות שאני שומע עד עכשיו, גרמניה היא ההימור הבטוח לזכייה, למרות שלא ראינו את ההופעה שלה. אני יודע שהיא זזה כמו בול עץ וזה יפגע לה בשיר, אבל אולי היא תפתיע. עד עכשיו, הגויים עושים לנו את העבודה טוב טוב, ואנחנו נישאר בתחרות גם שנה הבאה על בטוח. אני כבר מת לשמוע את השיר שלנו.

טליה ג

New member
2001 היה הכי גרוע לדעתי

היה בו מצבור גדול של שירים חלשים ומשעממים(נורווגיה, הולנד, איסלנד, אנגליה, לטביה ועוד) ונראה לי שהאירוויזיון השנה הולך להיות יותר טוב, לפחות לפי חלק גדול מהשירים שידועים עד כה. השיר היווני עלוב ביותר. אין לו שום קשר ליוון, לא מבחינת השפה ולא מבחינת הסגנון. ממש לא מובן איך היוונים שכל כך אוהבים את השפה שלהם ואת סגנון המוסיקה המיוחד שלהם(ביוון שומעים כמעט אך ורק מוסיקה יוונית, בניגוד להרבה ארצות מערב אירופאיות, שבהן יש העדפה ברורה לאנגלית) הצביעו לשיר העלוב הזה. נראה לי שהם הולכים להיכשל בגדול. לפחות הם יקבלו 12 נקודות מקפריסין.

אהוד_

New member
את יודעת מה....

נראה לי שאפילו קפריסין לא יתנו לשיר הזה יותר מ 5-7 נקודות

בוסון

New member
ואירוויזיון 1998...

אז נכון שזכינו ב- 98 אבל אם כבר מעלים אירוויזיונים גרועים אז זה זה !!! איזה שירים זכורים לנו משם ? אולי בריטניה ואולי קרואטיה אבל זהו !!! דנה הצילה את כל העסק גם עם שיר מעולה וגם עם הגימיק !!!!! אפילו ב- 99 ( בארץ ) כבר היו שירים יותר טובים כמו איסלנד , קרואטיה עם מרינה מגדלנה הגדול וכן גם שבדיה היה לא רע....

טליה ג

New member
מה איתך? 1998 היה מעולה!!!

מה עם הולנד, סלובקיה, בלגיה, גרמניה(מטורף אבל חמוד), שוודיה, מלטה, סלובניה, פורטוגל, אסטוניה.... והיו עוד המון שירים טובים בשנה ההיא. לפי דעתי זה האירוויזיון המוצלח ביותר בשנות ה-90! מי היה גרוע? שווייץ, הונגריה לא משהו, יוון.

אייל_18

New member
2000-2001-2002 = שנים נוראיות!

שירים *רעים* ב-2000: ישראל, הולנד, בריטניה, אסטוניה, רומניה, מלטה, נורווגיה (לפחות ההופעה), בלגיה, איסלנד (הם היו גומרים עם 5 נקודות בלי המאפיה הצפונית), ספרד, מקדוניה, אירלנד. שירים יחסית טובים: 1. צרפת 2. דנמרק 3. טורקיה 4. רוסיה 5. לטביה 6. שוודיה 7. פינלנד 8. קפריסין 9. קרואטיה 10. גרמניה 11. שוויץ (חבל שהיא לא יכלה לשיר, אבל הקליפ היה א-ד-י-ר!) ב-2001 גם כל השירים נוראיים, חוץ מצרפת, גרמניה, יוון, ספרד ובוסניה. רוסיה וליטא היו בסדר.

Asaf S

New member
אייל..

אני חולק עלייך.. ההופעה של נורווגיה 2000 היתה הופעה מעולה!!!! של בריטניה היתה צולעת !

אייל_18

New member
אסף...

אין ויכוח - ההופעה של בריטניה אכן צולעת, וגם השיר, הפופיק, הזמרת! אגב, לא רק שהייתה לניקי את החוצפה לבוא ל-ASFE 2001, אלא היא גם הגיעה לקופנהגן, וזרקה שם איומים שהיא הולכת לשלוח שירים ל-BBC בעתיד. בנוגע לנורווגיה, אני חושב שהם ירו לעצמם ברגל. ההופעה בקדם הנורווגי (הקליפ) הייתה כ"כ טובה, וגם הבגדים! באירוויזיון לא הייתה להם את האנרגיה של הקדם, התלבושות היו מזוויעות (סגול זוהר?!), והם אפילו לא עשו את ה"בוםםםם" כמו ממקודם.

למעלה