אוי ואבוי

fantom

New member
אוי ואבוי ../images/Emo47.gif

הייתי במשרד שלי עם אחד העובדים הסתכלתי בחלון , פתאום אני רואה מטוס נןסעים טס בגובה נמוך לכיוון מגדלי התאומים אני אומר לעובד שלי "תראה איזה מטומטם הטייס" לא חולפות 2 שניןת ופתאום בום המטוס נכנס במגדל היינו המומים אחרי 20 דקות לערך עוד מטוס ו...בום במגדל פה כבר התפוצצו לי כל החלונות במשרד אני המום זה היה כל כך מפחיד אין לי מילים לתאר זאת כל הרחובות צרחות של אנשים ואמבולנסים וכוחות בטחון אני לא יכול להרגע זה היה כל כך קרוב כל המילים מתבלבלות לי ברגעים אלו רק תארו לכם לראות מטוס מתרסק בנוסף לתוך בניין ועוד מטוס מתרסך לתוך הבניין תוך 20 דקות

אפרת.א

New member
פנטום יקר שלי....

רק עכשיו, לאחר מספר ימים - אני יכולה לקרוא את ההודעה הזו שלך בקצת פחות התרגשות ומעט יותר רוגע - ולהגיב עליה... לחשוב שעברת טראומה כל כך קשה... לראות את פניך הנדהמות אל נוכח הזוועה... "התרגלנו" כאן לראות ולשמוע...אבל שם..? נשמע כמו עוד סיפור בדיוני שאין לו בסיס ולא אח ורע... איש יקר - מקווה שאתה כבר בבית (שמעתי ששחררו את כל הישראלים הפצועים ואני כולי תקווה שאתה נימנה עימם) דן חמד, חסר לי הזיוף שלך כשאתה שר לי באי סי קיו משירי שרה´לה שרון:))) חחחחחחחחחח ומחכה לי שאהיה און ליין:)) ובעיקר חסר לי החום שאתה מקרין ... נשיקותתתתתתת וחיבוקים חמים - שתהיה לך ולכולנו שבת טובה ככל שאפשר ושנהההההההה טובההההההההההה ומתוקהההההההההההה למרות הכל ואף על פי כן!!! אוהבת - שלך, אפרת.

למעלה