אוי... בוקר טוב לכם....

king kazabubu

New member
אוי... בוקר טוב לכם....

כן... אחרי עונה ארוכה מאוד של המון בחינות שאגב לא נגמרו אני חזרתי לפה. בזמן הקרוב אני חייב להודיע שהנוכחות שלי תהיה נמוכה מאוד אבל אני אהיה פה... זה בגלל בגרות בפיזיקה שהולכת להיות ב17... ובכלל עכשיו שיא הבגרויות שלי. בכל מקרה, אחרי שדיברתי עם מספר אנשים, אני חייב להגיד דבר אחד. הפורום הזה יעלה את הרמה שלו בחזרה למה שהיה לפני כמעט שנה.... אגב, עוד 13 יום יש לפורום הזה 9 חודשים...

saiyanit

New member
קאזבוב!!

קרו פה הרבה דברים כשלא היית פה.אני מבינה שאתה מודע לבחירות המזדמנות שהיו כאן?? וזה שההצפה התגברה..ועל הרמה הירודה שנהייתה לפורום בצער רב..ועל עזיבת חברים רבים

ashkeloni

New member
../images/Emo24.gifמה המצב?

ברוך שובך לפורום!!! איך הלכו לך הבגרויות שכבר היו? ובהצלחה בבגרות בפיזיקה... ומזל טוב לפורום!!!

Light woman

New member
וואו0.0 אתה חי! התחלתי לדאוג^^;

לפחות אתה כאן... בהצלחה בבגרויות!

קזבובו!!!!!

איזה יופי לראות הודעה שלך ^^ חשבתי ששכחת אותנו..דבר שהוא לא הגיוני כשאני חושבת על זה עכשיו.. עוד מעט יומולדת לפורום של 9 חודשים,איזה יופי ^^

Goggle Girl

New member
קאאאאאזיייייי-צ'אאאאאאאאן!!!!!!

*מתקפת צ'יבי סופר חיבוקי!!!* מהההה קורהההה?! מה נישמע?! בהצלחה בבגרויות! טוב לראותך בין החיים ^_^_^_^_^_^_^_^_^

king kazabubu

New member
חי?

לא הייתי מגדיר את עצמי בין החיים.... למען האמת הביגלה השמימי שתלוי לי מעל הראש מתחיל להעיק עליי....

Evil Beast

New member
שלום אדוני המלך!

אני מקווה שתהיה בחופש(אחרי כל הבגרויות) להעלות את הרמה(או שתהיה במפגש, עדיף גם וגם).. אני מאווד מקווה שתעלה את הרמה, אם לא, אני יודע איפה אתה לומד"^_^ בעצם, נו איפה שלמדת, אתם יודעים למה אני מתכוון... בכל מקרה. וולקאם בק, ובהצלחה בבגרות!

ashkeloni

New member
עדיין זה לא קבוע...

90 אחוז שאני לא אוכל לבוא...כי זאת קצת בעיה להגיע מאשקלון...

king kazabubu

New member
שאלה לי אליכם... מתוך עניין....

מישהו קרא את הסיפורים שבמאמרי הפורום?

ashkeloni

New member
וואלה...

לא ידעתי שיש סיפורים במאמרים... טוב...בחופש הגדול אני אקרא אותם...

sonkun

New member
אני קראתי

את ה double po saga, וזה דיי נחמד, אבל יש לי כמה שינויים שאם זה באמת היה אמיתי זה היה גורם לזה להיות מאגניב

sonkun

New member
אה וואלה, אז שמע

ההפיכה למרג'ין מחזקת, נכון? אז בסוף, איפה שגוג'יטה עושה ביג באנג דראגון פיסט, שוג'יטו יעשה גם מתקפה חדשה (ספיריט פלאש?
), אבל במקום שמישהו מהם ינצח, בדיוק לפני שהם פוגעים אחד בשני, העולם חוזר לקדמותו, אני יכול לדמיין את זה יותר טוב בסידרה, וככה אתה גם לא תדע לעולם מי חזק יותר. גם הקטע בסוף עפ פופו מיותר, אם זה נגמר ככה, כמו שכתבתי מקודם, ונגיד זה יהיה בתור סרט, זה יהיה מאוד מגניב.

למעלה