אוי ואבוי!

shiray

New member
אוי ואבוי!

זה נראה שניקול ולני קרביץ נפרדו. עכשיו אם שאלתם למה זה "אוי ואבוי" למרות שלא אמרתי שאני מתה עליו אלא רק אמרתי שאני שמחה שהיא איתו אם היא מאושרת, זו העובדה שלני קרביץ כבר עם מישהי אחרת!!! עם איזו אמנית ברזילאית. בנתיים אלה רק שמועות אבל הביאו ציטוטים שדי אומרים שזה נכון... אומרים שכולם הופתעו לראות את ניקול לבד בפרימיירה באוסטרליה של קולד מאונטיין ואז ראו את לני קרביץ רוקד עם איזו מישהי והיא אמרה שהוא וניקול נפרדו. אפילו הביאו את אמא של אותה אחת והיא אמרה שהם מכירים כבר כמה שנים ולני בנאדם מאוד נחמד והכל וזה נהדר שהם ביחד. בנתיים הצדדים עצמם לא הגיבו אבל לא יודעת.... דייי אם לני קרביץ עזב את ניקול אני לא יודעת מי יותר דפוק בשכל- הוא או טום קרוז! וזה קשה!!!! וכבר יש לו מישהי?!?!?! מה נסגר עם המין הגברי?!?!?! למה הוא כזה מפגר?!?!?! (טוב נו זה לא תקף כלפי מי שפה בפורום! אנחנו יודעות שאתם לא הייתם עוזבים את ניקול....חחח)

love amor

New member
חחח כן...

כתוב על זה גם בראש 1
אבל אף פעם איפשר לדעת איתם..הכל ריכולים

Padme Amidala

New member
נקווה שזה שמועה...

ואני מעולם לא הבנתי את המוח של המין הגברי...

shiray

New member
אכן נקווה

למרות שבדר"כ שלשמועה אין בסיס אז סתם נגיד היו כותבים משהו בסגנון "נראה שהזוג ניקול קידמן ולני קרביץ בבעיות. ניקול הופיעה לבדה לפרימיירה באוסטרליה ולני קרביץ נצפה רוקד עם אומנית ברזילאית...." אבל פה יש 2 ציטוטים ברורים, ועוד של אמא שלה לא פחות ולא יותר! ונראה לי הגברים תופסים תחת כשהם קולטים שיש איתם מישהי מדהימה....

Kassiopey

New member
אולי היא עזבה אותו?

מה היא צריכה אותו? סתם זמר והיא... מלכת העולם!

shiray

New member
לא יודעת...

אם "מלך העולם" היה נפרד ממני לא נראה לי שתוך שניה הייתי כבר עם מישהו אחר...

Kassiopey

New member
משחקי אגו!

זה מראה שהיא עזבה אותו. למה הוא צריך כל כך מהר להראות לכולם שיש לו מישהי? ככנראה הוא נפגע ועכשיו הוא נוקם. משתי מילים בעיתון הפנטזיות שלנו לא נותנות לנו להרגע כבר כמה ימים!

Padme Amidala

New member
יכול להיות...

אבל בינתיים הכל בגדר שמועה... בואו נזכור את זה

למעלה