אוי הלחץ....

אוי הלחץ....

טוב אז אני חדשה ואנו מנסים חודשיים - אבל ידענו שפיספסנו ת'ביוץ בחודש הראשון - ולגבי השני לא ברור. רציתי לדבר על הלחץ : אני ממש לחוצה ופוחדת שיהיו בעיות - למרות שהמחזור סדיר - כל 26~ יום אבל בכל זאת -לא הצלחנו עדיין. אז מה עושים עם הלחץ - ללכת עם זה ולהמשיך בבדיקות של הביוץ או לתת לזמן לעשות את שלו וכשיגיע יגיע???? מה תגידו?

חייבים להוריד את הלחץ!

אומרים שהלחץ משפיע מאוד לרעה על הנושא של כניסה להריון. את חייבת להרגיע את עצמך ולומר לעצמך שהכל יהיה בסדר. זה יגיע כשהגוף שלך והנפש יהיו מוכנים. תני לזמן לעשות את שלו שיטה שלימדו אותי להרגעה: מדליקים נר, שמים אותו מול המצח (אזור העין השלישית), ועוצמים עיניים. רואים את להבת הנר בדמיון. תוך כדי זה גם נושמים בכיף. מחזיקים את הנר 2-3 דקות (זהירות לא לשרוף את השיער). זה מאוד מרגיע. מומלץ לבצע לפני שהולכים לישון ושיטה נוספת: לומר לעצמך כל היום משפט שירגיע אותך. למשל "אני רגועה" או "כיף לי ונעים לי". כל פעם שאת מרגישה לחוצה, תגידי לעצמך את המשפט. בהתחלה זה לא ממש יעבוד ואולי יראה לך מוזר לומר משהו ששונה לגמרי ממה שאת מרגישה באמת. אבל עם הזמן נוצר מין שכנוע פנימי וזה באמת עובד (מנסיון)

למעלה