אוי אני וההגיון שלי
היום הייתי עייף במיוחד, אין לי מושג למה, אבל ישנתי פעמיים במהלך היום.. בכל מקרה, בבוקר זכרתי שני חלומות באופן -מלא- ויכלתי לזכור את שניהם, והצלחתי בגלל שאמרתי לעצמי מליון פעם "הלילה אזכור את כל החלומות שחלמתי" לפני השינה.. בכל מקרה, הייתי עייף, אז חזרתי לישון, ואז חלמתי חלום (אני לא רוצה לספר עליו, הוא קצת מביך
), בכל מקרה, אני לא יודע אם זה היה צלול, אבל כשקמתי אני קמתי בבהלה כזאת, ואני לא זכרתי את החלום, אני חושב שאשכרה חלמתי אותו - אבל הוא היה במודעות נמוכה במיוחד. בכל מקרה, בחלום יכלתי להרגיש תחושות וזה היה ממש אמיתי, אבל הקטע הכי מעצבן הוא, שאני זוכר שבחלום!! בחלום! אני עשיתי בדיקת מציאות, הסתכלתי על היד שלי (שרשמתי עליה "במ" לבדיקת מציאות) כדי לראות אם אני חולם, וזה היה עדיין במ!!!! אוף
אולי זה עבד אבל לא עבד? אולי זה עבד אבל רק עם צלילות נמוכה? מישהו יודע אם אולי לא עשיתי את הבדיקות טוב? :S הייתי מסתכל על היד, שואל את עצמי אם אני חולם, ואז שוב מסתכל כדי לראות אם השתנה משהו. אוף זה כזה מבאס!!
היום הייתי עייף במיוחד, אין לי מושג למה, אבל ישנתי פעמיים במהלך היום.. בכל מקרה, בבוקר זכרתי שני חלומות באופן -מלא- ויכלתי לזכור את שניהם, והצלחתי בגלל שאמרתי לעצמי מליון פעם "הלילה אזכור את כל החלומות שחלמתי" לפני השינה.. בכל מקרה, הייתי עייף, אז חזרתי לישון, ואז חלמתי חלום (אני לא רוצה לספר עליו, הוא קצת מביך