אוי, חבר´ה...

סיון b

New member
אוי, חבר´ה... ../images/Emo7.gif

עכשיו אני עצובה... קיבלנו עכשיו בעבודה הודעה על אירוע חברה - 3 ימים בים המלח... זה אמור לשמח אותי, אבל לא... (במקרה הזה גם חיוך לא עוזר לי...). אין לי בן זוג לבוא איתו, ואני ארגיש נורא לבד... מה גם שקרוב לוודאי יצא לי ולאקס שלי לצאת באותם תאריכים... אז אני אאלץ לראות אותו, בלי היכולת להיות איתו... זה עצוב לי כ"כ!!! לא יודעת! כ"כ לא רוצה לבוא, אבל לא נראה לי שתהיה לי ברירה. האירוע עוד חודש... כבר מעכשיו אני דואגת! חבר בטח לא יהיה לי עד אז.... אווווף! למה אחרי שמחה כ"כ גדולה תמיד צריך לבוא העצב? טוב, סליחה! סיון

מעגלים

New member
סיונוש זה הכל עניין של בחירה

1.את יכולה לבחור לא ללכת 2. את יכולה לבחור ללכת לארוע להרגיש מבואסת ולרחם על עצמך ולהיות אומללה ולא להנות. זהו!!! אלו האפשרויות. לא? אה כן יש עוד אפשרות אחת: 3. ללכת לארוע ולחייך (את חיוכך המקסים שסופר בו רבות) להרגיש טוב ולהנות. נו במה את בוחרת?
גדול ממני משה

אז לפני שאני הולכת......

חשבתי שתהיי עצובה בגלל ששלושה ימים תמימים תהיי רחוקה ממני (טוב, נו מהפורום) אבל, לא, את בוחרת להיות עצובה מדברים שוליים לגמרי. לא באמת התכוונתי לזה אבל אני באמת אתגעגע. ולענייננו אתם לא חייבים לחוקק חוקים בניכם אם טוב לכם ביחד אפילו אם זה רק לטיול או רק לשבוע או רק...... אולי פשוט תהיו, בלי השלכות. אבל אם זה כואב מידי אני בעד להנות מהטיול הזה כמו שרק את סיווני מתוקה יודעת עם החיוך הגדול ביותר והחברים (שאני בטוחה שיש לך המון בעבודה ובכלל) חיוכי גדולי בשביל טלטולי... אני אוהבת אותך מאד ורוצה שיהיה לך רק טוב ואפילו טוב מאד אז בואי נפעל ביחד לכיוון. ביי מתוקה שלך לתמיד טל

אני לא יכולה ללכת שאת ככה..

(טוב נעשה שעה נוספת בזכותך) אל תהיי עצובה מי יחבק אותי, אבל בעצם כשעצובים אפילו יותר כיף להתחבק כי אז אפשר לשאוף קצת חוזק וכח מהמחבק ולא רק להנות ממגע נעים ואוהב. אני התחלתי את היום מבולבלת ועצובה ומפחדת שלא תהיו שם מחר או שאני לא אהיה שם שאברח מהפחד, מהפחד להיות נאהבת, מהפחד לאהוב, מהפחד שזה היה רק חלום חד פעמי, שאני אפגע או אפגע. אין לי מושג איך מכילים כל כך הרבה אהבה בלב וגוף כל כך קטנים. וואו איך קשה לפעמים לקבל דברים טובים אפילו שהם טופחים על הפנים ממש, איך קשה לשאוב מהם כח כשאנחנו רגילים לסבול ולהגן על עצמנו כל הזמן. אבל אני חושבת שאנחנו בדרך הנכונה בדיוק למקום הנכון, אז תשאבי מהכח שלי מתי שרק תרצי ותדעי כמה כח עצור בך שממנו את יכולה לטעום בכל רגע בו תחליטי אני באמת חושבת שהסוד הוא אהבה ולך יש המון אז מה את דואגת? אוהבת מאד מאד מאד מאד מאד טל

deep ocean

New member
זה כואב וקשה אבל...

קודם כל, אפשר להביא רק בן זוג? או גם חברה טובה? דווקא נראה לי שאם תבואי עם מישהי (מישהי שאת אוהבת ואת יודעת שיהיה לך כיף איתה שם), אז תרגישי טוב בסופו של דבר. הרי בכל אופן תרגישי רע-אם לא תלכי ואם תלכי אם לא תלכי שם-תרגישי רע שלא הלכת כי הוא שם. אם תלכי לשם- אז יש סיכוי שתרגישי שם טוב בסופו של דבר, וגם תוכלי לבחון איך את מתמודדת עם מצב בעייתי כזה. דווקא נראה לי שזה יעשה לך רק טוב-את תרגישי כל כך חזקה שאת מתמודדת עם זה יפה. למה אני בטוחה שתתמודדי עם זה יפה? יש לי הרגשה שיהיה בסדר. הרבה פעמים אנחנו מפחדים מכל מיני דברים, וכאשר אנחנו מגיעים לרגע האמת, השד לא כזה מפחיד וכואב כמו שחשבנו. ואם טעיתי בכל מה שאמרתי אז אני מראש מתנצלת אוהבת אותך רוצה רק בטובתך :) נשיקות מיכלי

למעלה