אוי... בוקר טוב לכם....

king kazabubu

New member
למען האמת..

אתה לא יכול ממש להשוות בינהם בייחוד במצב האחרון. סופר סיין 3 מול 2 זה לא פונקציה בכלל... לא משנה מאג'ין או לא.... ולמען האמת כשכתבתי את זה ראיתי את זה מתרחש ממש כמו בסדרה. והסוף עם פופו נותן מקום להמשך אבל לא שאני אעשה אותו. זה פותח מקום לדמיון ולנקודות חדשות.... אני חושב שסך הכל יצא די יפה וקיבלתי פה ושם ביקורות חביבות

king kazabubu

New member
אני לא חושב...

אתה לא יכול ממש להשוות בינהם בייחוד במצב האחרון. סופר סיין 3 מול 2 זה לא פונקציה בכלל... לא משנה מאג'ין או לא.... ולמען האמת כשכתבתי את זה ראיתי את זה מתרחש ממש כמו בסדרה. והסוף עם פופו נותן מקום להמשך אבל לא שאני אעשה אותו. זה פותח מקום לדמיון ולנקודות חדשות.... אני חושב שסך הכל יצא די יפה וקיבלתי פה ושם ביקורות חביבות

sonkun

New member
תתפלא

זה לא תלוי רק ברמה של הסופר סאיין שהסאיין, זה גם תלוי בכוח שלו, וזה ברור שהשילוב של העגילים חזק יותר מהשילוב של הריקוד, ושהמרג'יון עושה בוסט לכוח.

king kazabubu

New member
קודם כל זה מאג'ין ולא מרג'יון

דבר שני לא ברור שום דבר כי מעולם בסדרה לא השוו בין שני הפיוז'נים ודבר שלישי הרמה של סופר סייאן שלוש מתוארת כגבוהה בהרבה מזו של הסופר סייאן 2. תזכר רגע בהבדל בין סופר סייאן אחד ל2... במראה כמעט ואין הבדל אבל ברמת אנרגיה יש המון הבדל.... עכשיו תבין שלמראה יש השפעה על הכח.. או לפחות רמז לשינוי... ברגע שהוא משתנה כל כך הכוח שלו גדל בהרבה מזה של סופר סייאן מרמה שנייה. לא משנה בכלל שהוא פיוז'ן או לא...

sonkun

New member
אז האצבע שלי זזה מעט שמאלה, אז מה?

האלדר קאי בעצמו אמר משהו בסגנון my fusion is much stronger than that silly dance. הפיוזון שלו = עגילי הפוטרה.

king kazabubu

New member
הוא התכוון לזה

שהפיוז'ן עם העגילים לא תלוי בזמן ולא עלול להתפרק באמצע כמו שקרה עם גוטנקס... אם תנסה לחשוב על זה, מי יותר חזק, ג'נמבה או בו?

sonkun

New member
סופר בו יותר חזק מג'נמבה

וג'נמבה חזק יותר מקיד בו. ומאיפה לך שלזה הוא התכוון?

king kazabubu

New member
קיד בו הוא הכי חזק....

אז אתה נוגד קצת את עצמך... ודבר שני לא הוכח שהפיוז'ן עם פוטרה הוא יותר חזק מהריקוד... למען האמת העובדה שהפיוז'ן מחזיק רק חצי שעה לדעתי מרמזת על כך שכח כזה לא אמור להיות מוחזקת אצל מישהו אחד למשך זמן רב. בגלל זה אני מאמין שהוא אמר שהיתרון זה שהפיוז'ן עם העגילים נמשך לנצח. עכשיו בקשר לבו... ככל שבו מתפתח ככה הוא לאו דווקא מתחזק.... אחרי שכולם יצאו מבו, קיד בו היה יותר חזק מסופר בו...

sonkun

New member
לא נכון

קיד בו הוא הצורה הכי רעה של קיד בו pure evil, לא הכי חזקה, הרי למה לביבידי ליצור לו יכולת לשאוב לוחמים אם זה רק יחליש אותו? כשהוא שאב את הסאות' קאיושין, הוא הפך לסופר בו והתחזק, והוא רצה לשאוב את הסופרים קאי שאז היה הנורת' קאיושין(לא בטוח), אבל דאי קאיושין שלא היה לוחם, אלא אדם לבבי, נעמד בדרך וזה גרם לבו לשאוב אותו והיהפך לטוב(פאט בו), אחרי שהוא חזר להיות סופר בו הוא שוב התחזק, כשהוא שאב את פיקולו ואת גוטנקס, הוא שוב התחזק, כשהפיוזון בינהם נגמר והוא הפך לפיקולו בו הוא התחלש, הוא שאב את גוהאן והתחזק שוב, הפך לבו מיסטי, אחרי שהם שיחררו את כולם הוא התחלש והפך שוב לסופר בו, וכשהם שיחררו את פאט בו, הוא שוב התחלש, כי כבר לא היה לו את הכוח של כל האנשים שהוא שאב, כולל הסאות' קאיושין. אני מקווה שהבנת.

king kazabubu

New member
ממש לא... אתה פספסת את הנקודה

absorbation skill של בו לא מחזקת אותו בכל מקרה.... כשהוא שאב את הקאיושינס הוא נחלש כי הוא איבד את הרוע שלו. ובלי העובדה שהוא pure evil הוא כבר לא היה חזק כמו קודם, הוא קיבל נקודות תורפה ואיפלו היה אכפת לו בשלב מסוים. הדאי קאיושין כן היה לוחם. הוא היה הקאי העליון כלומר מגן היקום העליון והוא היה הקאי הכי חזק. אבל הוא גם מול הצורה המוחלשת של בו לא היה לו סיכוי. אז הוא העביר אליו את החלק הטוב שבו.. כדי להחליש אותו עוד. כשבו השמן נאכל אז נשאר החלק הרע של בו.... אבל עדיין בתוך תוכו נשאר החלק הטוב. כשהוא שואב את השאר הוא מקבל את הכוחות שלהם והידע אבל הוא לא נעשה חזק יותר... לא יותר מבו המקורי.... זה כל העניין בבו המקורי... כי שים לב למשהו מעניין... גוקו יכול היה לנצח את בו כשהפיוז'ן של גוטן וטראנקס נגמר... הוא באמת נחלש... אבל הוא לא הצליח לנצח את קיד בו כשלא היה בו אף אחד... אתה לא צריך להסביר לי... אני מבין בזה הרבה יותר ממה שאתה חושב ואני מכיר את זה הרבה יותר זמן ממה שאתה חושב... ולשאלתך למה ביבידי יצר יכולת כזו אני יכול להשיב לך בתשובה אחת.... אין קשר בכלל.... היכולת לעכל את האויב אמנם מחלישה את בו מבחינת כח אבל הוא לומד יותר על טקטיקה, מתקפות וכו'... והסופרים קאי זה איסט אם אני זוכר נכון...

sonkun

New member
אתה טועה

גוקו לא יכל לנצח לבד את גוהאן בו, אבל הוא יכל לנצח לבד את קיד בו. מה שמראה לך, שגוהאן בו יותר חזק מקיד בו. כשגוטנקס בו ראה שגוקו הגיע הוא הבין שאין לו סיכוי, והוא שאב את גוהאן והפך לגוהאן בו וקרע את גוקו. מה שמראה לך, שגוהאן בו יותר חזק מגוטנקס בו. כשגוטנקס בו הפך לפיקולו בו, גוקו אמר לו "עכשיו אפילו גוהאן יכול לנצח אותך". מה שמראה לך, שגוטנקס בו יותר חזק מפיקולו בו. אין שום השוואה בין פיקולו בו וסופר בו, אבל לדעתי פיקולו לא חיזק אותו בצורה משמעותית, אבל הוא העניק לו את החוכמה שלו (פיקולו הוא לוחם חכם מאוד) זה ברור שסופר בו יותר חזק מפאט בו. וככה נוצרה לך טבלה שכזאת: gohan buu > gotenks buu gotenks buu > piccolo buu piccolo buu > super buu super buu > kid buu kid buu > fat buu אני מקווה שהבנת אותי עכשיו.

king kazabubu

New member
אוי... אני אוהב ויכוחים כאלו...

הקאיושין אומר בבירור הרי שבו קיד הכי חזק... ואם שמת לב, אז גוקו נלחם בקיד בו אבל קיד בו ממש משחק איתו, הסיבה היחידה שהוא ניצח היה בגלל הגנקי דמה אני אכנס לזה מחר... אני עייף האמת... לילה טוב...

sonkun

New member
אוי... אני אוהב כאלה

שהם בטוחים שהם צודקים. וזה לא וויכוח, אם זה מה שאתה חושב, אז מצטער להודיע לך, אני לא מתווכח ברשת, זה דיון
הקאיושין אומר שקיד בו הכי רשע, לא הכי חזק. למה כולם מבלבלים בין זה? רשע לא אומר חזק.

ashkeloni

New member
אפשר להתערב?

הקאיושין באמת אמר שבו הפך להיות יותר רשע מסופר בו...אבל הוא אמר שזה הפך אותו לחזק יותר כי הנשמה הטובה של האיסט קאיושין גרמה להתחלש... תקנו אותי אם אני טועה...

sonkun

New member
הדאי קאיושין החליש אותו כי הוא היה

טוב לב. גם שאר לוחמי הזי החלישו אותו במידה מסוימת, אבל לא במידה של עוצמה, אלא במידה של רחמים, כלומר, סופר בו בצורותיו (פיקולו,גוטנקס,גוהאן) לא היה משמיד את כדור הארץ, כי יש בו יצר טוב, אבל לקיד בו אין יצר טוב, אז לא איכפת לו להשמיד את כל הגלקסיה. זאתי הסיבה שאנשים מתבלבלים. רשע לא אומר חזק!

sonkun

New member
הנה ניסוח של מישהו שאני מאמין שהוא

מבין יותר מכולנו ביחד. Super Buu 3 is the strongest form of Buu. Kid Buu, although weaker in strength, is totally insane and thus is the most dangerous.

king kazabubu

New member
מאיזה אתר הבאת את זה?

סתם שטויות.... אני לא מדבר סתם. אני יודע מה אני אומר. קיד בו יותר חזק ממנו. אם תנסה להזכר כשקיד בו מופיע לראשונה אז גוקו ווג'יטה צוחקים כי הם אומרים שהוא רק ילד וכו' אבל פרק אחרי הם מבינים שהכח שלו גדל ולא קטן.

sonkun

New member
טוב נמאס לי מהוויכוח הזה

הכוח שלו גדל כי הוא איבד את הטוב לב שלו, לא כי הוא התחזק פיזית. אני לא אגיב יותר, אז אל תטרח גם אתה

ansewrme1

New member
lol!

וג'יטה יותר חזק מגוהן באותה SAGA את זה אתה יודע נכון אז עם גוקו כSS3 ווגיטה כSS2 לא הצליחו לנצח את קיד בו זה אומר דבר אחד שגוהן בטוח לא היה יכול לנצח את קיד בו מה שהרג אותי זה איך תמיד הBAD GUYS יורים KI וגוקו ווג'יטה עפים אבל כשגוקו עושה גנקי דמה(שזה וקמהמה זה שני הדברים היחידים שהוא יודע לעשות) לא קורה לא כלום? ועוד דבר אין את כל צורות בו שהמצאת וזה רשמי יש FAT BU evil bu super bu kid buu וזה מדורג לפי חוזק כך שKID BU הכי חזק...

נאחסית

New member
*משפשפת עיניים*

המ... קזבובו זה אתה????......... לא יכול להיות *_* בהצלחה בבגרויות, איש. ואני מאוד מקווה שאתה צודק בקשר לרמה שתעלה.

למעלה