אוי הטבעת

onering1

New member
אוי הטבעת

עברתי לפני חודשיים פחות שבוע ניתוח טבעת אצל אבינוח ה BMI שלי היה 43 וחשבתי שהחיים שלי הולכים להתשנות בעקבות הטבעת אחרי יומיים כבר הצלחתי לאכול אוכל מוצק היום אני יכולה לאכול הכל וגם אחרי סגירה של 5 ירדתי רק שבע קילו ואני כל כך מאוכזבת איפה כל אלו שאמרו שיורדים 10 קילו בחודש הראשון ואז עוד 10 בחודש השני לשמחתי/צערי לא הקאתי אפילו לא פעם אחת מאז שהתועררתי מההרדמה עכשיו יש לי רק חמש צלקות מכוערות בבטן ואני עדין אותה שמנה :(

שמחה37

New member
את פעם ראשונה פה?

אם כן אז בואי אתן לך הרצאת טבעת קצרה למרות שאני משורוולת בטבעת הירידה היא איטית יותר והיא מתחילה לקרות כשאת בסגירה האופטימלית שלך. זה שאכלת אחרי יומיים אוכל מוצק זה לא בסדר כי יש הוראות לתזונה רכה אחרי הניתוח. 7 ק"ג שירדת לא הולכים ברגל ואל תתיחסי אליהם כ"רק" יש לי הרושם שאת צריכה שיחה יותר מפורטת גם על הצד הרגשי שצועק מההודעה שלך וגם על ההתנהלות עם הטבעת. מספר הטלפון שלי מופיע בחתימה את יכולה להתקשר ויש גם את אופירה שמסייעת למנותחי טבעת ואני בטוחה שגם היא תשמח לסייע לך. בינתיים הרימי ראש והביני שהירידה היא תהליך וזה יותר מחמש צלקות מכוערות בבטן זה תהליך כולל של שינוי כל אורחות חייך. בהצלחה ואשמח לשמוע ממך שמחה

onering1

New member
סוג של חדשה...

הייתי פה בעבר להצצות חטופות ועוד בשלב ההתלבטות שכחתי את היוזר שפתחתי אז :) אז פתחתי חדש לגבי הצד הרגשי את צודקת, אני די שבורה מכל הענין תודה על ההצעה, שאני אמצא את תעצומות הנפש לדבר על זה בקול רם מבטיחה להרים טלפון תודה

שמחה37

New member
קיבלת אישור למצוא את תעצומות הנפש

וגם לקבל אותן תתקשרי לפעמים שיחה אחת או שניים עושות את ההבדל מבטיחה לא לאכול אותך
אני בדיאטה
חבל עשית צעד למען עצמך בואי נעזור לך למקסם אותו. מחכה לך שמחה

קובי d1

New member
אוייי הטבעת

אני קורא את מה שאת כותבת ונדהם מחוסר האחריות שלך ,ומזה שלא הכנת שעורי בית ,ואת עשית ועושה שטויות מה \זה אחרי יומיים אכלת אוכל מוצק חבל שלא אכלת אוכל מוצק ביום הניתוח ,איזו חכמה גדולה ,בטח שאחרי הניתוח אפשר לאכול ,הרי הטבעת פתוחה לגמרי לא קיבלת מד"ר אבינוח תפריט לאחרי הניתוח ,התפריט הזה קיים בשביל שיש נפיחות ורגישות באזור הטבעת ,מזל שלך שהטבעת לא החליקה לך .סגירה של 5 היא ראשונית ואין סיבה שלא תצליחי לאכול הכל ,בסגירות הבאות תרגישי הגבלה רק שבע ק"ג ואת מאוכזבת ,מה חשבת שתרדי משולחן הניתוחים בובת ברבי ,גבירתי זה רק באגדות ,לא במציאות נותרו לך 5 צלקות קטנות ואת עדיין שמנה ,באם תמשיכי בהתנהגות הזאת תשארי שמנה \ויש את כל הסיכויים שהטבעת תחליק לך את יכולה לכעוס עלי כמה שאת רוצה ,ממני תשמעי רק את האמת בלי ליפות שום דבר אני חושב שעשית שטות גדולה בכלל לעשית את הניתוח בלי לדעת לקראת מה את הולכת וחבל..... אני מתעצבן מזה שאנשים עושים ניתוחים ,בלי לבדוק ובונים סתם מגדלים באוויר אם לא תשני את קו המחשבה שלך \שניתוח וכל סוג הוא אך ורק כלי עזר לירידה במשקל ,ולא תכניסי לראש שצריך סבלנות והירידה לא תבוא בבת אחת ,אז חבל לך על הזמן את יכולה להתייחס למה שכתבתי או לא ,זה מה שיש לי להגיד בהצלחה !! קובי

אוי קובי קובי.. :)

קבלת הפנים ה"נוזפת" הזו מזכירה לי את קבלת הפנים לה זכיתי ממך עם הגיעי לכאן, עם דברים דומים.... וואי איך שנפגעתי. אז לשואלת - קובי איש מקסים עם הרבה נסיון והמון כוונה טובה. הוא צודק במאה אחוז במה שהוא אומר, זה רק אנחנו שמגיעים לכאן לא מוכנים נפגעים מדבריו הישירים. סבלנות היא מילת המפתח. מי שמספר לך שירד 10 קילו בחודש הראשון - או שהוא קוסם או שהוא שקרן. לאט לאט. פסנסיה אומרים אצלנו. שנתיים וארבעים וחמישה קילו פחות, וזה אחרי שבארבעת החודשים הראשונים ירדתי כעשרה קילו. גם אני חשבתי שעבדו עלי... אחר כך באה הירידה הגדולה. לאכול מוצקים אחרי יומיים זה באמת חוסר אחריות, שלך או של מי שלא הדריך אותך. השארי עימנו, שאלי שאלות, קבלי את התשובות באהבה, ואנחנו (אני מתחייבת בשם כולם, ככה, בליינד) נעשה כל שביכולתנו לתמוך. בהצלחה :)

קובי d1

New member
למשקל נסוג

נכון שקבלת הפנים היא נוזפת \אבל יש מקרים שחייבים לעשות את זה עם כל הצער. אני אומר את מה שאני חושב ואת מה שאני מרגיש ,אני מנסה להסביר שהדרך בה המנותחת החדשה הולכת תביא אותה לבעיות בעתיד כולל החלקת טבעת וחבל..... יום טוב לכולם קובי

onering1

New member
ממש לא חסרת אחריות

קובי, הדבר האחרון שאני צריכה זה נזיפות. הכוונה באוכל מוצק הוא ירקות מבושלים/פסטה ושות'. לא דפקתיי סטיקיים אחרי הניתוח. עשיתי שיעורי בית במשך שנה וחצי לפני הניתוח, אמנם לא דרך הפורום אלא עם אנשים רבים שאני מכירה שעברו את הניתוח. אף אחד לא סיפר לי שביממה הראשונה אחרי הניתוח אני אהיה רעבה. ולא סתם רעבה אלא ממש! אפשר היה לחבר לי קטטר מרוב המרק והתה שאכלתי ועדין לא הייתי שבעה. אפילו הדיאטנית המלווה שלי אובדת עצות והשבוע הודיעה לי חגיגית שהיא צריכה להתעייץ עם תזונאיות נוספות. אני לא מפגרת ולא טיפשה, הקו מחשבה שלי מאוד שפוי ומאוד תקין, עשיתי דיאטות רבות וירדתי תמיד יפה, רק חבל שבדיאטות נורמלית ירדתי פי שתיים בחודשיים ראשונים מאשר אחרי הניתוח. בכל אופן אני לא רוצה להתגונןף מספיק יש לי את המשפחה שלי על הראש. תודה

קובי d1

New member
שבת שלום one ring

שמח לשמוע שהכנת שעורי בית כמו שצריך ואת מודעת להתנהלות של הטבעת והחיים איתה 3 ימים אחרי ניתוח גם ירקות מבושלים וגם פסטות יכולים להזיק עיניין הסטייק ואני מדבר מידע שמנותחת אכלה יום אחרי השיחרור מבית החולים סטייק ,ובאותו לילה אושפזה לניתוח חירום אחרי שהטבעת החליקה לה אין לך מה להתגונן ,ניסתי לעזור ,רוצה לשמוע מניסיוני תבורכי ,לא רוצה ממש לא חייבת ,הפורום חופשי כל אחד קורא ומקבל את מה שהוא רוצה. ואם נפגעת קבלי את התנצלותי \ גוד שבעס קובי

pomelit

New member
קשה התסכול הזה

אני מטובעת טרייה (אני חושבת שיש לי ותק של שבוע עליך
) בדיוק אמרתי לבעלי שאני חושבת שאני צריכה לסגור עוד, כי אני יכולה לאכול הרבה (למרות שאני מנסה לאכול מעט). סגירה של 5 זה לא הרבה. אם עברו שלושה שבועות מהסגירה האחרונה את יכולה ללכת לסגור עוד קצת. בסוף ההגבלה תגיע, ואיתה הירידה המיוחלת. בכל מקרה, זה קורה לאט לאט לאט לאט מתסכל בכל זאת זה נחמד לדעת שהורדת 7 קילו ב 7 שבועות, לא? תחזיקי מעמד.

onering1

New member
7 זה יותר טוב מכלום אבל...

שהלכתי לסיגרה הראשונה יש אנשים שלא הצילחו לשתות מים בסגירה של חמש אני שתיתי אותם יופי יופי ומאז החיים כרגיל אולי אבינוח ישקול לשים לי טבעת כפולה 7 קילו מתוך 124 זה כלום לא בשביל זה עושים ניתוחים תודה :)

נורית007

New member
אוי הטבעת

יש לי רק שאלה אחת אליך באיזה דיאטה ירדת 7 קילו בחודשיים וגם כל גוף זה שונה את לא הלכת לפי הכללים אחרי הניתוח זה לא הטבעת זו את אני סגורה רק על חמש וחצי מוגבלת ירדתי בחצי שנה כבר 30 קילו אני גם שומרת דיאטה וגם עושה ספורט זה ששמתי טבעת לא אומר שאני יכולה לעשות הכל צריך לשמור הטבעת היא כלי עזר בשבילנו לא עושה פלאים תנסי ללכת לדיאטנית והיא תעזור לך בהצלחה.

onering1

New member
בכל דיאטה שעשיתי

וחשוב לי לציין שעשיתי דיאטות מוסודרות בליווי תזונאיות ולא דיאטות הרעבה.

אופירA

New member
מנהל
נכון, בדיאטות יורדים

אבל עכשיו את לא בדיאטה, נכון? את אוכלת כמה שאת רעבה. אז איך תרדי הרבה במשקל? רק כשתאכלי פחות - אחרי שהטבעת תגביל אותך - תרדי הרבה במשקל. לכן מאוד הגיוני שאת יורדת יותר לאט מאשר בדיאטות. את יכולה לעשות דיאטה? תעשי. תרדי יותר מהר. אבל אם היית יכולה לעשות דיאטה היית עושה ניתוח? נראה לי שלא. הדיאטות שירדת בהן כל כך יפה עזרו לך? נראה לי שלא. אז תפנימי שניתוח טבעת זה לא דיאטה, זה משהו אחר, וממילא התוצאות שונות. אגב, בירידה של 3.5 ק"ג בחודש ירדתי מעל 80% מהמשקל העודף שלי, כלומר 33 ק"ג. המכסימום של הקצב היה 4 קילו בחודש. הייתי מרוצה מאוד מהתוצאה, ואנשים התעלפו מהשינוי. התעלפו, אני אומרת לך. התגובות היו קיצוניות ממש. השינוי קיצוני ממש. אז אני לא מבינה מה הלחץ לרדת יותר מ-4 קילו בחודש. בכל אופן, כאשר אוכלים הרבה לא יורדים הרבה, וזה מה שקורה כרגע. בטבעת צריך סבלנות כמה חודשים, עד שהאכילה תפחת מאוד. והיא תפחת מ-א-ו-ד, מניסיון כל מנותחי הטבעת כאן בפורום.

אופירA

New member
מנהל
עבדו עלייך... 20 קילו בחודשיים

בטבעת לא יורדים בהתחלה, אבל יורדים בהמשך יופי. בטבעת עוברים תהליך הדרגתי שבו מושגת הגבלה. את עוד לא השגת הגבלה, וצריכה להמשיך לסגור את הטבעת בהדרגה, ואז תרדי בהחלט והחיים שלך ישתנו בהחלט, רק בזמן הנכון ולא בזמן שחשבת בדמיון שלך בגלל אנשים ששיקרו לך. החיים משתנים בצורה מדהימה. זה לא ייאמן איזה שינוי מתרחש בעקבות ההרזיה. אבל בטבעת צריך סבלנות וזמן עד שזה קורה. בחצי השנה הראשונה בדרך כלל זה לא קורה, אלא ירידה קלה כמו זו שלך, שהיא ירידה מקסימה בהחלט. טוב מאוד שאינך מקיאה, כי את חוסכת מעצמך צרות רבות ותקלות רבות המתרחשות בטבעת כשמקיאים. אסור להקיא בטבעת, וצריך להתנהג מאוד באחריות עם טבעת. לאכול לפי הכללים (את מוזמנת להתקשר אלי טלפונית וללמוד אותם ביסודיות, למרות שהם רלוונטיים רק בהמשך, כשתהיי מוגבלת. טל' 03-5781855, אופירה) ולשמור על הבריאות. מי שלא מתנהג באחריות, שלא יתפלא שיהיו לו צרות עם הטבעת. מי שאכל מוצק אחרי יומיים זה חוסר אחריות, כי אסור. ברור שאת יכולה, אבל אסור כי הקיבה צריכה זמן החלמה מהניתוח. אחרי הניתוח הטבעת פתוחה לגמרי, ואפשר לאכול הכל. אבל אסור!!! ומי שלא יכול להקפיד 3 שבועות על הדיאטה הנחוצה להחלמה, שיידלק לו אור אדום לגבי התנהגותו חסרת האחריות הצפויה בהמשך, וכדאי שייקח אחריות על בריאותו ויפה שעה אחת קודם. אני ירדתי 7 קילו בחצי שנה הראשונה ולא הייתי מאוכזבת, כי עשיתי שיעורי בית וידעתי מה צפוי לי. כשהושגה הגבלה ירדתי יפה.

onering1

New member
תכלס עבדו עלי

נקווה לטוב מה אני עוד יכולה לעשות... תודה

דורית51

New member
אני גם חדשה, אפילו יותר ממך..

בעלי עשה את הניתוח לפני 3 וחצי שנים, דבר אחד שהוא אמר לי אני לא שוכחת - כל קילו שאת יורדת לא יעלה יותר.. תחשבי שגם זה שאת יורדת לאט, את יכולה להיות רגועה ובטוחה שלא תעלי את מה שירדת בחזרה (כמו שקורה בדיאטות למיניהן).. אז זה מתחיל ב-7 קילו ״בלבד״, אבל זה לא יגמר בזה, את כולה חודשיים אחרי ניתוח, אל תהיי פסימית. אגב, הירידה הכי משמעותית של בעלי הורגשה רק בשנה השלישית.. במצטבר הוא ירד 37 קילו ונראה פיגוז.. והוא אכן צדק, כל קילו שהוא הוריד לא עלה בחזרה.. בהצלחה

רוייקו

New member
התהליך רק החל ואי אפשר לסגור הפערים

בזמן קצר. יקח זמן להוריד כל המשקל העודף וזה דורש סגירות נוספות של הטבעת. כמו אצל רוב המנותחים שמגיעים לתוצאות מרשימות בתנאי שיש הגבלה מספקת.

למעלה