אוי אנשים...

אוי אנשים...

מה שלומכם אנשים?.... לא הייתי פה כבר שלושה ימים.. אז אני לא ממש יודעת מה קורה... מה שלומך סוורוס?.. אנשל?... טייגר?... קשכפית?...זהר?..נערה בהפרעה?.. וואי אני משועממת!!!...

סקאברס

New member
משועממת?

על תהיי......מה שלומך?????????????????????????????????????.... חמודה..........מתגעגע אלייך סווף סוף...דאגתי לך..באמת... ספרי מה עובר עלייך

אווי אתה לא יודע כמה משעמם לי!!!

אצלי הכול חראגעיל.... אני מבינה שגם אצלך....:):):) אוף אני לא סובלת את החום הכבד הזה.......... אני ישנה על הספה במרתף כבר שלושה ימים כי בחדר שלי חם!!... אני שונאת את הקיץ המסריח הזה!!!! נו שיחזור כבר החורף................. בשישי שבת הייתי אצל חברה... היינו אמורות ל.... אבל לא היה ... הלכנו לפגוש משהו אבל לא מצאנו אותו.... מזה התבעסנו... אז סתם ישבנו ועישנו בעיר....... נראה אולי השבוע..... הלוואי... טוב.. זזתי להתמכורות השנייה שלי.... טלוויזה... וואי לכמה דברים אני מכורה כבר.... נראה.. טלוויזה זה היה הראשון.. אחרי זה קולה, סיגריות פורום וזה בנתיים..... ביי לכם לעכשיו..

היי הייי היי!!!

ממצב לכם כולכם!?!?!? אותי שכחת הא?!מה איתי?
אם את שואלת,וגם אם לא-אני בסדר....הכל טוב ואפילו מעולה-שבוע לא נגעתי...נטינג!!נדה!!!
יופי לי. סוורי היקר והחמוד שלי...מסכן.... לא יפה מה שהיא עשתה הרעה הזו...מממממש לא יפה....ככה ללכת בלי לומר שלום!??!!?בלי כלום!?!!?רק מכתב מסכן!? הייתי דופקת בה כאפה(אני-לא אתה...לבנים אסור להרביץ לבנות...אף פעם!)עצבנית...ככה להרוס אותך
אל תשים!!!היא לא שווה את זה...כוסית,יפה,אפילו אם יש טיפה שכל-שוווווום דבר לא שווה בשביל לעשות לך מצב רוח רע... אז זהו-הלכה-שתלך קיביני...(יש פה צנזורה לא?
) רק אל תכנס לרומן הזה עם ההירואין שוב וחזק מידי...אתה עוד עלול להיות נרקומן רציני-והכל בגלל דיכאון והרגשה זיפתית...חמוד-תקלוט- אתה אחלה בן אדם!!!אתה שווה הרבה!!!ואתה בן אדם טוב...ורגיש...אז מי שלא מבינה את זה-שתקפוץ מהחלון הקרוב! צריך להיות טיפש לפגוע באנשים ככה,בלי רגש,או עם זיוף של רגש... 8-S אני כאן בשבילך,תמיד. אוהבת, טיש המעוצבנת(משתתפת בעיצבונך!)
דבר אחד פשוט יכול להציל חיים-ה
אז אני מוסרת לך 10000000000000000000000000000000כאלו....

סקאברס

New member
טיש יקרה

התגעגעתי אלייך....זה בסדר הששלמתי אם העובדה הכוואבת.....החיים.. או אולי כאב זה משהווא שצריך להשלים איתו ולא להיתעצבן...את יודעת אחרי מה שעברתי בימים האלה...כבר שום דבר לא ישבור אותי.. רק הרואין....ולצעררי כבר ניכנסתי לזה עמוק...אני מרגיש שאני צריך לקחת בשביל להעביר את היום..אחרת מתחילים אי נעימויות.....הסטלה מפיגה את כול הכאב הזה...נו מה לעשות......אבל אני יצא מיזה..אם לא על ידי גמילה אז אם תחליף רפואי.... אני מוסר לך חיבוק אחד גדול גדול...כזה כמו בלון... שיהיה לך לעוד שבוע בלי שום טיפה

טיש טיש טיש טיש!!!!

וואי וואי וואי וואי!!1... אנימ-ז-ה!!!מצטערת!!!!!!!!... סורי סורי סורי..... מה איתך?..הכול בסדר??...שמחה בשבילך שלא נגעת.... טוב ולעניין אחר...סוורוס, טוב פה יש לי קצת בעיה... כלכם יודעים מה הייחס שלי לסמים אבל עדין... אתה רוצה לצאת מזה... אז בשבילך אני מקווה שתצליח... בשבילך..לא בשיבל שיר או אבא או אמא או אנשים בפורום...רק בשבילך!!!... זאת הדרך היחידה בשבילך לצאת מזה!!...

tiger

New member
יקירתי השיעמום זה האויב מיספר 1

ולא הערבים כמו שנהוג לחשוב ,אולי חוץ מאלה שמיתאבדים אף על פי שאני מכיר כמה באופן אישי שהיתאבדו ביגלל השיעמום

סקאברס

New member
וגם מפתיע...

מתי נמרים הופכים לצנון..איזה קרטון בלעת נמר מיסכן? או אולי התבאסת... על תידאג..אני מייד קורא לאליעזר ואישתו..וביתו..ונכדתו..(הכוסית) ולכלב..ולחתול..ולעכבר..ובסוף בסוף אני..ונמשוך אותך החוצה...

למעלה