אויש

מירייי20

New member
אויש

כן. אותם השבבניקים נמעסו עלי כבר. זה שהכרתה אותי בפנים זה לא אומר שיש לך זכות לצעוק ברחוב שהייתי חרדית.. ולאמר את שם השכונה של הורי.. וזה לא רק אתה. כן אתם השבבניקיקים הארורים שאמרתם לי שאתם קוראים תהודעות שלי בפורום- נמעסתם. זה ששנאתי חילונים פעם והייתי נגד. זכותי לחשב אחרת. ואתם מצידי תמשיכו להסתתר ולחיות בפחד... פחח

muli ben

New member
עושין פסין...

(פרק בעירובין, למי שהספיק לשכוח...)

מירייי20

New member
דרך אגב

נמעס לי מהחיים. אבל עדין יש לי חששות לגבי גהנום. אז אין אומץ..

בקשר לגיהנום

אני מוכן לקחת על עצמי את הגהינום שלך (אפשר לעשות את זה, כמו בסיפור על ההוא והגן עדן ואישתו) אקיצר את עולה לשמים, בקבלה כבר יפנו אותך למחלקת עירעורי גז"ד זה חדר 3762 אם אני לא טועה (סוף המסדרון ישר) תבקשי שם את גיל ותאמרי לו שמנחם קנה את כל הגיהנום שלך והוריש לך את כל הגן עדן שלו (יש הרבה). כמה חתימות מסמכים והעסק מסודר פיקס. אז תהיי רגועה באמת שאת יכולה להיות רגועה. בקשר אלי אל תדאגי, אני דווקא מעוניין בגיהנום וכמה שיותר (זה לא המקום זה האנשים)

בהחלט... אבל

את תשאירי מאחוריך הרבה אנשים עצובים. לכן אני מציע שתחכי עוד קצת. 70-80 שנה. בשבילנו לא בשבילך.

חראדי

New member
להתראות

להתראות בקרוב בתחית המתים כשהאדמו"ר מלובאביץ יתגלה, אגב מה המכנה הלא משותף בין משה רבינו לאדמו"ר שליט"א? שמשה רבינו יודעים שהוא נפטר רק לא יודעים היכן הוא קבור משא"כ האדמו"ר מלובאביץ יודעים היכן הוא קבור רק יודעים שהוא חי.

מה תרוויחי ומה תפסידי:

להרוויח: כלום, כי המוות הוא כלום. הכל נגמר במוות. להפסיד: הרבה מאד, כמו להגיע לגיל 80 ולגלות שבכל זאת החיים לא משהו מעבר לחיי היום יום (ובכל זאת יש דברים יפים כמו חברים, מוסיקה, אומנות, ספר טוב, התרגשויות קטנות). אבל: את פשוט חייבת להמשיך עוד כמה שנים כי לחיים יש עוד פאדיחות וצרות לתת לך... ובנימה אופטימית יותר: אם בכל זאת יבואו הרבה אנשים להלוויה שלך ותגלי שהמוות בכל זאת מוביל לאנשהו לא תתחרטי? ככה תישארי קירחת מכאן ומכאן: גם תגלי שיש בכל זאת אנשים שאכפת להם ממך (אלא אם כן סתם רצו לוודא שאכן קוברים את גופתך), גם תגלי שגיהנום מחכה לך מעבר לפינה... חוץ מזה, הכל יחסי. תתפלאי לגלות שיש אנשים במצבים גרועים משלך (מצד שני, צרת רבים נחמת שוטים) אז מכל הבלגאן שכתבתי, תקחי מה שבא לך.

מירייי20

New member
כבר אמרתי

שעם בתוך תוכי לא הייתי מאמינה בגהנום כבר מזמן הייתי בקבר. כי כנראה שם יותר מסריח מכאן....

>

עוד לא נולדה הכלבה שתוליד את המניאק שידפוק את הזונה שתוליד את הבן זונה שישבור לך את הלב * ואם מישהו מנסה את יכולה לקרוא לי לעזרה

למעלה