אוי ואבוי לי... אתם לא יודעים איזה אתר ראיתי כרגע... אז בלי הרבה דיבורים, כנסו ללינק!
L Loppy New member 12/5/02 #1 אוי ואבוי לי... אתם לא יודעים איזה אתר ראיתי כרגע... אז בלי הרבה דיבורים, כנסו ללינק!
D Dracos Love New member 12/5/02 #2 ../images/Emo6.gif זה האתר של אחותי! ../images/Emo108.gif../images/Emo173.gif בניתי אותו יחד איתה!
א איש יחסי ציבור New member 12/5/02 #5 פשוט בושה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif "סמדר בת-זונה וכולנו אוהבים אותה..." אני נאלץ לדרוש התנצלות מפורשת בכתב אותה אעביר אישית לגופים הנחוצים, תודה. חג שבועות שמח, איש יחסי ציבור.
פשוט בושה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif "סמדר בת-זונה וכולנו אוהבים אותה..." אני נאלץ לדרוש התנצלות מפורשת בכתב אותה אעביר אישית לגופים הנחוצים, תודה. חג שבועות שמח, איש יחסי ציבור.
H Hole In The Sky New member 12/5/02 #6 חחחחחחחחחח אתר ענק!../images/Emo6.gif וחוצמזה... זה האתר של אחותי קורע מצחוק. וזה נכון מה שהיא כתבה על הדמויות וחג שבועות שמח לנו ולכולם
חחחחחחחחחח אתר ענק!../images/Emo6.gif וחוצמזה... זה האתר של אחותי קורע מצחוק. וזה נכון מה שהיא כתבה על הדמויות וחג שבועות שמח לנו ולכולם
A actress New member 12/5/02 #7 זה ממש ממש ממש לא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם אם זה אתר על "לחי...." אז מינימום של כבוד ולמה לקלל בד"כ מי שבונה אתר לא מקלל ולא מתייחס ככה לשחקנים אני ממש לא אהבתי את מה שהיא כתבה, פשוט מגעיל!
זה ממש ממש ממש לא יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif וגם אם זה אתר על "לחי...." אז מינימום של כבוד ולמה לקלל בד"כ מי שבונה אתר לא מקלל ולא מתייחס ככה לשחקנים אני ממש לא אהבתי את מה שהיא כתבה, פשוט מגעיל!
A amirbilu New member 13/5/02 #8 חבר´ה,שלא תחשבו שנעלמתי לכם אני פה,קורא הכל-שומע הכל,רק לא כותב-אולי זה הגיל(14) ואתם לא צריכים לכתוב לי כמה שאתם מתגעגעים,אני יודע
חבר´ה,שלא תחשבו שנעלמתי לכם אני פה,קורא הכל-שומע הכל,רק לא כותב-אולי זה הגיל(14) ואתם לא צריכים לכתוב לי כמה שאתם מתגעגעים,אני יודע
A amirbilu New member 13/5/02 #9 חבר´ה,שלא תחשבו שנעלמתי לכם אני פה,קורא הכל-שומע הכל,רק לא כותב-אולי זה הגיל(14) ואתם לא צריכים לכתוב לי כמה שאתם מתגעגעים,אני יודע
חבר´ה,שלא תחשבו שנעלמתי לכם אני פה,קורא הכל-שומע הכל,רק לא כותב-אולי זה הגיל(14) ואתם לא צריכים לכתוב לי כמה שאתם מתגעגעים,אני יודע