אוי זה נפלא

אוי זה נפלא

היא בת 16 וחצי ואני 29.ג´ינג´ית עסיסית רכה בשנים, עורה לבן ורך, עיניה ירוקות מדהימות, היא כולה אישה צעירה וסקסית בטירוף, שפתיה חושניות ורכות, רגליה הארוכות חטובות...משגעות... היא סך הכל באה לישון בדירה השכורה שלי באיזה לילה מטורף אחד, כשלא מצאה את החבר לשעבר בבית...היא מכירה אותי כבר כמה שנים, סתם בגלל שהחבר היה שכן של חבר שלי...וכך במין דרך לא דרך היא מוצאת עצמה אצלי בדירה, יודעת שהיא יכולה לבטוח בי כי לא אאנוס אותה חלילה... אנחנו הולכים לישון ואני לא מעז אפילו לגעת בה, היא כל כך רכה וצעירה... בדמיון אני מפליג רחוק רחוק בלילה...בולע את הרוק בתאווה ומדמיין את עצמי מפשיט אותה לאט, מקלף מעליה את הבגדים האלה שעומדים ביני לבינה, את החזיה, את התחתונים, לאט לאט לאט...מנשק אותה בלהט, לשון פוגשת לשון, רטוב לנו בפה ורטוב לנו בכל הגוף...ואנחנו מזדיינים בטירוף חושים.... אוי אני כל כך רוצה אותה, בזמן שהיא ישנה במיטה ממול, אני כל כך רוצה אותה, אני לא יכול יותר...אני לא מתאפק, אני מתפשט מתחת לסדין ומאונן וגונח בשקט בשקט כל כך שהיא לא תשמע....רק אחרי זה אני איכשהו נרדם. אבל למחרת בבוקר לא עובדים ולא לומדים כי יש חופש...אנחנו מתעוררים לבוקר שברגע זה הולך ונרקם ונעשה דף של זהב בספרי ההסטוריה שלנו... אנחנו שותים קפה, היא מתיישבת לידי, אני מעז ללטף את שיערה האדמוני. אני מרגיש את הזין שלי עומד כמו טיל למראה פטמותיה הזקורות מתחת לחולצה, אני נטרף....אני רוצה לאכול אותה..היא מביטה בי ואומרת לי פתאום "בוא נעשה את זה". אני מרגיש כמו בתוך חלום, לא מאמין למשמע אוזניי...אני מוצא עצמי לפתע אוחז בעורפה ומדביק לה נשיקה נוטפת אש...היא פותחת לאט את כפתורי המכנסיים שלי.... מחייכת למראה הבליטה הנחבאת בתוך התחתונים השחורים שלי...תוך דקה אנחנו עירומים לגמרי, אני מביט במבט מצועף אל שדיה הזקורים, אני לא מאמין....אני מלקק את פטמותיה בתאווה, הן כל כך טעימות לי...מותניה מעבירות אותי על דעתי, בטנה השטוחה מטריפה אותי, אני מלקק את גופה מתנוכי אזניה דרך שפתיה, צווארה, שדיה, בטנה וירכיה.... "אה..." היא גונחת גניחה צעירה ומתוקה של ילדה שמתה להזדיין איתי כאן ועכשיו...היא שוכבת לכל אורך תפארתה על המיטה הנדהמת שלי....אנחנו מתנשקים בלהט, גונחים, אני מעביר אצבע לאורך ירכיה, מלטף את הכוס שלה, אוי כמה שהוא רטוב, חם, משתוקק לזין....אני חודר לתוכה, זה נכנס כל כך חלק וטוב ומושלם...איזו התאמה נפלאה...אוי זה מדהים, מדהים...זה כל כך נעים, כל כך טוב....אני מביט בה ולא מאמין שזה קורה לי. אני שולח יד אל הישבן שלה, סוגר אותו חזק על הזין שלי, וחודר לתוכה חזק...נכנס ויוצא.. ונכנס...ויוצא...היא גונחת, היא מתפתלת כמו חתולת מין על המיטה שלי... "זיין אותי...זיין אותי....כן....ככככככןןןןן.....אההההה...." היא לוהטת כולה, היא נטרפת....הגב שלה מתקמר מולי, צמרמורת שוטפת את גופה, בשעה שהיא מרגישה את האורגזמה עולה לה לאט לאט, כן, זה תיכף בא לה.... הזין שלי לוהט בתאווה, בולע את הכל, מפלס דרך בלי לעצור, אי אפשר לעצור, הוא לוהט וחזק ורוצה כל כך להתפרץ כמו לבה רותחת.... אני גונח....אני כמעט מתעלף, הכוס שלה סוגר עלי, מתהדק סביבי, אני בתוך גן עדן, אני רוצה לגמור, לגמור, כן.... היא מסמיקה לאט, עוצמת את עיניה, ציפורניה שורטות את גבי, מצמידות אותי חזק אליה, ידיה על ישבני, היא לא רוצה לתת לי לעזוב לשום מקום..."עוד...עוד...עוד..." היא משתוללת, זה תופס אותה חזק, זה מרטיט לה את הגוף, מחשמל אותה, היא צועקת, היא מתענגת עלי, טוב לה עכשיו... אני מרגיש שאני לא יכול לעצור יותר, אני ננעץ בתוכה עמוק יותר ויותר, כן, זה בא תיכף זה בא...כן...כן...אוח...אני מרגיש את השפיך שלי עושה דרכו קדימה, הוא זורם לוהט בתוך הזין שלי, הוא מרעיד לי את הגוף, אני גומר, אני גונח, אורגזמה כזו עוד לא היתה לי....היא רועדת, נאנחת ליד האוזן שלי, אנחה חמה, נשית.... אנחנו מתנשפים, שוכבים זה לצד זו...רועדים עדיין מעונג, מהתרגשות.... זה היה טוב כל כך - וזה גם קרה במציאות לפני 5 שנים.... שתהיה לכולם שנה טובה מלאת עונג וכיף...

באמת נפלא.......

ואווווווווו איזה סיפור לראש השנה........ המחשבות המחשבות כבר רצות.... נותן מרץ, נותן טעם לעונג... כתיבה שבקלות גורמת לרצות להיות שם במקומם....... יש סיכוי לעוד איזה סיפורון?
מלאכית כחולה....

למעלה