אויש איך נדפקתי...

d@r121

New member
אויש איך נדפקתי...

אחחח כמה זמן כבר לא פתחתי הודעה ראשית איזה כיף... הבעיה שלי היא כזו, כמו כל תלמיד 5 יחידות אני גם נאלץ לעשות נאום במשך 2 דקות בלי שום עזר. הכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שפשוט אני לא מוצא עבודה כדי לעשות עליה עבודה (נו באמת לשבת ולסכם עבודה? הצחקתני!) מצאתי על סיינפלד אבל אני לא בטוח איך המורה תקבל את זה... הבעיה היא שהתנדבתי לעשות ביום רביעי מה שאומר שאין הרבה זמן
בכל מקרה למי שמכיר אתר עם נאומים מוכנים שיעלה קישור יאללה אז אני עצלן? אתם לא? (שלא נדבר על שרשור השליפים שהיה כאן!)

לא הבנתי כלום!

אתה לא מצליח לבחור נושא לעבודה? חמש יחידות באיזה מקצוע? מה קשור נאום של שתי דקות לעבודה? ומה קשור סיינפלד לכל הסיפור. אנא ממך, בער עבורי את הלא מובן.
שירה

d@r121

New member
שירה... נו באמת...

אני 5 יחידות אנגלית הוטל עלינו להכין נאום בין 2 דקות לכיתה אני רוצה להוריד נאום/עבודה מכונה מהאינטרנט בקשתי היא טיפים לזכירה של הנאום ואתרים עם קישורים לנאומים אם יש /סוף סיפור

resputin

New member
אמ..

טוב ,אם היית אומר די קודם, הייתי יכול לשלוף לך הרצאה ישנה שלי. אומנם היא של עשר דקות, אבל אפשר לקצץ. (למה, למה אני בסוף לא עושה את הבגרות השנה?!) או שפשוט תחבר נאום, זאת הבעייה? זה ממש קל. תכתוב בעברית, תמצת, ותרגם לאנגלית. אני פה לעזרה (בצ'אט מעשר)

nutmeg

New member
בבקשה!

רוצה שמכונה תעשה לך את העבודה?? Instant shpeech generator לשירותך... ואני לא רוצה לדעת איך יצא הנאום כי אני יכולה לנחש!!

nutmeg

New member
והלינק

(שלא עובד כשלא מאייתים כמו שצריך) http://www.speeches.com/index.asp

dana2909

New member
וחוץ מזה

אני חושבת, שסיינפלד זה אחלה נושא. פשוט לדבר במשך 2 דקות על שום דבר. אני לא חושבת שמשנה להם על מה תדבר, העיקר לשמוע אותך מדבר אנגלית.

ולמה אתה לא מספר לכיתתך החביבה

על הפורום המצויין שלנו, על קהילות תפוז, ועל שמונת הפורומים שאתה מנהל?!?!

d@r121

New member
זה מה שחסר לי

שהמורה אותה כה אני שונא תדע איפה אני גולש

למעלה