אוי אוי אוי...

lonestar2003

New member
אוי אוי אוי...

אני לא מגיעה לרמה של הפנטזיות ואני לא מתיימרת להגיע. אני רוצה לשתף, ברשותכם. לפני כמה ימים התחלתי לעבוד בעבודה זמנית. האחראי עליי, הוא אחד האנשים הסקסיים עלי אדמות. השמועה היא שיש לו איזה בחורונת כוסית בת 17 (הוא בן 25 לדעתי), אבל שמועה נוספת גורסת שהוא מתעסק עם העובדות. כך או כך, אני רוצה את הבחור הזה בטירוף! היומן שלי מתמלא בשמו דף אחר דף. מה אני רוצה לעשות לו... אני מאמינה שהזמן עושה את שלו ויעשה את שלו ויקרה מה שצריך לקרות. כשאני מדברת איתו, ענייני עבודה, זה ממש כמו סצינה לקוחה מ"אלי מקביל". אני רואה את פניו הנאות ומחשבות מלאות תשוקה ותאווה עולות במוחי. אני שם ולא שם. אורחת זמנית בארץ הדמיון והפנטזיה. מה הייתי רוצה לעשות לו. יותר נכון, מה הייתי רוצה שיעשה לי... לשכב עם האחראי זו אכן פנטזיה ואם תראו את הבחור המדובר, תבינו שלא מדובר בפנטזיה ממוצעת של לשכב עם האחראי, אלא פנטזיה של לשכב עם אחד המדהימים, שהוא במרה גם האחראי עליי... טוב, אני עייפה ולא חושבת בהגיון. בוקר טוב לכולם. קארין.

Sefy

New member
ברוכה הבאה לפורום! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

lonestar2003

New member
תודה רבה.....

אחלה פורום !! יש למישהו עצות איך לפתות את הבחורון הנאה הזה? אני רוצה שזה יבוא ממנו. השאלה היא איך להביא אותה בהפוכה. איך לגרום לו לרצות וליזום... (אני נראית טוב, אז זו לא צריכה להיות בעיה כזאת גדולה, אני משערת...) בכל זאת, פורום יקר, אשמח לקבל תגובות...

lonestar2003

New member
אולי? - עזרה!

חברה טובה שלי, שאין לה מושג בבנים, אבל עזבו, ייעצה לי פשוט לעזוב. להתנהג בקרירות, באדישות. כאילו הוא לא מעניין אותי אפילו לא בקצת. לשדר לו יחסי עבודה ותו לו. בלי ציחקוקים כאלה ונגיעות קלות, שמרמזות על מה שבא לי לעשות לו. היא אומרת, ובצדק, שלפעמים אדישות יכולה לשגע את הבן אדם. (ממש כמו שהאדישות שלו אתמול ספציפית, בין אם היא היתה מכוונת ובין אם לא, שיגעה אותי!) הוא נראה מצויין ובטח הרבה בחורות זורקות את עצמן לרגליו. אז אולי כדאי לשדר לו את ההפך. סוג של "לא שמה זין עלייך. אתה לא מעניין אותי". הלוואי והיה לי מישהו אחר שהיה מסיט את מחשבותיי ממנו. מה אתם אומרים? אדישות היא הדרך לכבוש שובר לבבות?

Sefy

New member
...Not Always

It Depends on the guy, sometimes being cold to him, will drive him away from you so far you won't reach him even if you started to do some changes in your life. Since i'm a guy, I really don't know how to tell you to catch guys So we'll wait for the women to answer you

אני עם ספי.

התנהגות כזו יכולה לצנן אותו לגמרי. אני אל יודעת מה סוג העבודה שלך לכםן לא יכולה להגיד לך מה בדיוק אני הייתי עושה אבל - קודם כל, להתלבש ככה שהוא ישים לב.. להריח טוב תמיד
להתכופף אליו בלי בושה ככה שיקבל "נקודת מבט" נוספת לשאול שאלות כמו "מה מדליק אותך?" בהתאם להקשר ואם כל זה לא יעזור, להישאר איתו לבד בהזדמנות, להתקרב אליו ולהגיד לו שהוא בדיוק הטיפוס שלך, שאת מקווה שזה לאמביך אותו אבל היית מאד רוצה להתקרב - ותתקרבי. אל תהססי לגעת בו, ליטוף על היד יכול להעבור מסר.. בקיצור - אם תתביישי - תתייבשי ואל תשמעי לחברה שלך - אמרת בעצמך שהיא לא מבינה בגברים..

Sefy

New member
ואם מה ש"השכנה שלך" אמרה לא עוזר

אז הגבר הזה צריך בית חולים דחוף!

lonestar2003

New member
אולי? - עזרה!

חברה טובה שלי, שאין לה מושג בבנים, אבל עזבו, ייעצה לי פשוט לעזוב. להתנהג בקרירות, באדישות. כאילו הוא לא מעניין אותי אפילו לא בקצת. לשדר לו יחסי עבודה ותו לו. בלי ציחקוקים כאלה ונגיעות קלות, שמרמזות על מה שבא לי לעשות לו. היא אומרת, ובצדק, שלפעמים אדישות יכולה לשגע את הבן אדם. (ממש כמו שהאדישות שלו אתמול ספציפית, בין אם היא היתה מכוונת ובין אם לא, שיגעה אותי!) הוא נראה מצויין ובטח הרבה בחורות זורקות את עצמן לרגליו. אז אולי כדאי לשדר לו את ההפך. סוג של "לא שמה זין עלייך. אתה לא מעניין אותי". הלוואי והיה לי מישהו אחר שהיה מסיט את מחשבותיי ממנו. מה אתם אומרים? אדישות היא הדרך לכבוש שובר לבבות?

aaronc76

New member
אם לי היה קורה המצב...

אם היתה בחורה במצב כזה אצלי , שרוצה אותי... הייתי מצפה שתבוא אלי ותגיד לי בפנים ! או לחילופין "רמז" עבה כגון : 1.מישוש גופי בזמן הפסקת האוכל. 2.תיקח אותי לשרותים ותעשה בי מעשה מגונה. 3.תחרמן אותי בכל מפגש , מיקרי או לא מיקרי . 4. וכו' וכו'. לסיכום - אני בעד ישירות !! תגידי ותעשי , אל תחכי לאף 1 ולשום דבר שיקרה מעצמו !!!

lonestar2003

New member
רק ש...

בעיה אחת קטנה, יש לו חברה כוסית בת 17 (לא שזה מאיים עליי. אני בת 21 ונראית מצויין). זה הרעיון הכללי שיש לו חברה, ברשמיות. השמועה היא שהוא גם נותן מהצד. (טוב, נו, מה בחורה בת 17 כבר יכולה להעניק? חוץ ממין אוראלי, כמובן...) אז ישירות לא באה בחשבון, למרות שאני מאוד אוהבת ישירות ואני ברב המקרים ישירה עם בנים ויוזמת (זה כיף...)

טוב אז אין לך אלא

להפגין נוכחות. שירגיש שאת שם.. בשיחות טלפון את יכולה לזרוק "בצחוק" שהאחראי הסקסי שלך שם ואת צריכה להקדיש לו קצת תשומת לב.. דברים כאלה. אם הוא באמת נותן צדקה לנזקקים, הוא ייתן גם לך.

למעלה