אוי ,אוי,אוי

אוי ,אוי,אוי

לא הייתי פה 4 ימים ותראו מה פיספסתי...(אההמממ...למרות שאולי זה הועיל למצב הנפשי שלי) מורנינג הלך...וג´סטין בא. יופי.*בכי קורע לב המסתיים בקריאות שימחה בסיגנון יפי!!!*(אבל חלילה לא התלהבות) טוב נו...לפחות משהו,סליחה,מישהו מזרים את הפורום... נראה,נראה תקווה מהולה בפחד עמוק אור הצפון

wicca_sphere

New member
את שמחה..?!

את מרוצה מהעסק ש"כוכב השחר" הלך וג´סטין בא? את ממש רואה פה את הניגודים של שחור ולבן. אחד, שכל רצונו היה לתרום לידע של כולנו ולעזור הלך. ואחד, שכל רצונו זה תשומת לב ולהעליב אנשים ולרשום את דעותיו שלו (שלדעתי מוטעות) איך נפלו גיבורים (הפורום של תפוז)

Justin Angel

New member
טוב , נמאס לי

אתה מטומטם בכל משמעות המילה. כל מה שאתה יודע עליי זה שאני לא מסכים עם הדעה שלך על צאקרות. ומכאן אתה מסיק את הפרופיל הפסיכולוגי המעמיק הזה שלי. רגע? למה לעזעזל אכפת לי מה אתה חושב? אתה חושב שמאגיה זה חלק ממיסטיקה בכלל... וזה באמת החלק העצוב כאן...

לא ,אני לא שמחה

שמורנינג סטאר הולך. אני תוהה איזה חלק של "בכי קורע לב" לא הבנת... אני פשוט שמחה שמשהו קורה,זז...כי אם מורנינג היה הולך ואף אחד לא היה מצטרף היה די שקט פה...אז...

nepthys

New member
אני לא מבינה אתכם

ג´סטין הרבה פעמים כאן שינה את דעותיו לאחר ששמע טיעונים של אחרים, ההבדל היחידי הוא שכשהוא לא הסכים הוא אמר את זה בכנות ולא העמיד פנים שהוא פרופסור למאגיה כמו רוב הפורום כאן... ובמיוחד בהשוואה למורנינג סטאר.. ג´סטין לא פונה אל אנשים בצורה סופר מתנשאת, תוך כדי העמדת פנים שהוא נורא סלחן לטעויותיו של האחר, הוא לא פונה אל אנשים כאל "ידידי הטוב" כאשר הוא מבשר על טעותם בגיל ורינה כאילו זה משנה במיוחד. כשהוא מדבר על משהו שיכול להיות שהוא טועה בו, הוא מבשר על זה, שלא כמו רוב האנשים כאן שחייבים להצהיר שכל מילה שהם אומרים היא אמת מדעית. אני חושבת שכל הפורום הזה פשוט מגעיל בכמה שהוא מתנשא וחושב את עצמו. וגם אם אתם עדיין לא סובלים אותו, אתם כנראה לא ראיתם איך הפורום הזה היה לפניו. הוא פשוט היה נקודת מפגש לאנשים לא רציניים שרוצים להשוויץ בידע המועט שיש להם וביחס המזלזל שלהם למשהו שהוא כל כך חלק מהחיים שלהם עצמם, בלי שהם ידעו על זה.

זוהי

New member
קשה להבין.....

כשמראש מביעים עמדת נגד ומתגוננים מפני כל אחד אחר שסותר את דעותיך אמ...לא להבין לא נכון - דסטין אנג´ל....טוב שמישהו מכניס לפורום הזה פילפל.....לא שאני אומרת שהמקום לא טוב....טוב אני מתחילה לקשקש

זוהי

New member
קשה להבין.....

כשמראש מביעים עמדת נגד ומתגוננים מפני כל אחד אחר שסותר את דעותיך אמ...לא להבין לא נכון - דסטין אנג´ל....טוב שמישהו מכניס לפורום הזה פילפל.....לא שאני אומרת שהמקום לא טוב....טוב אני מתחילה לקשקש

זוהי

New member
קשה להבין.....

זוהי

New member
אהההה......שלח יותר מדיי פעמים....

אינטרנט איטי....תבינו סורי... :)

זוהי

New member
וואלקם באק ממוצ´קה......

ו...הנווד אמר שלא סופי..... ו...ג´סטין מרגיש מאויים ממדיאה - נראה לי שבסוף הפורום ישאר בלי שלושתם... וול....גם זה קורה SזוהיS

למעלה