אוי, בע.

behappy

New member
אוי, בע.

חבר שלי נסע לחו"ל, לכמה ימים. עם כאבי אוזניים וסחרחורות ובלגן
בכל זאת, הוא החליט לנסוע.. ועכשיו אני מתה מדאגה! הוא טס אתמול ועד עכשיו לא שמעתי ממנו. זה סוג של טיול מאורגן כזה, אז אולי אין להם זמן והכל.. אבל אני דואגת! ודאגות כאלה בד"כ משתקות אותי, וזה לא טוב עכשיו- יש לי המון לימודים על הראש ובכלל, לא בא לי להתחיל להתבטל ולהסתובב סביב עצמי וסביב הדאגה הזו. אז.. כל עצה תתקבל בברכה
ובוקר טוב לכולם!

BellA עלמה

New member
את יכולה לשלוח לו SMS?

אני אישית מנסה להרגיע את עצמי שהוא פשוט עסוק ושיצור קשר שיהיה לו זמן פנוי

magenta73

New member
טיול מאורגן

משמע הוא בקבוצה ומשמע למארגנים שם יש פרטים איך להתקשר ולמי אם קרה משהו. זה לא שהוא תקוע ביערות קמבודיה... עצה - תרגעי.

behappy

New member
צודקת../images/Emo3.gif

בינתיים הספקתי לעשות קניות (יא, איזה מוזר זה פתאום לקנות לאחד והכל..), להסתובב בעיר, לקשקש עם יועץ-יופי חמוד שעובד בבית מרקחת האהוב עליי, לקנות פינצטה מדהימה, לבשל, לעשות כביסות, לפגוש אנשים ולשמוע 88

פינצטה מדהימה????

את חייבת להסביר לי מה יכול להיות מדהים בפינצטה? (פינצטה דור שלישי - עם מצלמה אולי??) נראה לי שהשופינג, כמו ששופינג עושה - הרגיע אותך
אולי יהיה לך כיף, לישון כמה ימים באלכסון? אילו דברים היית הכי רוצה לעשות לבדך ולא יוצא לך לעשות?

magenta73

New member
יש פינצטה דור שלישי

שבאמצע יש לה נורה קטנה... פינצטה עם אור. אכן...

behappy

New member
נו, היא באמת מדהימה! אני בשוק

שאני מתלהבת מדבר כזה, אבל היא באמת ראויה לתואר הזה
זו פינצטה ממש מקצועית, וקלילה, והיא לא משאירה את כל הסימנים האדומים והדברים הנוראים שבד"כ קורים לי אחרי שאני מעזה למרוט גבות. (התבלבלנו בפורום??) איזה דברים? לדבר איתו, להיות איתו.. חוץ מזה אני יכולה ואוהבת לעשות המון דברים לבד/ עם אנשים אחרים. זה לא הלבד שרע לי, זו הדאגה שנמצאת כמו זמזום בראש שלי. הייתי ועשיתי ונהניתי אבל אני דואגת..

למעלה