ג´ק דוקא יש לי ברקסים לעומת זאת... אחרת חושבת שהיינו מתדרדרים ככה? אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?
א אחרת.. New member 10/10/02 #22 ג´ק דוקא יש לי ברקסים לעומת זאת... אחרת חושבת שהיינו מתדרדרים ככה? אגב ראית את השיר שכתבתי לך היום?
מ מחריבת מסיבות New member 10/10/02 #24 זה סימן שהגענו לתחנה הסופית מותק לילה טוב אגב ראיתתתתתתתת אתתתתתתתתתתתתת השירררררררררררררר שכתבתיייייייייייייייי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?
זה סימן שהגענו לתחנה הסופית מותק לילה טוב אגב ראיתתתתתתתת אתתתתתתתתתתתתת השירררררררררררררר שכתבתיייייייייייייייי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך היוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם?
מ מו שיקו New member 10/10/02 #25 ראיתי כאן קודם באחד השרשורים איזה מילה אחת שאני כמעט בטוח ששייכת לאיזה שיר שמישהו או מישהי כתבה היום
מ מחריבת מסיבות New member 10/10/02 #26 לא נכון!! ב א מ ת?? פפפפפפפפפ חוצפה!! דרך אגב מושיקו, ראית את השיר שכתבתי לך היום?
מ מו שיקו New member 10/10/02 #28 חחחחחחחחחח ראיתי זה לא מילה שרתי אותו כל היום בגללו התחלקתי באמבטיה
ה הצופה. New member 10/10/02 #33 את מי ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יותר דפוקה מימני חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סנדי32 New member 10/10/02 #8 חחחחחחחח, יגנוב ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כניראה אכלה פסוליה (שועית)חחחחחחחחחחחחחח או אולי ביצים חחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח, יגנוב ../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כניראה אכלה פסוליה (שועית)חחחחחחחחחחחחחח או אולי ביצים חחחחחחחחחחחחח