אויש
|||| ||| || | | | | |

• פותח הנושא KEiN
  • פורסם בתאריך

KEiN

New member
אויש ../images/Emo70.gif |||| ||| || | | | | |

אוי חלמתי היום שאני נכנס לפורומים ומגיב להרבה אנשים, ובפורומים כאשר משאירים הודעה ללא תוכן העיגול בצד ריק, ובחלום הוא כל הזמן היבהב, וכל מיני שטויות, היום בבוקר אני נכנס לפורומים ורואה שלא השארתי אפילו לא הודעה אחת... אוף................. ביי

KEiN

New member
wild wild wild ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

יש! יש! הצלחתי אלוהים ישמור! הצלחתי! יש! יש! יש! יש! יש! כל הזמן הזה השתלם!!! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יא בייבי! אני לא אימפוטנט!

LucidGuess

New member
אתה רציני ../images/Emo12.gif או שאתה צוחק? ../images/Emo6.gif

רגע תן לי להבין... באמת הצלחת ווילד? אם כן אז קדימה הנוהל הרגיל - פרט נמק והסבר בפירוט ( ותפסיק לימתוח אותנו!! ). אם לא... אז הייתי ממליץ לך על הפסיכייטר שלי, הוא מצויין!
LucidDreams

KEiN

New member
הצלחתי ווילד!..!דליוו יתחלצה

רק הייתה פשלה קטנה בחצלול
הלכתי לנוח אצל סבתא שלי, ואז איזה דגדוג העיר אותי, ושמתי לב שאני משותק לגמרה- זה לא כאילו הגוף רדום, פשוט אין לי שליטה עליו, אז אמרתי ´יש´!! ועצמתי את העיניים וגלגלתי אותן לצד שמאל והתחלתי לראות אור לבן,- והנשימה שתחילה להיות ממש מהירה, והרגשתי כאילו כל הגוף שלי נרדם (אין לי מושג למה אתם אומרים שזה מפחיד- זה הדבר הכי כיף שקרה לי בחיים זה כמו התרשות אורגזמית כזו). באותו רגע אני תוהה מתיי אמור להתחיל החצלול, ופתאום אני מרגיש כאילו השן האחורית שלי לא במקום וקשה לי לסגור את הפה, אז אני נותן פקודה מוחית קטנה וזה עובר (זה היה ממש מגניב). פתאום אני נמצא באיזה חדר ביימיי הביניים אבל אני ממש ממש ממש רדום (כנראה צלילות נמוכה)- אני כמו אדיוט לא מצליח להבין לפי החדר שזה חלום, ואני מזנק לחלום מתוך הנחה שהוא יספק לי מידע עם זה חלום או לא, החלון מאד גבוה ואני מרחף לעברו, ועדיין לא קולט שאני חולם, באמצע הריחוף אני קולט שאני ערום לגמרה, ושכל החבילה שלי בחוץ (
) אז אני ממהר להיכנס למיטה בחזרה כדיי להסתתר. ואז אני נרדם לתוך המציאות האמיתית, במשך החלום הייתי ממש רדום כזה, לא יכולתי לחשוב נורמאלי... ביי

LucidGuess

New member
חבל, איבדת מהר מאד את המודעות...

בחצלולים האחרונים שלי כדי למנוע את זה, בשניה שהבנתי שזה חצלול לא הפסקתי לחזור בראש שוב ושוב ושוב על המשפט "אני חולם עכשיו! זה חלום צלול!" וזה ממש עזר לי לא לאבד את המודעות! לא נורא - נשמע שאתה בדרך הנכונה
אין! הלילה אני מצליח עם זה! הפעם לא קיימת אופציה לכישלון!
LucidDreams

KEiN

New member
אני מזה שמח!

אני ב´היפר´ כל היום, אני כל הזמן שר בקוליי קולות ´heeeeeeeeeeeeeeeeeey baby aaho aahha i wannnnaa knowwwwwwwwww would u be my girl לא ידעתי שאני יודע את המילים של השיר, איזה קטע...
אני הולך לקרוע לחצלולים האלא את הצורה עכשיו כשעשיתי סיפתח כזה! אני יפתח אותם מכל הכיוונים, לא ידעתי שזה כלכך קל
בכל מיקרה, התחלתי לחשוב בשקידה (אחריי שראיתי כמה זה מציאותי) אני בתול (כן בן 15 בתול, בושה [16 עוד חודש] בושה וחרפה..) אתם לא רוצים שהפעם הראשונה תהיה... איך אומרים את זה... אמיתית?? אני מפחד לחצלל כי אני יודע שאני ישר יעלוט על הבת הראשונה שתעבור באיזור

LucidGuess

New member
להיפך!

עדיף לך להתאמן בחצלולים, ואז כשתהיה הפעם הראשונה שלך אתה כבר תהיה כל כך מנוסה ורגוע שהבחורה ממש תתרשם ממך ותרצה עוד!
Lucid

למעלה