אוי אוי אוי

אייל_18

New member
אוי אוי אוי

פתאום עכשיו, קלטתי, שמאוד יכול להיות שמחר בערב יימשכו עיצומי העובדים ברשות השידור, והתוכנית של מני פאר לא תשודר! הכתובית של "עיצומים, עמכם הסליחה" כבר צוברת הרבה שעות מסך אצלם מאז יום שישי... מה יהיה? יכול להיות שנאלץ להמתין עד ה-13 למרץ?

טליה ג

New member
תחרות מלכת היופי בערוץ 2

ושרית חדד אמורה לבצע שם את השיר שלה לאירוויזיון. אבל אל תדאגו, ערוץ 1 ידאג כבר לשדר את השיר לפני ה-13, כדי שהחשיפה הראשונה תהיה אצלו.

Yaniv-DC

New member
סופית - אין שרית.

תוכניתו של מני פאר לא תשודר הערב.

OUT GAY

New member
שמענו את השיר!!!

השיר הושמע פעמיים באאוט ביום ראשון-אחלה שיר.שקט. דומה ל"שמע ישראל" ולLOVE SHINE THE LIGHT

Yaniv-DC

New member
סליחה, תקלה.

תוך כדי שירשור ההודעות שלכם בנוגע לשביתה, הפתיע אותי התפוז בהעלמת חלק נכבד מהשרשור. הן לא מופיעות על גבי הפורום, הן לא מופיעות במחוקות, ותוכלו למצוא אותם בכרטיסים האישיים שלכם. אבל, אם תלחצו על הנקודה הכחולה כדי לפתוח את ההודעה בדף נפרד, תגלו הודעה אחרת לגמרי מימיו הראשוהים של הפורום. איך ולמה זה קרה? אין לי מושג. אז רק שתדעו.. יניב

בוסון

New member
ודעתך....

ודעתך ותמכתך בקשר לערוץ הראשון הזוועתי החובבני והמיותר ?

Yaniv-DC

New member
כמה דברים.

אני מקווה שהפעם נצליח, זו הפעם הרביעית שאני כותב הודעה זו (אחת הפעמים נעלמה ביחד עם שאר השרשור...) ראשית, הכעס שהובע כאן, פקסים זועמים למחלקת תוכניות בידור, הובא למחלקה הלא נכונה. השידורים הושבתו ע"י הטכנאים, לאחר שקוצצה משכורתם. לא, אין צורך לרחם עליהם, גם לאחר שרן גלינקא הורה על קיצוץ ב-15% מהשעות הנוספות, משכורתם עולה על 30 אלף ש"ח. הטכנאים ה"פגועים" החליטו כי לא יתכן שהערות יעביר תקציב מתקציב תשלום המשכורות לתקציב הפקות, והשביתו את השידורים. לכן גם מי שכתב (ואני לא זוכר מי זה היה) שהערוץ אינו מסוגל לשלם משכורות לעובדיו, לא ממש יודע על מה הוא מדבר. 30 אלף ש"ח זו משכורת שגם אני הייתי מוכן להסתפק בה. לגבי השאלה ששאלת קודם - כן, ערוץ 10 חסר טעם, ויש לסגור אותו הרבה לפני שיעשו את זה לערוץ 1. למה? בגלל זה. חוץ מזה, אני שמח שאוצר המילים שלך רחב ומשובב נפש. בבניין ציון נתברך, יניב

למעלה