אוי וויי...

אוי וויי...

סקר- אתם מצליחים לשמור על רצינות בזמן שאתם משחקים (לא משנה איזה משחק תפקידים)? כי אני לא...

רמץ

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

כן. אנחנו שומרים על רצינות. מובן שלפחות 10 פעמים בפגישה יוצאים לאוף-פליי ומתפוצצים מצחוק, אבל תמיד מצליחים לחזור לאיפה שהפסקנו. ובאשר לכינוי שלך - על אחד מהכפתורים למעלה כתוב "יציאה מהמערכת", לחץ עליו והרשם שוב כחבר חדש בפורום עם כינוי ניתן להגייה, כך שנוכל לברכך כראוי בברכת ברוך הבא לפורום. עד אז - ברוך בואך לפורום

רמץ

New member
זה בעצם קישור פשוט למראה

בפינה השמאלית העליונה של הפורום - מעל 'מילון הפורום' ומתחת למגאפון הסגול של מה שזה לא יהיה.

shadowfax

New member
לעיתים זה קשה

במיוחד כאשר אתה מנסה לאלתר המצאות מטורפות (אני פשוט התפקעתי מצחוק). אבל אני לא יכול לומר לך איך להימנע מזה כי יש בזה משהו אישי.

DDN

New member
מממממ. . .. . רצינות. כן. כן. מכיר.

לא! לא מצליח לשמור על רצינות! למה אתה מתכוון? שהמשחק ישאר רציני או השחקנים? כמובן שכל פגישה בקבוצת הצנונית אנחנו מנסים לרצוח את גיל מצחוק (הוא כ"כ מצחיק שהוא אדום ונחנק) אבל המשחק עצמו רציני. יציאות פה ושם - אין עליהן שליטה. אבל המשחק עצמו רציני, למרות שהשחקנים לא תמיד. בנוגע לשינוי שם - תלחץ על "הוספת תגובה", במסך התגובות, תלחץ על "החלף שם משתמש", תבנה שם חדש, ותגיב דרכו. וחצילים מטוגנים זה ה-דבר!

סנדרין

New member
לא ../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

"רותם, היית מתה
" המצב לא נורא בדרך כלל. מה גם שאנחנו מנצלים הזדמנויות של הדמויות - לא להשאר רציניות - ומונעים
פליי (גמד קוסם (!!) וגמד לוחם באותה הקבוצה). לא שזה מצליח. עכשיו הניסיון הוא לשמור את הצחוקים אל אחרי המשחק ("רותם, היית מתה
"). וזהו בערך. כמה התקפי צחוק בזמן משחק לא הרגו אף אחד.

daveScorpions

New member
רציני? אני?

פחחחחח אי אפשר (לפחות בעיניי) חשמור על רצינות במשך שעתיים רצופות או משהו כזה בסופו של דבר אתה מתחיל לעשות או דבריפ מטורפים כמו לרצוח יצורים שכבר מתים (אני לא מתכוון ליצורים שקמו לתחייה אלא לגופות) או שאתה פשוט מתחיל לרקוד מסביב לשולחן בכך שאתה חושב שאתה תרנגול הודו. אך לפעמים זה עוזר זה מפזר את אבירת המטח שיש באוויר בד"כ

למעלה