אוי האושר!!!!!!!!

lolly1

New member
אוי האושר!!!!!!!!

אני ממשיכה לדפדף בכעס בראש1 ..שפתאום בעמוד 30 את מי אני מוצאת??? אני קולטת את גייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והאושר לא יאומן!! יש קטע !!! על הגאים!! ויש תמונות קטנות של גסטין מייקי וטד. הנה הקטע: (זה על דמויות שצריכות לבקש סליחה לכבוד כיפור) בריאן מג´סטין טד ומייקל: נכון, הוא אמנם חתיך הורס. נכון, אי אפשר לעמוד בפניו, אבל גם בריאן חייב להבין שככה זה לא יכול להימשך. אי אפשר להיות מגעיל לכל החברים שלך ולצפות שלכולם יעברו על זה בשתיקה רק כי אתה נראה מעולה. הוא יורד על טד כי הוא לא חתיך כמוהו, משחק במייקל וגורם לו להאמין שמתישהו יהיה לו צ´אנס איתו, זורק את ג´סטין וחוזר אליו מתי שמתחשק לו וחושב שהוא יודע הכל יותר טוב מכולם. חברים וחברות, באמת שהגיע הזמן להכריח את בריאן לומר את המילה "האיומה" -סליחה! ויש לי משו להוסיף..הם צריכים לחכות לעוד פרק או 2 או 3...אני לא זוכרת.. אבל ההתנצלות שם תהיה ע-נ-ק-י-ת!!!!!!!!

מור 007

New member
איזה בעסה....!

תמיד בראש1 שמים דברים של הכי גאים....ולי יש מעריב לנוער שאין כלום חוץ מתקציר קטן ולפעמים גם תמונה קטנה.... זה לא הוגן!

lolly1

New member
יש תמונה

בגודל כזה:... מפה עד לפה....בערך.. והיא לא משו..אבל מספיק לי.. ומי כתבה שאין מספיק? מתי?

lolly1

New member
ראש 1

קמצנים!! בסה"כ 12 וחצי שקל!! ואם אני ...שלא עובדת..יכולה לקנות..מכספי לא מההורים..גם אתם יכולים!!

רינת4

New member
איזו תמונה זאת?

הרי אנחנו מכירות כבר כמעט את כולן... וד"א:איזה ראש אחד? החדש? מתי בכלל יוצא חדש? היום?

lolly1

New member
כן היום

כל יום חמישי. התמונה...רגע אני אחפש.. אוקיי..מצאתי..הנה:
אמרתי שהיא לא משו....

רינת4

New member
בשביל זה אני

לא אקנה ראש אחד... איך פעם מתתי על העיתונים האלה! הייתי קונה כל שבוע,ולא הייתי מנוייה.

גם לי יש מעריב לנוער

ואני תמיד קונה את ראש 1 בגלל זה. אם שמת
מישהי התלוננה ואמרו לה נשתדל. כן בטח...

BlueyedQT

New member
אני מנויה לראש 1 ובקשר לתמונה..

הם תמיד שמים את אותה תמונה!

lolly1

New member
נכון!!!!!

גם של גסטין!!! יש לי שני גליונות עם אותה התמונה!! מה חסר?????

mor 5

New member
אם כבר ראש 1...

ראיתם את ההשוואה בין קלארק קנט(אין לי מושג מה השם שלו האמיתי..) לבין ג´סטין??

mor 5

New member
אתם דיברתם על הסליחות...

אני על ההשוואה... דיברתם על זה כבר??

lolly1

New member
כן

דיברנו על זה שגסטין הפסיד לקלארק המסריח הזה.... סתכלי שרשור אחורה או לפני..

זה לא פייר!

במעריב לנוער אין בכלל תמונות של הכי גאים אולי תקציר פה ושם! נראה לי שאני אלך להתלונן!!!!

למעלה