אוי ווי

Miss Kitty

New member
אוי ווי

מוזיקה נטו עידכנו את הדף של Never Gone עם רשימת השירים, ולפי מה שכתוב אצלם אין לנו שירי בונוס. רשימת השירים היא כמו של ארה"ב: 1. Incomplete 2. Just Want You To Know 3. Crawling Back To You 4. Weird World 5. …I Still 6. Poster Girl 7. Lose It All 8. Climbing The Walls 9. My Beautiful Woman 10. Safest Place To Hide 11. Siberia 12. Never Gone גם כתוב שהדיסק יוצא בארץ ב30.6.. אם הם לא עידכנו את התאריך כשהם עידכנו את רשימת השירים, אז התאריך כנראה אמיתי.. והוא עולה 90..
ו.. ו.. לא רוצה. אני רוצה שירי בונוס. הקליטו 50 שירים, והם מביאים לנו 12? בלעכס על כל המנהלים שלהם ועל כל מי שהחליט על הטימטום הזה.

איזה באסה!!!

לפי מה הם קובעים בכלל כמה שירים להכניס לדיסק באיזה מקום? הניסוח קצת דפוק, יודעת.... ואררררררררררררר! שיפסיקו למכור דיסקים במכירים מטורפים כבר!

loserontheloose

New member
../images/Emo46.gif

איזה מזל שהודעתי כבר לחברה שלי בסקוטלנד שאני רוצה שהיא תקנה בשבילי את Never Gone ואת Incomplete... תייבאו, אנשים. תעשו הכרות עם Amazon

sivanick

New member
תסיברו איך מייבאים משם../images/Emo3.gif

גמאני רוצה, לא רוצה דיסק מסכן עם 12 שירים

Incomplete Girl

New member
אוווווךך!!!../images/Emo46.gif

אני לא מבינה מה הקטע שלהם
גן דיסק יקר, גם שירים בלי בונוסים תכף יגידו לנו שהוא ייצא בסוף הקיץ

sivanick

New member
../images/Emo46.gif

קמצנים
וזה מאוד יקר יחסית לדיסק עם 12 שירים בלבד!! גנבים

efratushh

New member
../images/Emo7.gif

אוף!! זה מעצבן, אני רוצה את שירי הבונוס!! לגבי המחיר, לא איכפת לי.. זה לא שיש לי כסף בשפע, אבל באמת לא מזיז לי כמה זה יעלה!! אבל הכי הרגיז אותי התאריך!! אני לא רצה לחכות עד ה-30!!!! למרות שזה יוצא טוב כי זה יומיים אחרי הבגרות האחרונה..

Miss Kitty

New member
נצל"ש סקר חדש ../images/Emo88.gif

זה קשור לנושא, אז ניצל"שתי לפה..
תוצאות הסקר הקודם
תצביעו לסקר החדש!

למעלה