אוי אנשים......

la bella dama

New member
אוי אנשים......

דבר ראשון....והכי חשוב....שבת שלום!!! ועכשיו נתחיל להתלונן... קיבלתי עכשיו תעודות....ואוי...חיים זה לא היה כ"כ רע!אבל חפיף...אז ההורים מציקים...אבל אני יחיה... ונמשיך....היום יש לי תורנות ערב בחד"א של הקיבוץ...להגיש אוכל לכל מי שבא לאכול....ואז ביום שבת אני עובדת לפולין במשתלה... אבל אז....ביום ראשון...יש כנראה שביתה...ואז סוף סוף יהיה לי חופש!! אבל עזבו אותי....מה קורה איתכם אנשים?מה שלומכם?

Drorrrrrr

New member
גם אני קיבלתי תעודה ../images/Emo3.gif

איכסה פיכסה לה לה לה לה

la bella dama

New member
אבל אתה לא ישבת...

שורה לפני זה שמשחק בכוכבים של שלומי!!ובאהבה מעבר לפינה!!!ואני כן!!! חחחחחחחחחחחחחחח..... כי פשוט הראו לנו ת'סרט...ואז הוא לא לדבר איתנו...והוא בא לשבת שורה מעלי...כאילו...איה כבוד....ואז איזה מיליון פקצות באו ורצו לשבת לידו...אבל צעקו עליהם..אז אני נשארתי להיות הכי קרוב אליו....ואני כאילו בכלל לא מכירה אותו...ואני הייתי הכי אדישה שיש...ואוי...איזה קטעים יש בבצפר שלי!!!חילקו היום די וי די למישהי...וגם אני רוצה! וכן..אני שרוטה עכשיו!

escaping

New member
../images/Emo12.gif

איזה דיוידי? אני ישבתי שורה לפני עידן רייכל בסרט בסנימטק

la bella dama

New member
מסתאבר....

שיכלת לקנות כרטיס הגרלה ב5 שקל....והיום עשו הגרלה ונתנו למישהי די וי די...ועדיין...הזה מהכוכבים של שלומי יותר שאווה!! ואיך קיבלת 95 בכימיה?!את רוצה להסביר לי?!כי אני קיבלתי הרבה פחות!!אבל הרבה!! חחחח...

Chandler Rulz

New member
ואני ישבתי ליד אליעד נחום בסרט..

"קיל ביל I".. הוא בא עם אבא שלו.. וזה היה ליד-באותה שורה

escaping

New member
קוליוס....../images/Emo45.gif

עכשיו, את זה אני יכולה להבין. זה מישהו מפורסם! D: מישהו פה ביקש חתימה?

la bella dama

New member
אני עדיין אומרת...

שהוא צריך לבקש חתימה ממני.....חח כי הוא ישב איפה שאני ישבתי והוא דיבר איפה שאני דיברתי ובכלל שכל המפורסמים שמופיעים פה באולם צריכים להרגיש כבוד..מהעובדה שאני הייתי שם לפניהם...הם מופיעים על הבמה שדנה גורן הופיעה בה....

jenngirl

New member
יווווו הוא כזה חתיך../images/Emo99.gif../images/Emo82.gif

ראינו כל השכבה את הסרט שלו בסינמה סיטי שבוע שעבר! :D אולי אני ורובי נשדרג את היחסים שלנו?

la bella dama

New member
אני רובי כבר שידרגנו את היחסים שלנו

וילדים מטמטמים מהכיתה שלי בחלק ששואלים אותו שאלות שאלו בצחוק מה זה לשדרג..אוי...י"אניקים...אבל היה קורע...ואם את רוצה לדעת הוא בן 20 ואין לו חברה...אז את מוזמנת לנסות....ועכשיו אמרו לי שקוראים לו אושרי כהן...אז ישבתי קרוב לאושרי כהן...איזה כיף לי!או שלא!חחח

jenngirl

New member
דההה אני יודעת שקראו לו../images/Emo82.gif

אושרי כהן. פאק הייתי בטוחה שהוא רק התגייס לצבא!
טוב נו 5 שנים זה לא הרבה

la bella dama

New member
אבל אני לא ידעתי שקוראים לו ככה...

והוא התגייס לפני חודשיים והוא ביחידת ההסרטה של חיל האוויר...עוד משהו שאת רוצה לדעת?חחחח

escaping

New member
אממ.. את יודעת במקרה

אם השיער המקורי שלו בלונדיני?
לא סתם... תתעלמו ממני... *חסרת חיים* אני מארגנת את כל הברכות לכרטיס ולקחתי הפוגה קצרה...D: יש 30. בסך הכל שלושים.

escaping

New member
נו יאללה!../images/Emo13.gif

לא יכול להיות כל כך גרוע בתעודה... נכון?
ממ... טוב. אני שותקת... את התעודות שלנו נקבל ביום שישי הבא. אבל אני כבר יודעת שבערבית יש לי מאה *מלאך* במתמטיקה 80
ובכימיה 95. ממ... זייהו:)

jenngirl

New member
את!../images/Emo82.gif

יום חמישי אני רוצה לראות 'תך במסנג'ר!

למעלה