אויש , עזרה דחופה!!!

אויש , עזרה דחופה!!!

הייתי מחוברת דרך ברק, ועכשיו עברתי לנטויז´ן. באאוטלוק אקספרס שלי, עדיין יש את החיבור למייל של ברק, למרות שנטויז´ן הוא ברירת המחדל שלי. אחרי פרק זמן קצר מסויים, מופיעה לי הודעה בגסגנון "השרת לא הגיב במשך 60 שניות. האם להמשיך או להפסיק?" הכוונה כמובן לשרת של ברק. וכשאני שולחת מייל- מתנתק לי האינטרנט באופן קבוע, ונראה שהשרת של ברק אשם בזה, אין לי מושג למה. בנטויז´ן אמרו לי שאין להם מושג איך למחוק את ברק מהרשימה, ואני לא יודעת בכלל אם זה יעזור. מישהו יכול לעזור לי בזה, דחוף??

הנשוי

New member
הגעתי!!!!! אז ככה........

קודם כל אם את רוצה שגאוני הפורום יענו לך אז תני עוד פרטים מ"ע גירסת אאוטלוק וכו´ בינתיים תצטרכי להסתפק בזה כנסי באאאוטלוק אקספרס לקובץ-->>זהויות-->>ניהול זהויות ותמחקי את ברק משם חוץ מזה כשאת שולחת או מקבלת אימייל תסירי את ה וי מהחלון שכתוב : נתק לאחר סיום מקווה שעזרתי

בניהול זהויות,

כתובה לי רק המילה "זהות ראשית" והיא מסומנת. אין שום ברק או נטויז´ן.ועכשיו, משום מה, גם הוטמייל לא פועל לי! אוף, צ"ת

ofirgonen

New member
טוב ככה

למחוק זה פשוט מאוד כלים\חשבונות\דואר ואת מסירה את הדואר של ברק אבל שימי לב אם תמחקי את של ברק לא תוכלי לשלוח דואר אז אני כותב לך הסבר קצר כלים\ חשבונות\הוסף\דואר\השלימי את השם בו את רוצה\כתובת הדואר שלך בנטוויזן עכשיו את צריכה להשלים את הפופ וסטמפ אז pop: mail.netvision.net.il SMTP:mailgw.netvision.net.il הבא שם המשתמש שלך והסיסמא הבא סיום והנה יש לך דואר אלקטרוני@@@ מקווה שעזרתי אופיר

אופיר- נשוי-

תודה!! אופיר, מחקתי כמו שאמרת לי. אני לא מבינה למה האידיוט בנטויז´ן לא ידע לומר לי את זה. תודה! ונשוי- העניין של הורדת הווי עזר לי ממש !! תודה גם לך, ערן!!

carmonle

New member
את צריכה שלנות בתוכנת הדואר ההגדרות

לשרת של נטוויזן. את יכולה לפנות לתמיכה שלהם והם יעזרו להגדיר. להלן ההגדרות בהן אני משתמש - גם כן לקוח של נטוויזן outgoing mail- smtp - mailgw.netvision.net.il incoming mail - pop3 - mail.netvision.net.il ערן

למעלה