אוי אוי אוי

מצב
הנושא נעול.
אוי אוי אוי

אוי אוי אוי
חזרתי רק עכשיו - אני מסתכל במסך ולא מאמין. אדום בוהק ! מה קרה היום ? רק עזבתי לכמה שעות וכבר הבורסה משתוללת ? מזל שאין לי מחלת לב.

למישהו יש השערה ....

אוי אוי אוי
חזרתי רק עכשיו - אני מסתכל במסך ולא מאמין. אדום בוהק ! מה קרה היום ? רק עזבתי לכמה שעות וכבר הבורסה משתוללת ? מזל שאין לי מחלת לב.
למישהו יש השערה ....
מה יהיה בשבוע הקרוב..?הבורסה תמשיך במגמת הירידה החדה של יום חמישי או שתפתח בשבוע בהיר ותעלה חזרה לשיאים חדשים?

mike00

New member
ממבט קל במפה

למישהו יש השערה ....
מה יהיה בשבוע הקרוב..?הבורסה תמשיך במגמת הירידה החדה של יום חמישי או שתפתח בשבוע בהיר ותעלה חזרה לשיאים חדשים?
ממבט קל במפה
הסינופטית,הייתי אומר מעונן חלקית עד בהיר. ורצוי שגם תחכה לנסדאק,יש השפעה על מה שקורה אצלנו....

Warren Buffett

New member
תחזית בערבון מוגבל (אין אחריות../images/Emo140.gif)

למישהו יש השערה ....
תחזית בערבון מוגבל (אין אחריות
)
מדד המעו"ף התחיל היום לתקן והתמיכה הבאה מצויה באיזור 881 נקודות. זאת, מבלי שידוע עדיין איך יסתיים המסחר מחר בחו"ל, לתוצאות המסחר בחו"ל עשויה להיות השפעה על ההסתברות של התחזית הנ"ל להתגשם. זו דעתי.

Warren Buffett

New member
תבדוק את המקלדת שלך

אוי אוי אוי
תבדוק את המקלדת שלך
יצא לך בטעות שלוש פעמים אותו דבר (אוי).

שישי שלום לכולם

אוי אוי אוי
שישי שלום לכולם
צפי ליום ראשון ? אם הנאסד"ק יאיר לנו פנים היום, לדעתי יום ראשון דשדוש שיעבור לעליות קלות.

anavi131

New member
ירידה לצורך עליה...בריא מאוד..

אוי אוי אוי
ירידה לצורך עליה...בריא מאוד..
מניות הנדלן משכו למטה והתחילו גל מימוש של 10-15% לדעתי והגיע הזמן. בכל מקרה המעוף צפוי לסגור את השנה מעל 950 נק' .

מצב
הנושא נעול.
למעלה