אויש'...

eclipse angel

New member
אויש'...

עד כמה שזה עצוב לומר את זה... אבל ספר "ויקרא" ברובו, גורם לי כל פעם למאוס קצת בדת ולבקש מפלט ממנה.. משום מה לא מתיישב הפן "הפרימיטיבי" והכמעט "שפל" של כמה מהציווים עם הכבוד והאהבה שאני רוכש לספר הספרים ולקב"ה... דווקא ברגעים אלו אני פתאום יותר מעוניין לחזק את הקשר שלי עם התורה/המצוות והקב"ה.. מאין פעולת הסחה/כפרה מהדברים שכ"כ מעוררים בי זרא למען לא יסיתו אותי יותר. שיר שכתבתי ב26/7/2008 אודה לבר שיחי אשר לפניו יסדק חלמיש ליבי ויעלו ממעמקי תהום, חיבוטיו יתפרשו לפניו כסדין, רזיו והרהוריו. אודה ליועצי אשר יסיר שיריון והקשיב למטר מילותיי יקלה אותם לציונים ויכוון אורחותיי אודה לידידי אשר כהד יהלך כנגדי יגמע לרויה משפע אהבתי ישא בצילמו נגע בדידותי אודה לבוראי אשר קבע נוע שפתיים ורוח חיים שהעמידני לחוק עולם לקשור לו כתרים

אתחיל דווקא מהסיפא, שיר מדהים,

8‏ כתיבה ברמת שופרא, ממש מלא תוכן ומוסר, דברי אלקים חיים מחזקים ב``ה. ולרישא ספר ויקרא הרי הוא תורת כוהנים, אם אתה לא כהן אז למה הלחץ ואם כן תהיה רגוע. בע``ה הכל יבוא על מקומו בשלום. אני מתאר לצמי שבפרשות של שבוע שעבר יש את הפואנטה שנוגעת אלינו. ה` אוהב אותנו ויעזור לכולנו. היה חזק אחי ואמץ

eclipse angel

New member
לאו דווקא שבוע שעבר

השבוע.. אותו אחד שגידף את אלוהים.. אז סבבה.. גידף וקילל.. מישהו בכלל יודע למה הוא עשה זאת?! אני דווקא דיימנתי שהוא היה במצוקה נפשית והוא פשוט נפגע מסתר פניו של אלוהים.. ופשוט כעס עליו... ואם צריך להרוג אותו.. שאלוהים יהרוג אותו.. מה זה הברבריות הזאת? אני מתאר לי את הישראלים של היום.. "קופצים על הטרמפ" וכמו באלימות במגרשי הכדורגל פשוט עושים הכל שיראו את הנוכחות והוולגריות שלהם אותי זה מגעיל.. זה מחליא ברמות.. וזה כ"כ מקומם אותי...וקורע אותי לגזרים בין האהבה שלי לזרא שלי

Nחמן

New member
ומה היה קורה למשל

אילו היה מקלל את מלך סעודיה? האם אז היה מצבו טוב יותר? יודע מה? אפילו את דוד המלך. הבעייה שלך היא באי הכרתו של מלך מלכי המלכים. מורד במלכות דינו מיתה. לו היית מלך, היית נוהג אחרת (לא היום, שיש משטרה ובתי משפט ואין עונש מוות למעט עבירת בגידה או רצח מטעמים לאומניים [בבתי משפט צבאיים] או על פי חוק עשיית דין בנאצים ימ"ש)?

qwaega

New member
היי , חדש פה....כתיבה עשירה

ועדינה, דינמית ונעצרת.......שיר יפהפה ורגיש.......

eclipse angel

New member
לצערי שירים או סיפורת

אני כותב מעט... אבל אני מנהל בלוג ושם כן כותב הרבה למטה הקישור אליו

למעלה