אויש

אויש

ההצעה שלי למפגשפורום ירדה באוב. מה דעתכם? ואם כבר פתחתי שרשור, צ'מעו סיפור: חברים סיפרו לנו השבת שזוג חברים שלהם יצאו פעם לטיול באיזור כפר ורדים, ועצרו להפסקת קפה. בעודם נחים, ראו איש מטייל לבד עם כלבו, והזמינו אותו להצטרף אליהם. כשתהו מה פתאום הוא מטייל לו כך לבדו, ענה ההלך שהוא נתן הרצאה בכפר ורדים, ויצא לטייל קצת באיזור. "מעניין", אמרו השניים, "על מה אתה מרצה?" - "על ספרות." - "ועל איזה תחום בספרות, אם מותר לשאול?" - "אני מדבר על ספרים שכתבתי." - "אה, אתה סופר? איזה ספרים כתבת למשל?" - "הכינה נחמה, רומן רוסי ועוד כמה. מכירים?" התפדחו השניים. נו, לכם זה היה קורה?

גדול עלי לארגן

אני רק מציע הצעות. לכן הצעתי שזה יהיה בקפוצה שלכם, שאתם תארגנו. מישהו מוכן להרים את הכפפה?

renjintso

New member
אני

בתנאי שמישו עוד זוכר אותי בקפוצה ושמוכנים להכניס אותי פנימה, ושהבתיקירור עדיין באותו מקום אבל תצטרכו לחכות עד ספטמבר. כרגע קצת רחוק לי.

זוכרים, זוכרים

והדשאים עדיין דושאים במקומם, אבל מה קשור הבתיקירור? ואני רוצה להזכיר לספלינטור (שהוא טוב בלהציע הצעות בלי לקחת אחריות לביצוען) וגם לזולל ולרנג'ין שהזכויות שלנו בקיבוץ פגו אי שם כל אחד בזמנו, כשעשה צעדים החוצה. מצד שני יש לנו פה לפחות קיבוצניק אחד שעוד שומר על זכויותיו... ולחילופין נראה לי פארק הירקון לא רע למטרה הזאת (וזה בקפוצה של זולל ומוסקט ומנטה ועוד כמה, לא?)

Mנטה

New member
מכחישה מכל וכל

אצלי בקפוצה יש ים. כל השאר זה ברמת גן. במלעיל. איפה שאוכלים עוגות. במלעיל. שעשויות מסוכר ועם ריבה. במלעיל גם כן. אצלנו בתלביב יש ים. והעיר גם לבנה, רק שתדעו מי שלא שם לב קודם לכן. ואפילו תשאלו את רנג'ין.

את מוזמנת לפתוח מפה עירונית

ולגלות ששתי גדות לנהר הירקון, זו שלכם וזו גם כן. פארק הירקון גני יהושע זה בתל אביב. נקודה.

Mנטה

New member
זולל אתה טועה !

כמו שניסיתי להבהיר בתגובתי, אינמלשות, הירקון שייך לרמת גן. עזוב מפות, עזוב תרשימים, עזוב רישומי טאבו. (והחיזוק לכך הוא שככל שמזריחים הירקון חוזר לעצמו ומתייפה וככל שמעריבים זורמים בו בכלל מי ים, והוא שאמרתי, אצלנו יש ים, אצלם ירקון).

בעצם

פארק הירקון זה בעצם ממש ליד העבודה שלי, אז בכיף. הצעתי את הקפוצה שלכם ולא שלו, כי: א. אתם דיברתם על זה בכזו התלהבות, אז זה נראה לי מתאים. ב. גם לי יש בקפוצתכם משפחה וחברים. ג. (הכי חשוב) נמאס כבר ממפגשי פורום בצפון.

גנגי

New member
לא עם האיש הזה,

שגר רחוב וחצי ממני ושאני פוגשת בירושלים לעיתים תכופות, אבל.... שלא נדע. פאדיחת המאה.

Mנטה

New member
לא כפת לי לארח א--ב--ל ...

תצטרכו לשבת מאוד צפוף או להתפזר בחדרים השונים. כמו כן תהיה בעית חניה. אם רוצים אני בשמחה.

למעלה