אוי האירוניה

I n n u e n d o

New member
אוי האירוניה../images/Emo58.gif

כמה תמונות מחזרתם של פנסי ונוח הבייתה
תמונה ראשונה - קיי מחזיקה בתמונה של נוח ותוהה לאיפה הוא נעלם

I n n u e n d o

New member
ומי לפתע נכנס הבייתה../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif

הפלא ופלא - נד - או יותר נכון - נוח

darklighter

New member
חח אני זוכרת את הקטע הזה../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

היא בדיוק דיברה לתמונה שלו ופתאום הוא בדלת... מתאים לתשוקות

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif

Fancy - well i guass nothing had changed here Ethan : Fancy? Gwen : Your back? Fancy - Gwen - Alart the Media

../images/Emo58.gif

את יכולה לספר לי בערך מה קרה לננסי? למה הם נפרדו פתאום? והם יודעים בכלל אחד על השניה? (שהוא בנט והיא קריין?)

I n n u e n d o

New member
../images/Emo58.gif

לא ראית את הפרקים לפני זה
הם מצאו במלון חדר עם גופה ומלא כסף אז הם ברחו עם הכסף,נתנו אותו לנזירות וברחו מלאס וגס הם חשבו שהם לא נוסעים לאותו מקום אבל הם כן נוסעים לאותו מקום נוח רצה שהם לא יפגשו יותר כי זה יכול להיות מסוכן מידי או משהו..

מצחיק עם האישה במטוס ../images/Emo58.gif

שהתעצבנה בגלל הגניחות של פנסי מהחלום...
פנסי ונוח הם ללא ספק המרענן הרשמי של הקיץ
ולואיס כזה אדיוט, לאן נעלמו האינסטינקטים שלו בתור בלש?? קודם לא מאמין לשרידן כי לא היו לו "הוכחות".. עכשיו שהוא כבר יודע הוא עדיין נשאר תמים ובטוח שבת' באמת בבי"ח. זה כזה ברור שצריך להתקשר לבי"ח לברר לפני, מזל ששרידן עושה את עבודת הבלשות בשבילו... ממש התקלקל בחודשים האחרונים. לגבי הסוד של אליסטר - למה תמיד הוא רצה לשמור את זה בסוד, ואמר שאימפרית קריין תיפול אם יגלו מה קרה... הרי עכשיו הוא בעצם משתמש בזה כדי לסחוט את קתרין להיות השפחה שלו. והקטע הכי מפגר זה רבקה שהחליטה להשאיר את ההוכחות בדיסקט למה שהיא וגוון עשו ללא סיבה אמינה. (אבל היה מצחיק לפני 2 פרקים שאיתן ותרזה ראו תמונות אירוטיות שלה ביחד עם חמור
)

I n n u e n d o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הקטעים עם הגניחות של פנסי היו כל כך קורעים וכאלה לא קשורים
ולואיס בזמן האחרון נהיה אידיוט בפרקים של הארץ הוא כזה קשוח ובארה"C הוא כזה חננה,מה לעזאזל קרה לו.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אכן לואיס ממש התקלקל אני שונאת את הדמות שלו בפרקי ארה"ב... והקטע עם הגניחות של פנסי היה קורע

darklighter

New member
מסכימה איתך לגבי רבקה../images/Emo58.gif

+
זה סתם דפוק שהיא שומרת את הדיסקט...הרי גם ככה אית'ן חושב שתרזה שלחה את המידע לצהובונים אז זה רק יפליל אותה ולא יעזור לה בכלום... ואני נקרעתי מהקטע עם החמור

למעלה