אוי הריון הריון

אוי הריון הריון

היום בצהריים דודה שלי הזמינה אותי ואת האיש לארוחה הלכנו סיננתי מה לאכול ואחר כך הרגשתי בחילה נוראית לא יכולתי לדבר בת דודה שלי לקחה אותי לחדר שלה ועשתה לי טיפול של נגיעות במקומות כמו באצבעות הידיים ובפנים כמה פעמים להגיד משפטים שיוציאו לי את תחושת הבחילה. ולהגיד את האמת - ממש עזר אני בהלם ורוצה כל יום את הטיפול לא רוצה לרדת במשקל לא אכפת לי להשמין העיקר שהבחילות יעברו כבר. אוווווווווי זהו אני מרגישה יותר טוב מקווה שגם בערב בארוחה. יום שישי מה לעשות.

s h i r k u s h

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

את תראי שמתי שהצוציק/ית יוולדו שהכל היה שווה את זה... מוסיפה תמונה של האחיין המדהים שלי, בתמונה הוא בן שבוע אבל עכשיו הוא בן חודשיים... ועוד לא ראיתי אותו לצערי

מיריVA

New member
היי נורא מזדהה (למרות שאני

כבר בשבוע 35 אבל עדיין זוכרת את הבחילות הנוראיות) - נורא עזר לי לימון - החזקתי במקרר בעבודה וכל חצי שעה מצצתי פרוסת לימון. בכל מקרה את יודעת שזה זמני, נכון?

כדי להמנע מבחילות

מה שאצלי עבד, להמנע מאוכל מטוגן, לאכול רק ארוחות קלות ויבשות, לשתות המון, לחמית או בייגלה, ולימון המנצח אפילו בסוכריות. אל תדאגי זה יעבור בסוף.

אז הנחמה הגדולה שעוד מעט

(עד סוף השליש הראשון) הבחילות עוברות. ואז מתחיל הכיף - רואים כבר שאת בהריון ורואים את העובר באולטרסאונד. אז תחזיקי מעמד

../images/Emo26.gif מירי ומלי

תשלחו לי את תאריכי הלידה המשוערים שלכן כדי שאוסיף ללוח האירועים. יש לנו שם כבר שתי חתונות ועכשיו יהיו לנו גם שתי לידות.

ShirShir

New member
25/6/05?! עוד חודש?! וואהו....

תרגישי טוב ותחזיקי מעמד....
את עוד סוחבת?

Tully Is Here

New member
תרגישי טוב

באמת עוד מעט ויעבר ותתחילי להנות מההריון. קצת בחילות שוות את התוצאה בסוף

רוית ב

New member
../images/Emo5.gifבחילות זה באמת דבר נורא

אמרה רוית שהקיאה את נשמתה 18 שבועות...... הדבר היחיד שקצת עזר היה כדור פראמין - מותר בהריון, אוכל קליל מאוד מיי קרח עם טיפת לימון בשלוקים קטנים ודיקור סיני!!!!! תנסי לקחת את התרופה הומאופטית של הבחילות - לי זה לא עזר אבל אולי אצלך כן... מה שבטוח זה עובר ושאלו יהיו הצרות שלך בהריון וזהו אמן ואמן חמסה חמסה.

ShirShir

New member
איזה טיפול זה היה../images/Emo35.gif

אני ממליצה לך גם על טיפולי רייקי
אם תגיעי למפגש אשמח לעשות לך טיפול קצרצר

בת דודה שלי עשתה לי

גם רייקי וגם טיפול חדש עם תפיחות על האצבעות בידיים במצח בסרעפת, בצד של הבטן. מאוד עזר גם עכשיו היא עשתה לי.

למעלה