אוי הבטןןןן אוחחח ../images/Emo6.gif
טוב אני קצת שתיתי יותר ממה שאני רגילה. תוך כדי שאני שותה המוןןןן מיים אני חייבת לשתף אתכם בקטע היסטרי: חזרתי עכשיו מחתונה גרוזינית אי שם בעיר של אידי, עיר נמל. היה מגניב יאדה, יאדה, יאדה, לפי השעה אתם יכולים להבין שלא היה שווה ללכת מוקדם. האוכל היה משהו שלא התעסקתי איתו, לא אכיל. אבל היה מלא יין וודקה ועוד והייתה מוזיקה חבל"ז. שתיתי והשתוללתי, כמעט כמו בימים הטובים. בדרך חזרה אני וחברה שלי נתקנו לא עלינו ליד השוק הסיתונאי בת"א (אמאל'ה ככה כותבים את זה
?). מה אני אומר לכם... בלילה זה לונה פארק של משאיות. נתקענו בפקק אחרי איזה חמש עשרה משאיות כשכול פעם אנחנו עוצרות כמה דקות ליד משאית בגלל הפקק ומתקדמות. מסתבר שכשתקועים בפקק עם עם של נהגי משאיות... כדאי ללכת קודם לשירותים. הם היו כאלה בונבונים לא זוכרת בחודש האחרון שצחקתי ככה. על חידה אחת של נהג בן דוד שפתרנו נכונה קיבלנו ארגז משמשים. על זה שזיכינו נהג אחר כ"משאית היפה ביותר" קיבלנו ארגז ענבים, ועל זה שאיימתי על נהג "בעוד ציפצוף אחד אני עולה לקבינה ומראה לך מאיזה עץ צומחת גויבה", קיבלנו עגבניות שרי. שמח בלילה בפקק המשאיות הגדול, מצחיק עד דמעות ואיבוד שתן. ועכשיו כשאני קוראת את זה.... אני בטוחה שזה מצחיק רק אותי. ככה זה כששותים
אבל יאללה אני לישון מחר רבוטההההההה!
טוב אני קצת שתיתי יותר ממה שאני רגילה. תוך כדי שאני שותה המוןןןן מיים אני חייבת לשתף אתכם בקטע היסטרי: חזרתי עכשיו מחתונה גרוזינית אי שם בעיר של אידי, עיר נמל. היה מגניב יאדה, יאדה, יאדה, לפי השעה אתם יכולים להבין שלא היה שווה ללכת מוקדם. האוכל היה משהו שלא התעסקתי איתו, לא אכיל. אבל היה מלא יין וודקה ועוד והייתה מוזיקה חבל"ז. שתיתי והשתוללתי, כמעט כמו בימים הטובים. בדרך חזרה אני וחברה שלי נתקנו לא עלינו ליד השוק הסיתונאי בת"א (אמאל'ה ככה כותבים את זה