אויש זה מה זה שקוף

אם כבר אז דבר נכון../images/Emo70.gif

שסיגל אבין כתבה את התסריט על עצמה... ו.... כן יש בעיות
זאת טלנובלה שהיא קצת דוקומנטרית אז מה
זה כל היופי... שזה מראה את הצד האמיתי בסיפור

Incredibles

New member
לאאא הוא בטח מתכוון

או היא, נוור מיינד, שהיא כתבה את "פירות אסורים" עליה כשהיא הייתה דתייה...

דיסלקטציה;../images/Emo152.gif

מה לא ידעת?! רננה היא דמות אמיתית!!!כן!!היא גם חייה במציאות!!והיא כותבת הכל על עצמה!!!!זה החיים שלהה!! לא יכלת לחשוב לרגע שסיגל אבין כותבת את התסריט במקור:?! דיבל

Incredibles

New member
מ-פ-ג-ר-י-ם

מי שמדבר על דיסלקטציה.... תקראו את מה שאני רשמתי... אתם בכלל לא הבנתם על מה הוא מדבר חסומים

Incredibles

New member
סליחה חחח

ואל תקללי את קודם, לפני שאת בודקת אם את באמת צודקת. (מה לעזאזל אמרתי עכשיו?! חחח אוי אני מוזר)

mary17

New member
נכון...אני וענבל פיתחנו על המשך ../images/Emo41.gif

הטלנובלה תאוריה שלמה פתרנו את כל הקונפליקטים שהתרחשו שם אבל לכו תדעו הם אמרו שיביאו אותה בהפוך על הפוך על הפוך

einbal13

New member
תיאוריה שולטת אחרי צפיה ממושכת../images/Emo8.gif

ובאמת בסוף זה יהיה ההפך

וואו אתם אשכרה לא מביניםםםם

טוב רובכם! הטלנובלה הזו היא טלנובלה שבאה ממובן מאד ושקוף כמו שציינת...אבל יש מאחוריה הרבה דברים. העלילה צוחקת על עצמה... הכל שם גיחגוך על מה שקורה. וכן רננה כתבה על עצמה... כי רוצים להראות בשרהל'ה את מי שהיתה רעננה,שנדע עליה יותר! שנבין מי זאת רננה! אוף תחשבו,אנשים מתוכחמים בימינו

וואו אתם אשכרה לא מביניםםםם

טוב רובכם! הטלנובלה הזו היא טלנובלה שבאה ממובן מאד ושקוף כמו שציינת...אבל יש מאחוריה הרבה דברים. העלילה צוחקת על עצמה... הכל שם גיחגוך על מה שקורה. וכן רננה כתבה על עצמה... כי רוצים להראות בשרהל'ה את מי שהיתה רעננה,שנדע עליה יותר! שנבין מי זאת רננה! אוף תחשבו,אנשים מתוכחמים בימינו

למעלה