אוי ווי

שניש

New member
אוי ווי../images/Emo56.gif

אני ברבי חשפנית. לאן הגענו
אז...איזו ברבי אתם?

oO yUvAl Oo

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

גם אני.... למה
למה
אני פשוט לא מבינה.....

טרנסג'נדר ברבי ../images/Emo6.gif../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

האמת היא שזה די נכון, כי אני די, יחסית לשאר בנות שכבתי הענוגות, מתנהגת "כמו בן". אני שונאת טלנובלות, לקנות בגדים, לדבר על אנשים חתיכים ואני נגד "להיות מגניב", שזו, מסתבר, אחת מהשאיפות הנעלות ביותר של, אמ, כמה אנשות. וחוץ מזה, אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש מתה על בנים. כאילו, נניח שאני אבחר עשרה בנים ועשר בנות שאני מסתובבת איתם: אני ממש ממש אוהב בערך שבעה מהבנים ובערך שתיים מהבנות. בנים זה דבר שולת!!1 הם כל כך הרבה יותר נחמדים וכיף להיות איתם. כמובן שזה לא נוגע לכן, בנות הפורום. אתכן אני כן אוהבת
.

כנ"ל.../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo87.gif|מיכל|

אני מסכימה בדיוק, חוץ מהקטע שבנים יותר נחמדים...
רוב הבנים שאני מכירה הם מגעילים.

אני מאמינה לך.../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif|מיכל|

יש כמה בנים נחמדים שאני מכירה, אבל הם די מעטים...
אני מקווה שהטימטום של רוב הבנים שאני מכירה יעבור להם, אפילו שקשה לי להאמין זה יקרה. הם פשוט מטומטמים מדי.

YaLdoNet 4 EveR

New member
בנים הם חביבים מאוד ../images/Emo176.gif

הם לא רכלנים כמונו הבנות, והם גם פחות נותים לעשות רע אחד לשני - שלא כמונו, הבנות. אבל אי אפשר באמת... אממ... לעשות איתם דברים o_O דברים שעושים עם בני אותו מין וכו'

אני ממילא לא עושה את הדברים האלו...

שיחות בנות זה משעמם, לרכל זה @&%$, אני ~שונאת~ לעשות קניות (אלא אם כן זה קניות של ספרים, ואני חושבת שאת זה גם בנים [חנונים...] אוהבים) ו.... מממממ.... בנים שולתים!!!1

בנות סאקס! ../images/Emo31.gif ../images/Emo57.gif

הן אוהבות לנצל אחת את השניה, קשה לסמוך עליהן, הן מתלהבות מהר מדי והרבה מדי, הן נגעלות משטויות (יש לי חברות שמפחדות להסתכל במיקרוסקופ כי "זה מגעיל!"), הן מודאגות בגלל שטויות ולא בגלל דברים חשובים, הן פחות אכפתיות, הן מתעצבנות הרבה יותר מהר אחת על השניה, הן אובססיביות למראה שלהן, יש להן טקסים משונים (אף פעם לא הבנתי את הענין התמוה של לתת נשיקה בלחי כל פעם כשאתה רואה מישהו בבוקר. כאילו, מילא מישהו שלא ראית הרבה זמן אבל "אוי! לא ראיתי אותך במשך שמונה שעות! חיי לא חיו!") והן אוהבות סדרות טלוויזיה דפוקות. איי רסט מיי קייס. כמובן שגם אני בת, ואני נהנית מזה, אבל אני לא אוהבת בנות אחרות. כאילו, את רובן
.

YaLdoNet 4 EveR

New member
את עושה פה הכללות של אופי.. ../images/Emo176.gif

מה שאת אמרת זה פאק באופי- בלי קשר למין.. אגב, עם בנים אי אפשר לצאת בערבים, עם בנות אפשר, ולכן אני סוגדת להן.

ayana

New member
../images/Emo12.gif

אנו...סליחה שאני מתערבת אבל, אתן לא חושבות שבעצם בנות ובנים זה בדיוק אותו דבר? (חוץ מהעובדה שבנות יכולות להיות יותר אכזריות לפעמיים) ההבדל הוא לא בכללי בין בנים לבנות אלא כל אחד ואחת מהם/ן כפרטים... סך הכל יש הרבה סוגי אופי שונים מאוווווד בכול מין אבל יש גם כאן וגם כאן כאלה אובססיבים כאלה שנגעלים משטיויות כאלה שמתלהבים מהר יותר כאלה שקשה לסמוך עלים אבל גם כאלה מצחיקים כאלה שאפשר לצאת איתם הערבים (...) וכאלה שתמיד יהיו שם עבורך שתצתרך אותם^_^

הו, אני מדבר על בת טיפוסית ../images/Emo13.gif

בנות שאפשר לצאת איתן בערב הן לא כאלו, 90% מהבנות בשכבה שלי כן. 10% הנותרות בסדר גמור

*שיעול|*

ואתן צודקות בנים סאקס וגם בנות סאקס רק בערך 10% מהילדים בעולם הם נורמלים ושולתים כמונו קרואים להם "פורומיסטים/מתבודדים/אנשים כמוני"

למעלה