אוי, אני רותחת!!!

אוי, אני רותחת!!!

נכנסתי אליכם לפורום וברכות חמות על הפורום החמוד הזה. בדף הקהילה שלכם יש המלצה לאתר מסויים. תסלחו לי חברים אני בהלם ואני רותחת. מדי פעם מתפרסמות כתבות שלי באינטרנט בנושאי איפור וטיפוח. בעלי האתר פנו אלי לכתוב ואני סירבתי מסיבות השמורות עימי. חברים יקרים תראו מה הם עשו, פשוט גנבים!!! http://www.cosmic-girl.co.il/job.html כתבה מהאתר שמומלץ על ידכם וכתבה שאני כתבתי לפני כמעט שנה וחצי מצאו את ההבדלים ... http://www.yofi.co.il/cosmetics/tips16.shtml

angelina1

New member
אתי היקרה.. אני מצטערת על המקרה

ושדבר זה העלה את רמת עצבנותך... האתר אשר מומלץ על ידינו הוא אתר אשר נבנה ע"י נערה צעירה וממנו לקוחים גם מאמרים מאתרים אחרים. אני אינני חושבת שעלייך לכעוס אלא עלייך לחוש כבוד שמאמרך היה טוב מספיק כדי להופיע באתרה של אותה נערה. כדי לסדר את העניינים אני חושבת שעל מפרסמת האתר - אותה נערה- עליה להמליץ בכתבה זו מאיפה היא לקוחה וע"י מי נכתבה... אקווה שהעניין יוסדר בהקדם. ממני- לריסה.

אני נורא מצטערת שזה הרגיז אותך

זה באמת לא היה בכוונה תחילה פשוט הפנו אותי לכתבה והיא באמת הייתה מענינת אז צירפתי אותה לאתר לא בכוונה רעה או משהו כזה אלא אולי שתעזור לעוד אנשים אם את מעונינת אני אוריד אותה רק תגידי

יולי יקירתי, מן הראוי כשמעתיקים

ממישהו או מצטטים אותו לציין את מקורותייך. אינני מבינה איך אפשר לאסוף חומר שאנשים כתבו, להשתמש בלשונם, ולהתהדר באתר הצופן בחובו חומר מעניין ביותר ולאסוף לעצמך קרדיטים ורייטינג? אגב, זו עבירה על החוק.

טוב היא יכולה לכתוב שאת כתבת את זה

וככה הכתבה שלך גם תיהיה יותר מפורסמת את לא חושבת!? ואז את תקבלי את הקרדיט.

ובכן זה רעיון

קודם כל אתי ממש לא אספתי קרדיטים המטרה של האתר הוא לעזור ולא להתפרסם או כל דבר אחר שאת חושבת אני נורא מצטערת שזה פגע בך ותודיעי מה תרצי לעשות או להוריד את הכתבה או להוסיף לך קרדיט עליה

ליאן.

New member
בעקרון, אסור לפרסם ללא אישור,

כך שקצת מטופש לקודם לפרסם ורק אחר כך לבקש..

ליאן.

New member
כדאי שקודם כל תסירי במהירות

את כל הכתבות באתר שלך שלא את כתבת אותן ולא קיבלת עליהן אישור מוצהר, מכיוון שהדבר נקרא גנבת זכויות. אסור לפרסם ללא אישור, מכיוון שזאת גנבה לכל דבר. מותר להוסיף קישורים לכתבה המקורית, ללא אישור.

למעלה