אוי ויי

אור2221

New member
אוי ויי../images/Emo7.gif

כמעט אי אפשר לדסקס את ה- Foreshadowing בפרק הזה בלי להכנס לספוילרים אבל אני אנסה. ג'ק תמיד מצליח לגרום לי לכאוב איתו כשהוא בוכה לניקי על הילד שאבד להם, הם גם הצליחו לעשות את זה נכון היסטורית כשהם דיברו על איך הוא החזיק אותו וראה את החיים נשמטים ממנו... באמת נתנו לו להחזיק את התינוק אחרי שהוא מת. (ניקי היתה מסוממת לחלוטין מתרופות כל החלק הזה והיא לא ראתה אותו). הייתי כל כך קרועה לגבי התינוק הזה בזמנו. מצד אחד, אני אוהבת את ויקטור וניקי ביחד וזה *מאוד* לא מתאים לאינטרסים שלי שלניקי יהיה ילד מג'ק. מצד שני, ידעתי שהנפילה מהמדרגות עומדת לבוא, וידעתי שהיא הולכת להפיל את התינוק בזמנו ועדיין צפיתי בתוכנית וקיוויתי שמישהו באינטרנט בילף והתינוק לא ימות. הסצינה שג'ק סיפר לה שהתינוק מת קרעו לי את הנשמה. שרון, שרון - שאלוהים יעזור לי, היא מתנהגת כמו חתולת מין גם כשהיא לא מנסה. "אווווו, מרגריטה, YUMMMY, עוד קצת, והההנננה שלך קרטר". אהבתי את תומאס היום "את הולכת לזרוק את הילד שלך על ג'יל???" גדול! אני לא מאמינה שהיא לא שאלה את פיליפ עם השינוי בתוכניות מתאים לו. פול, הדוד המדליק זה דבר אחד. ג'יל, סבתא מהגיהנום זה דבר אחר.

אור, חסכת לי הרבה שאלות בסיכום שלך.

לא ראיתי צח"מ בעקביות בתקופה שניקי וג'ק הביאו ילד לעולם. אז שאני יבין: היא נפלה במדרגות כשהיתה בחודש ה-9? לא ידעתי שג'ק ממש החזיק את הילד!, וואו... לא פלא שהם נשפכו ככה היום. וג'יל ממש חיה רעה! רעה מאוד! איזה לב יש לה להגיד לג'ק את הדברים האלה? לבן-אדם צריך להיות לב מאבן כדי להגיד את הדברים שהיא אמרה לג'ק היום. מגיע לה שבילי לא משתין לכיוון שלה. ואת צודקת ב-100% לגבי שרון! רק מה, קרטר ממש מפחיד אותי במיוחד כשאני יודעת מה הולך לקרות...

אור2221

New member
לא בדיוק...

ניקי היתה בשבוע 27. אני לא מאמינה שאני זוכרת את הפרט הזה. זה שם אותה בהתחלת חודש שישי אני חושבת. היא נפלה תוך כדי ויכוח עם ויקטור, ומעשה שהיה כך היה... ויקטוריה בדיוק עזבה את ריאן וחזרה לחווה, התנאי שלה היה שויקטור לא ידע וניקי הסכימה לא לספר לו. אשלי ביקרה בחווה קצת אחרי וראתה את ויקטוריה, ויקטוריה ביקשה ממנה *לא* לספר לויקטור שהיא שם (אשלי וויקטור כבר היו גרושים). כמובן שאשלי סיפרה. ויקטור רץ לחווה והוא וניקי התווכחו, ויקטור טען שצריך להשתמש בזמן שויקי בחווה כדי לשכנע אותה לעזוב את ריאן סופית, ניקי חשבה שלא צריך ללחוץ עליה. ויקטור לא הסכים ורצה לעלות למעלה לדבר איתה. ניקי עלתה אחריו ותפסה לו את היד (היא עמדה מאחריו) היא אמרה לו שויקטוריה לא רוצה שהוא ידע שהיא שם. ויקטור אמר לה "אבל אני יודע שהיא כאן, אני הולך לדבר עם הבת שלי" ומשך את היד ממנה בחוזקה בנסיון לעלות למעלה. ניקי איבדה את שיווי המשקל, נפלה אחורה גרם מדרגות אחד ונחבטה כנגד הקיר. כמובן שויקטור ירד למטה בהיסטריה, כרע מולה, ושאל אם היא בסדר, היא ביקשה ממנו שיעזור לה לעמוד והוא עזר לה להגיע לספה. היא אמרה לו שהיא חושבת שהכל בסדר, הוא לא היה משוכנע והיא אמרה לו ברכות שלא ידאג, שילך הביתה והיא כבר תדבר איתו. הוא לא רצה להשאיר אותה לבד אבל היא אמרה שאם משהו היה לא בסדר, היא היתה מרגישה...כמובן שהוא כבר לא התעקש לדבר עם ויקטוריה, והלך בחוסר רצון. ניקי היתה בסדר בהתחלה, אבל אז ג'ק הגיע הביתה וכשהוא הגיע, היא ביקשה ממנו שיקח אותה לבית החולים כי היא הרגישה צירים. בבית החולים עוד ניסו לעכב את הלידה, זה עזר ליום יומיים בערך אבל בסוף היא התחילה לקבל צירי לחץ, ולקחו אותה לחדר לידה. ג'ק רץ לשים חלוק וכשהוא הגיע, התינוק כבר היה חצי בחוץ, אבל הוא לא הצליח לנשום בעצמו ומת. כשניקי התעוררה, היא לא ידעה מה קרה, לקח לה זמן להזכר שהיא ילדה ואז היא ביקשה מג'ק לראות את התינוק והוא סיפר לה בדמעות והיא התחילה להתייפח כמו שרק מלודי יודעת, אבל הרבה הרבה יותר... כמובן, ויקטור שמע שהיא בבית חולים, עשה אחד ועוד אחד והבין שהנפילה גרמה ללידה המוקדמת. הוא הלך לבית החולים והתנצל בדמעות בפני ניקי, שאמרה שזו היתה תאונה והיא לא מאשימה אותו. לקח עוד כמה חודשים טובים עד שג'ק גילה מה קרה (ויקטוריה ידעה והיא דיברה על זה עם ניקי וג'ק שמע אותו) וכשג'ק גילה הוא ניסה להרוג את ויקטור...

Dawn12

New member
רק דבר אחד לא הבנתי

מאיפה הגיע המספר שבע? למה התינוק שלהם היה אמור להיות בן שבע בתקופה הזאת? זה לא קרה ב-1994. לא משנה שבשנות-סבון הילד הזה כבר היה צריך לעבור את קימו בגיל שלו אבל אם כבר טרחו להזכיר מספר - איך הגיעו לשבע? באמת קשה להימנע מספויילרים בתגובה לפרק הזה - אז אני לא אמנע.
"She has something I'd do anything to have" (למי שפספס: ג'ק פותח את הפה הגדול שלו על התינוק של דיאן) זה לא שיש באמת אירוניה באופרות סבון כי הכל הרי מתוכנן מראש אבל המשפט הזה היה אכזרי לאלו שצופים ויודעים מה יקרה. ג'ק עומד לקבל את הילד שהוא כל כך רוצה וזה יהיה אותו ילד שהוא הזכיר כבדרך אגב היום, אבל יש משהו מטריד יותר מהקשר הנצחי שיהיה לו עם דיאן: שוב הוא הולך לגלות את כל זה באיחור ניכר. הנחיתו עליו את קימו, ינחיתו עליו את קייל... למה לא נותנים לו לגדל ילד מהרגע הראשון? ולמה לעזאזל הרסו את הסיכויים שלו לילד משותף עם פיליס?? לא נשכח ולא נסלח.

אור2221

New member
זה קרה

במרץ 1993. הוא צריך להיות בן 8, למען האמת.
זה לא *כזה* איחור, חצי שנה בערך, אני חושבת, אולי קצת יותר. מה שחשוב הוא, שעכשיו שיש לו ילד, אנחנו לא רואים אותו איתו בכלל. אני מסכימה לגבי פיליס, זה די נורא, הגיע לשניהם ילד משותף ביחד.

Dawn12

New member
אם אנחנו כבר בנושא פיליס ../images/Emo58.gif

אני מן הסתם לא ראיתי את הפרקים האלה, אבל את זוכרת מה היה המונח שהשתמשו בו כשאמרו לה שהיא לא יכולה להיכנס יותר להריון? באופ"ס הדברים האלה יכולים להיות מאוד נזילים לפעמים. *מחזיק אצבעות*

אור2221

New member
המממ..(.S)

הייתי חייבת לחפש, כי היתה שם שרשרת של תקריות והראש שלי הסתובב. קודם היה לה הריון מחוץ לרחם שגרם לנזק לשחלות. אח"כ היא התחילה בלי ידיעתו של ג'ק לנסות לקחת את התרופות שמובילות להפריה חוץ רחמית אבל היא אלרגית אליהן, כנראה, היתה לה תגובה מאוד קשה והיא כמעט מתה. אז ככה שהיא לא יכולה להכנס להריון בדרך הרגילה ואמנם הרחם שלה לא נפגי אבל היא לא יכולה לקחת את תרופות הפריון כדי להכנס להריון בהפריה. שזה דווקא משאיר מרווח די יפה, חידושי רפואה וכאלה... אבל לא ממש נראה לי שהם ילכו לשם. ג'ק מבחינתו קיבל את הילד שלו, ואני לא חושבת שפיליס ממש מעוניינת, בטח לא עכשיו שדניאל חזר לה לחיים.

תינוקות...

כמה דיבורים על תינוקות היו הפרק..... התינוקת החמודה של אשלי ובראד, התינוק המסכן של דיאן, והתינוק של ג'ק וניקי ז''ל
עוד יקראו לסידרה "פעוטות חסרות מנוח"
אגב אהבתי את הפסקול ששמו לקראת הסוף עם קרטר ושרון משהו חדש (זה חדש לא?) במקום מוזיקת המתח הרגילה והחרושה. ג'יל לא מפסיקה להדהים אותי כמה Bitch! היא יכולה להיות והשנים לא מרככות אותה.....

אור2221

New member
ברור לך (רמזים ספוילרים קמעה..)

שיש סיבה שעסקו בכל התינוקות האלו באותו הפרק.... הכל מתקשר, זו היתה עבודה יפה מאוד מצד התסריטאים.

ואני חשבתי שהאוי ויי היה בקשר

לשיחה של ויקטוריה עם אשלי באמריקה, אבל זה כבר שייך לדיון אחר
ג'יל מגעילה, אין לה אלוהים. היא יודעת שג'ק צודק, היא הביאה את זה על עצמה. כמובן שהיא לא תודה בזה, אבל גם בשבילה זה נושא רגיש אז היא הרגישה צורך להחזיר לו. הבעיה שהיא נתנה לו במקום כואב מאוד. מצד שני יש משהו בדבריה. בסדר, הוא לא היה עם קימו כי לא ידע אודותיו, אבל מהרגע שכן גילה - הוא היה צריך להתאמץ יותר. מה הוא עשה בשנים האחרונות בשביל לחדש את הקשר עם הבן שלו? כלום. הוא היה צריך ללכת לאדון בל ולבקש שילהקו קימו יותר שווה כדי שגם הוא יהיה אבא טוב
קרטר כזה חתול מיוחם על שרון, איך רואים לו את זה בעיניים...

SoldieRonit

New member
וואו..מי שמכיר אותי יודע שאני חייבת

לראות את זה ---
מתי הש.ח. 9:40

אור2221

New member
אם אתם ממש מזוכיסטים...

אני יכולה להביא את כל הסצינות האלו למפגש. הקלטות האלו דווקא מסודרות (הקלטתי את הפרקים של יום שישי ברצף). אבל זה יכניס אותנו לדיכאון לא נורמלי.

SoldieRonit

New member
אור,את יודעת מה קלטתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני אספר לך את זה בצורת פזל 1.אני גרה בראשון 2.את גרה בראשון 3.נגמר לי המלוה 4.יש "לי" אוטו הבנת אותי
אז מתי אני אוכל לקפוץ אלייך
נ.ב:אם המפגש יהיה אצלי ,אז אני פשוט אשמור הכל למסיבה של הערב ..2 במחיר 1
אז דברו איתי

אור2221

New member
:)

אחרי המבחנים שלי שנגמרים ביום שישי, אני לרשותך. אני אתן לך קלטות, אבל אני מקווה שיש לך כמה שבועות ריקים בשביל לצפות בהן :)

אור2221

New member
במילה אחת

לא :) תני קפיצה איזה יום שבוע הבא, ונסתכל על האוסף ביחד.

SoldieRonit

New member
מקובל עלי ...ו...

הטישו עלי
ואין לי שום בעיה לנבור בתוככי נוסטלגיה.. בעיקר סצנות משוחקות היטב (ואני סומכת על שיפוט שלך) .........ועם הגמדים הקטנים

למעלה