אויש

לירננה

New member
אויש

פגשתי מישהו והתחלנו קצת להיפגש.זו ממש ממש התחלה אני עדיין לא יודעת מה בדיוק קורה אבל היה נחמד יחד. זה יכול להגמר כל רגע,ויכול גם לא כבר מזמן לא היה לי קשר עם מישהו, אפילו קצר. ואז.. היום פגשתי במקרה כשהייתי עם חברים עוד מישהו חמוד מקסים חכם חתיך ופתאום... נמשכתי אליו אין לי מושג מה קורה איתו אם הוא בכלל פנוי אם בכלל הוא גם חשב על זה. אבל הוא נתקע לי בראש ולא יוצא. וזה מבלבל אותי נורא עכשו עם זה שאני יוצאת איתו. כי פתאום נכנס משהו זר, ואני לא מצליחה לנתק ולהפריד. וזה מבלבל אותי. ואני לא מצליחה לחשוב בבהירות ולהבהיר לעצמי מה אני מרגישה. איך זה עובד ככה? שאו שאין כלום או שיש שניים בראש
?? אויש

בלאגנית

New member
ככה זה כשמתחילים לקבל תיאבון....

החוכמה זה ללכת בהיגיון ולדעת שיש לבני אדם את הנטיה הזאת... מתוודעים למשהו חדש אז מקבלים תיאבון...לפעמים זה תיאבון מסוכן....

חוק מרפי ../images/Emo13.gif

מציעה לך כן לנסות להתמקד כרגע בבחור הראשון שפגשת, כי איתו את כבר בקשר, נכון את לא יודעת מה יהיה אבל אף אחד לא אומר שאולי עם הבחור השני יהיה לך קשר מדהים וכו'- העתיד נסתר מאיתנו וזה מה שקסום ויפה בו.

magenta73

New member
אז הוא עשה לך את זה, סבבה...

זה לא אומר שום דבר. יש כאלה, כשהם בזוגיות, ואם הם מסתכלים על בחורה אחרת, ישר משליכים את זה על זאת שאיתם, כי כנראה היא לא עושה להם את זה מספיק... כאילו שברגע שהם בזוגיות הם צריכים להיות עיוורים לכל הגירויים שבעולם... והרבה פעמים, סוגרים את הבאסטה כי נדלקו על איזו בלונדה שהולכת ברחוב... עצוב. עצוב מאוד. מותר להסתכל על אחרים, זה טבעי, כל עוד לא עושים מעשי זימה, הכל בסדר. אנחנו בני אדם. יש לנו חושים, יש לנו עיניים... ומה לעשות, במיוחד כשאנחנו בזוגיות ודברים "זזים"... אנחנו ש מים יותר לב לגירויים מבחוץ, שאולי קודם לא היו עושים לנו את זה, כי היינו כבויים. ושיהיה לך בהצלחה עם הבחורון (הראשון).

למעלה