אוי התסכול!

• פותח הנושא afon
  • פורסם בתאריך

afon

New member
אוי התסכול!

האם יש סיכוי שאי פעם עוד נראה הופעה של פינק פלויד בשידור חי? מה שהייתי מוכן לתת בשביל הופעה כזאת.

moshel

New member
התשובה היא כן

ביום שישי ה10.9.04 שעה 14:00 בסינמטק תל אביב יוקרן בהקרנת בכורה עולמית את כל המופע THE WALL כפי שבוצע על ידי להקת PINK FLOYD בסיבוב ההופעות 1980/81 באולם Earl's Court London האירוע ימשך 4 שעות ובמהלכו אנו נקרין גם דקומנטים על DARK SIDE OF THE MOON כמו כן אנו נקרין גם קטעים מהתקופה הראשונה של הלהקה 1967 עד 1970 כנס ללינק כאן כדי לצפות בפרומו על האירוע כנס לאתר שלי כאן כדי לשריין לעצמך מקום מראש כי מספר המקומות מוגבך ל 337 בלבד מחיר הכרטיס שווה לכול נפש 35 שקלים בלבד MosheL

Miss CB

New member
../images/Emo12.gif

ה-הופעה של "החומה"?? זו שעולה כמה מאות כ"איז ת'ר אניבאדי אאוט ת'ר" ואי אפשר להשיג כוידאו? האפקטים, החזיר המתנפח, הכל?

moshel

New member
הקרנת בכורה עולמית למופע THE WALL

לאור ההצלחה האדירה והביקוש העצום D.J MosheL ואסף כרמלי חוזרים עם הפקת PINK FLOYD חדשה ומרשימה הרבה הרבה יותר!!!!! PINK FLOYD THE WALL IN EARL'S COURT האירוע יחולק לשלושה חלקים: החלק ראשון יהיה בן שעה ויספר את תחילתה של להקת Pink Floyd . יוקרנו סרטים תיעודיים,ראיונות, קליפים ומופעים נדירים שמעולם לא הוקרנו בישראל ומעולם לא שודרו בערוצים המקומיים, ואשר לא יצאו באופן מסחרי לחנויות. החומר כולל הופעות עם סיד בארט, הופעות במועדון ה-UFO המפורסם משנת 1967 החלק השני יהיה סרט דוקומנטרי בן שעה הסוקר את תהליך העבודה על Dark Side Of The Moon ויכלול ראיונות, קליפים ומוסיקה מתוך התקליט Dark Side Of The Moon. החלק השלישי של האירוע והדובדבן שבקצפת הקרנת בכורה עולמית בישראל ההופעה החיה המקורית הבלתי מצונזרת והמלאה של המופע "החומה" (The Wall) באולם ארל'ז קורט (Earl's Court) בלונדון,מסיבוב ההופעות 1980/81 בביצוע להקת PINK FLOYD זו הזדמנות נדירה לצפות בהקלטה המתעדת את להקת PINK FLOYD בזמן-אמת עם המופע האמיתי, להבדיל מן הסרט של אלן פארקר והוידאו של רוג'ר ווטרס בברלין 1990. משך המופע הוא שעתים!!!!! לחץ כאן לצפיה בקטע מתוך המופע THE WALL http://www.progrock.co.il/images/promo.mpg האירוע יתקיים בסינמטק תל אביב ב-10.9.04 יום שישי שעה 14:00 שימו לב טוב לשעה ,השעה היא שתיים בצהריים, וימשך כארבע שעות עם הפסקה קלה באמצע. כך שתינתן גם לציבור הדתי האפשרות לצפות בהקרנה ובאירוע. מחיר הכרטיס לאירוע הוא 35 שקלים בלבד לאור הביקוש העצום לו זכינו בפעם האחרונה 370 איש שמילאו את כל האולם אני ממליץ לכם לא לחכות לרגע האחרון ולהיכנס לאתר שלי www.progrock.up.co.il ולשריין לכם מקום כבר עכשו כי אתם יכולים להיכנס להיסטוריה המופע הזה מעולם לא הוקרן ושודר בשום מקום בכדור הארץ MosheL

melancholy man

New member
תסכול?

קודם כל בקשר לסיכוי, נכון לעכשיו, הלהקה עצמה לא הודיע רישמית על פרוק, חבריה היום הם דיוויד גילמור הגיטריסט והסולן הראשי, ניק מייסון המתופף וריק רייט הקלידן. לאחר שהבסיסט והמנהיג הקודם של הלהקה רוג'ר ווטארס עזב בתחילת שנות השמונים וסיד בארט עזב/הועזב בסוף שנות השישים. גילמור, מייסון ורייט הופיעו לאחרונה בסיבוב ההופעות באמצע שנות התשיעים (מסע הופעות שתועד באלבום Pulse) ונראה שהם לא מרגישים צורך או רצון להתאחד מחדש, כך שכנראה לא נראה אותם אותם עוד בהופעות. אישית, אני ממש לא מצטער על זה, שני סיבובי ההופעות האחרונים של הלהקה, ממש כמו שלושת אלבומי האולפן האחרונים שלה, הראו שהלהקה איבדה את הרלוונטיות שלה מזמן ונראה לי שהאזנה להם היום רק תביך אותם ואת המאזינים (לא שחסרים מיליונים ברחבי העולם שישלמו כסף טוב ואפילו ישכנעו את עצמם שהם נהנים).

afon

New member
תקשיב

אני כבן 16 הסיכוי שאני אראה אי פעם הופעה חיה של פינק פלויד שואף לאפס. זה מין חלום כזה, לא משנה כמה חושבים שעבר זמנם לראות אותם בהופעה חיה זה משהו שהייתי מוכן באמת לשלם עליו הרבה כסף. ותאמין לי אני אהנה!

אתה עוד צעיר

ומי אמר שזה לא יקרה? וגם אם זה יהיה רק בשביל הנוסטלגיה, הכסף או כדי לתת נחת למעריצים וותיקים, זה יהיה נחמד. אבל רק אם ווטרס יגיע גם. ובארט.

melancholy man

New member
אם בארט יגיע

גם אני ארצה לבוא, בעצם מספיק לי ווטארס, אבל איך שזה עכשיו, למרות שגילמור נראה לי כמי שמשתבח עם השנים, זה ממש לא נראה מעניין.

afon

New member
הלואי

כולם ביחד זה יכול להיות משהו... ולא נראה לי שפינק פלויד עוד צריכים כסף, בדרך כלל ההופעות שלהם לא מכסות על ההוצאות. שיעשו הופעה רק כדי להרגיע את כולם וכמו שאמרת "לתת נחת למעריצים" גם הצעירים.

melancholy man

New member
ההופעות שלהם מאוד מרוויחות

רק בחומה, שם ווטארס קצת השתגע עם ההפקה הייתה להם בעיה עם זה, אבל לאורך השניפ (לפחות מאז ה dark side) הפ הרוויחו מיליונים מהופעות. בהרכב המשולש הנוכחי, פ"פ לא נראים לי כזאת אטרקציה, להוציא ערך סנטימנטלי של להגיד "ראיתי את פינק פלוייד בהופעה".

afon

New member
אני מקווה

שהם יעשו סיבוב הופעות אחרון עם ווטרס ויודיעו על התפרקותם. אולי מתישהו זה יקרה

למעלה