אוי הבורות...

סלסה מ

New member
אוי הבורות...../images/Emo193.gif

אני חייבת לספר לכן, בעבר עבדתי במרפאה בכללית ועד היום אנחנו בקשר. במרפאה ישנם 3 רופאי משפחה והחלטתי לשאול אותם מה הם היו עושים אם היתה מגיעה אליהן מטופלת צעירה ומתלוננת על כאבי מחזור בלתי נסבלים. כולם אמרו חד משמעית תרופות הרגעה ואז שאלתי אותם, מה אם הן היו אומרות שהכדורים לא עוזרים, אז ככה: הראשון אמר: הייתי שולח אותה לרופא נשים עם חשד לאנדו'
השנייה אמרה: הייתי מגבירה את המינון וכשהציעו לה את האנדו' אז היא אמרה "אה זה באמת רעיון טוב"
והשלשית אמרה "מה פתאום! אנדומטריוזיס בכלל לא כואב!!!"

סלסה מ

New member
פשוט נורא

ביקשתי מהרופא הראשון שיסביר לה מה זה בכלל אנדומטריוזיס ואמרתי שאני מוכנה לבקר ולספר לה עד כמה זה כן!כואב!!!

זואילי

New member
מרגיז מאוד

הרופאה הניאדרטלית השלישית היא בטח גם מסוג הרופאים שלא מכירים את המשפט "אני לא יודע". כשאני פוגשת רופא שמוכן להודות שהוא לא יודע - אני מעריכה אותו יותר, כי סביר שאחרי שאלך, הוא יתחיל לחפש ולחקור ולשאול כדי למצוא את התשובה. ככה עם רופא המשפחה המדהים שלי. פעם הוא אמר לי שהוא לא ידע על משהו, ובפגישה הבאה איתו כבר קיבלתי תשובה. והוא אף פעם לא הרים ידיים. גם עד הגילוי של האנדו, הוא זה שהפנה אותי לכיוונים שונים ומשונים כי מעולם הוא לא חשב שהכל בראש שלי ושאני מבזבזת את זמנו. היום, בכל פעם שאני מגיעה אליו כדי שיתן לי הפניות לתה"ש - אני יודעת שהוא ידע לזהות אנדואיות כשהוא יפגוש בהן, ואז הוא גם ידע להמליץ להן על המחלקה הנכונה ויחסוך מהן הרבה סבל ותיסכול. בוז לרופאה מס' 3.

ר ו מ י ה

New member
יום אחד נעשה פה שירשור

של פניני הרופאים או בשמם המדוייק- הפועלים עם התג. מייאש

למעלה