אוי,אתם לא מבינים..

אוי,אתם לא מבינים..

שמעתי דבר שנורא מתסתכל אותי עכשיו והתגובה שלי היתה "בא לי למות!"(חח לא באמת,סיגנון דיבור ראשלצניקי.סורי.) אוקי,אז החששות של מור,זוהר,וליאורי היו נכונות ביותר! היום ,כשקפצתי לבקר את החבר'ה שבג'סי..מעייני אמרה לי ש....היא שמעה ש..מאחדים את צופי נודד עם הקבוצות המשך! התנועה יכולה לשכוח ממני, בחיי! אני לא יוצאת לשניהם ביחד! מהי דעתכם בנושא?!(זה פתוח לכל השכבות)

jast

New member
רע. אבל כנראה אין ברירה.

את מעדיפה שיבטלו אאת הצופי נודד לגמרי?

חזוז

New member
מעולה

רק ככה אפשר להכיר אנשים באמת. לא סובל סמינרים, קשרים אמיתיים יש רק בטיולים מפרכים.

gloom

New member
רע

זה ממש מבאס.. אני בתור חבר שדכבת הפועל שלא היה לו צופי נודד חושב שזה לא צודק. צופי נודד צריך להיות רק של הקבוצה הקטנה ולא של הקבוצת המשך, אתם רק בתחילת התהליך של הקבוצות המשך אז אין באמת חיבורים בין האנשים בקבוצת המשך וזה הורס מהחוויה. לא צודק. ממש לא צודק.... לפחות לכם יש צופי נודד.

אני מסכימה איתך..

אני חושבת שזה בסדר שזה יהיה חלק מהתהליך,אבל כמו שאמרת לא בהתחלה שלו. בסמינר הראשון עדיין לא מכירים את כולם לעומק(אני חושבת)בצופי נודד אפשר לאכול סרטים (או שזו רק אני שתאכל סרטים?!
)וזה סתם יכול להרוס.. לדעתי צריך לדחות אותו לפסח או משהו כזה,שזה באמצע התהליךשל הקבוצות המשך. וזה מזה דפוק שלא עשו מאמצים בשביל למצוא לכם תאריכים, נראה לי התנועה מנסה להפטר מהסמינר-טיול הזה

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo71.gifיואב?0.0

יואאאאאאאב!!
אממ... הייD: זאת נטלי. מגונן... כן. לאמשנה
ובקשר לצופי נודד והקבוצות המשך: אני אישית ממש נגד
אז נכון שיש לי עוד כמה שנים חביבות עד אז, אבל עדיין. לדעתי זה הורס את היחודיות של כל מפעל|שקר| אבל זה מה יש, אז.... אני רק מקווה שזה חד פעמי.

שנושית

New member
אני חושבת אותו הדבר כמוך

בתור חברה לשעבר של שכבת הפועל באמת חיכנו (לפחות הקבוצה שלי וכול מי שאני מכירה) שיהיה צופי נודד כדי שבאמת ניהיה קבוצה קטנה כזו שעושה לבד וכשנימצאים באמת כמה אחדים אז באמת באמת יוצרים קשרים של ממש!!!! גם ככה כול מי שיהיה בבסמינר הראשון של ק. המשך או השני או הלא יודעת כמה לא כולם ישארו תראו... אותי..

ye ye

New member
לא!!!!!!!

אני אמות ואבכה וכל הקבוצה שלי תשנא אותי!!!! אני נוראית בטיולים, חלי בטוח תעיד =[

jast

New member
את לא נוראית...

אבל אני יכולה לדמיין את זה שתבכי (רמת אביב נווו "אמגגג נשברה לי הציפורן... איכככ בוץץץ... אההה עלתה עלי נמלה בזמן שישנתי..." וכאלה..) אגב, אתם יודעים שיש לי היום יומולדת?D: ( מהפורום רק נירית וחן התקשרו להגיד מזל טוב...)

ye ye

New member
מזל טוב!!

ולא בדיוק, יותר- "אין סיכוי שאני אוכלת את זה! איכס!" ו"לא הצלחתי לישון כל הלילה" ו"אני לא מסוגלת לעלות את העלייה הזאת!" (אני באמת לא מסוגלת =[ )

תראי...

זה אכן לא כייף שהם ביחד.. כי שני הסמינירים הם כלכך מדהימים. אבל אין באמת ברירה, אי אפשר שגם לכם לא יהיה צופי נודד כי יש בסמינר הזה המון המון דברים חשובים ומלמדים להתפתחות שלכם. אבל חן.. את לא מתמותי מזה.. זה כייף!! באמת שזה כייף. וזה לא משנה אם זה הפעם הראשונה של הקבוצה או לא... (אני עברתי את שניהם.. אז יש לי קצת הבנה בזה...)

פורה

New member
רגע רגע, לפני שאתם נלחצים, יש לי חדשה מרעישה!

טוב, היא לא כזאת מרעישה אבל היא כן עושה קול מסויים- אתמול הייתה לנו שיחת קבוצה עם מדריכה מצוות שומריה (קוראים לה שירן) והיא הדריכה ב"על המשמר" ובאמת שאלנו אותה מה מתכוונים לעשות בנושא (אחרי שכמובן הבהרנו את דעתנו בנושא והיא הייתה בערך ככה: "לאאאאאאאאא!!!!! אנחנו מתנגדים בכל תוקף!!! אני אעזוב את השומר הצעיר!!! לאאאאא!!!! זה יהרוס הכל!! עולמי חרב עלי!!!1" - משהו כזה,) היא אמרה שזה עדיין בתהליכים ושעדיין לא ישבו באמת באמת וחשבו על זה עם לוח שנה וכאלה, אז כרגע, אין תשובה, אבל לדעתי לא יאחדו את הסמינרים... חוצמזה שלפני שיוצאים לקבוצות המשך פי אלף הרבה יותר חשוב להתגבש בקבוצה הקינית ורק אז להתגבש בקבוצת המשך.. לדעתי. ולדעתי גם צריך להזמין את החבר'ה מצוות שומריה לפורום פה שיראו כמה רועשים וגועשים אנחנו... וחמודים כמובן. =]

עאע שירן הדריכה אותי בעל המשמר!

יואו פיו,איזה מזל שדיברו איתכם,אני שמחה ששומדבר לא סגור. אנחנו באמת רועשים!!את זה אפשר לראות גם לא דרך הפורום.כפרה עלינו=]

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אללה חוג 11! אוף נירית בואי נעשה מפגש-חוג! אני מתגעגעת לכולם! טוב, חוץ מתומר.. איייייייייפ];

חחחחחחחח הוא מסטול רצח../images/Emo6.gif

גם האיש שרץ 33 סיבובים וגם תומר
חחחח אני ממש מתגעגעת לכל החוג אוףףףףף מפגש חוג, חייבים!

ממש אין לי כסף.

נגמר, עשקו אותי מכל הכיוונים. ניפגש במפג של השכבה ונעשה לנו איזה שעה וחצי של החוג שנשב ביחד ונדבר לנו. אני עוד צריכה לנסוע לתל אביב פעמיים החופש. למפגש של השכבה ואולי אנחנו מופיעות שם. וזה עולה מלא כסף לבוא מפה לתל אביב וכבר לא נעים לי להסתכל לאמא שלי בעיניים.

למעלה