אוי גאד

אוי גאד

עכשיו ראיתי את הפרק 21 של עונה 6 , פשוט אני צריכה לראות את זה באינטרנט ורק עכשיו מצאתי את הקישור. מחר אני אצפה בפרק באחרון , אוי ואבוייי ! אני כ"כ בכיתי לקראת סוף הפרק (21), דין בכה, אשכרה דינוש המושלם בכה! איך אפשר שלא לבכות גם? וקאס? כל הזמן הייתי מאוהבת בו, אבל עכשיו אני לא יודעת מה לחשוב עליו, (למרות שהוא עדיין חתיך בלי שום קשר), אחכה לראות את הפרק האחרון מחר בתקווה שאדע באיזה צד קאס נמצא

לירונת

New member
אוקיי, חמודה תכנסי רגע ../images/Emo58.gif מעליי

לא צריך לפתוח הודעה חדשה כל פעם שאת רוצה לכתוב כמה ג'נסן חתיך. אנחנו יודעות ומסכימות. ממש מתחתיך נמצא שרשור שהכותרת שלו זה "סיום העונה"- וחבל שלא שמת לב ופתחת הודעה חדשה על נושא שכבר דנים בו כי זה דוחף שרשורים אחרים למטה. ובבקשה בבקשה, כל עוד את מדברת על פרקים שעדיין לא שודרו בארץ (וכשאני מדברת על בארץ אני מדברת על יס) בבקשה לסמן את הסימן
כדי שלמי שרואה את הסדרה בקצב של יס לא ייהרסו הפרקים שהוא עדיין לא ראה. קאפיש?

אוקי...

טוב, לא ידעתי , הת'אמת שמטרת ההודעה שלי לא הייתה לכתוב כמה ג'נסן חתיך (הוספתי את זה כדרך אגב), אלא מה היו הרגשות\מחשבות שלי במהלך הפרק. טוב.... לא חשוב

לירונת

New member
היי, לא להיעלב :)

זה לא נכתב בכעס ואני מתנצלת אם זה מה שהרגשת כשקראת את זה. פשוט כמה נקודות שכדאי לשים אליהן לב כדי שלאחרים לא תיהרס חווית הצפייה בסדרה או הגלישה בפורום :]

אגיד לך מה,

לא שנעלבתי כן? ז"א, קצת, וזאת משום ש-טון הדיבור שלך נראה לי קצת פוגע\מעליב. אבל אז קראתי עוד פעם את מה שכתבת, ואמרתי לעצמי- אין מצב שהיא התכוונה לפגוע בי, איזו סיבה יש לה? אבל אז, נעלם לי כל החשק לכתוב משהו נוסף. תודה שהתנצלת, ואל דאגה-הפנמתי את מה שכתבת, ומעתה והלאה אפעל כך :)

למעלה